Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה MOREL לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מציין מערכת מובנית..

זאת אומרת שאין לך מגבר?

אם ענית "כן"

אז פולס או טמפו,למרות שאני הייתי מכוון על COAX בכלל.

דוטק דורשים מינימום הגברה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

שני הסטים דורשים הגברה חיצונית בשביל לתת תוצאות מירביות

גם הרמקולים הקואקסיאליים ידרשו הגברה - זה אותם הרכיבים רק בלי הקרוס, פשוט שמו קבל מסכן על הטוויטר אבל זה אותם הרכיבים.

דווקא הייתי הולך על הדוטק - הסיבה

למידבאסים של הדוטק יש מגנט יותר קטן מזה של הפולס מה שאומר שפחות אנרגיה תתבזבז שם על חום. (באופן תיאורטי - זה מה שההגיון שלי אומר לי)

הייתי מקטין מידות ל5.25 אינטש במקום 6.5 אם אין הגברה חיצונית בכדי להקל את מסת הממברנה בנוסף לכך ואולי תקבל תוצאה שאתה אפילו תהיה מרוצה ממנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

אדי ידידי לדעתי אתה טועה בכיוון הכללי

אני לא הייתי יורד אל ה "5.25 אלא מחפש את הסט הנציל והטוב שאפשר להרכיב בהגברה של רדיו מקורי

האמן לי אנחנו עושים זאת על בסיס יומי ואין שום צורך ואין שום היגיון בלרכוש סטים יקרים יותר מהדרוש תוך התאמתם ליציאות הנמוכות על ידי הקטנת שטח הממברנה

פיתרון לא נכון הגיונית בשום קנה מידה (אלא אם הסט כבר נרכש ואין אפשרות להחזירו אזי הייתי ממליץ לא להחליפו תוך הפסד כספי, אלא באמת לייצר טבעות הקטנה לרכב)

במידה ופותח השרשור מתעקש בכל מאודו על המותג המדובר אני הייתי מציע ללכת על הליין הזול והנציל יותר מבין שני הסטים

במידה והוא לא נעול ספציפית על מותג מסויים הייתי ממליץ על כיוון אחר לגמרי

דרור

פורסם

היות ואין הגברה חיצונית אני בכלל הייתי יורד מלנסות ולהגביר מוראל

פיסיקה פשוטה - קוטר יותר קטן קל יותר להגביר

אבל על מגבר פנימי של 18 וואט באמת העצה הכי טובה היא ללכת על הרמקול הנציל מבין השניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פולס זה דגם ישן, קשה למצוא.

ההתלבטות שלך צריכה להיות בין דוטק לטמפו.

אני הייתי הולך על הטמפו, הוא נשמע יפה על מערכת מקורית.

הדוטק רמקול מצויין, אבל לדעתי צריך הגברה.

פורסם

הייתי מת לנסות ולבדוק את זה פעם אחת

מבחינת נצילות הם אותו הדבר בדיוק

ההספקים שמוצהרים כלפי הדוטק הם 140 וואט בעוד הפולס 120 וואט - אני נוטה להאמין שזה נתון זניח למדי מבחינת יכולת הסטים להפיק עוצמה כלפי האוזן.

יש לי תחושת בטן שאומרת ששני הסטים ישמעו חרא :-P (על הגברה פנימית) אבל הדוטק בכל זאת ישמע פחות גרוע - הייתי רוצה לנסות את זה פעם.

Pioneer TS-X150

פורסם

Nakamichi יותר טוב מהמקוריים זו ממש לא בעיה

וזה גם בטח לא קנה המידה שמכריע את ההחלטה אם להוציא את הכסף או לא

הרעיון (לפחות לדעתי) בהחלפת רמקול מקורי ושתילת קומפוננט הוא לקבל סאונד איכותי וטוב ללא שום קשר למינימום שנותן הרמקול המקורי (תראה אני יוצא מתוך נקודת הנחה שמדובר ברכב ממוצע וסטנדרטי)

שוב אני הייתי פונה לרמקולים אחרים לגמרי

אישית הייתי מחפש רמקולים נצילים יותר שנבנו לטובת התקנה במערכת מובנית עם ההגברה המקורית הדי חלשה ועד להגברה של 50 RMS

דרור

פורסם

היתרון לדעתי הוא שבמחיר די נמוך (פולס נסחרים יום בין 450-550 ש"ח) אתה מקבל רמקול שיעבוד יפה על המערכת המקורית וגם יש לו יכול להמשיך איתך במידה ותחליט לשים מגבר.

והוא בטוח נשמע טוב יותר גם מכל הקנווד/פיוניר קואקסיאלים שנמכרים היום סביב ה-200-300 ש"ח.

יש אלטרנטיבות, אבל בין הדוטק לפולס למטרה הזאת הייתי שם פולס.

פורסם

צודק לגמרי

אם כל הדרכים נסתמו וזו האלטרנטיבה היחידה אני מסכים איתך לגבי הבחירה ורשמתי זאת באחד הפוסטים הראשונים בשרשור

קנווד ,פיוניר, ושו"ת ממש לא עולים על דעתי כאופציה

אני חשבתי על משהו אחר לגמרי שעומד פחות או יותר באותם סדרי גודל תקציביים

דרור

• תוכן חדש...