Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי כרגע מכתב שהיה תקוע בדלת (לא רשום) מהוצאה לפעול, על תיק שנפתח בשנת 2000 ומאז לא שמעתי עליו דבר (והאמת שגם אז לא קיבלתי שום דבר)

פתאום התיק שהיה 1200 ש"ח צמח ל 6400 ש"ח

האם יש משהו לעשות בנידון ? 10 שנים אף אחד לא אמר לי מילה, תעודת הזהות שלי תמיד מעודכנת לכתובתי הנכונה - וגם ההוצל"פ רשום עדיין על הכתובת מלפני 10 שנים למרות שיניתי את כתובתי בתעודת הזהות עוד לפני 9 וחצי שנים.

האם יש משהו לעשות ?

האם יש חוק התישנות ?

אבל לגבי גובה הסכום? האם יש דרך לשלם רק את סכום המקור ?

אשמח לכל עצה..

תודה.

פורסם

ידעת על קיומו של התיק?

בזמנו חתמת על אישור מסירה? עשית משהו? הגשת מסמכים?

מה עילת התיק? פסק דין? שיק?

צריך יותר נתונים בכדי שניתן יהיה לעזור

פורסם

גם אם ידעתי, אני לא זוכר - הייתי בן 16 ..

ואני לא מאמין שחתמתי על שום דבר כי .. שוב .. הייתי בן 16

רשום "ישראל ישראל ע"י בתיה ישראלי" (בתיה זו אמא שלי לצורך העניין)

פורסם

העובדה שאמך חתמה על אישור המסירה לא פועלת לטובתך.

הצעד העדיף יהיה לגשת למשרד עו"ד שמתמחה בהוצל"פ. אאל"ט יש כמה כאלה שגם יסכימו לפגישת יעוץ ראשונה חינם ויוכלו להגיד לך אם יש סיכוי כלשהו לצמצם את הנזק.

זה לא יעוץ משפטי ולא מנסה להיות, כיוב'.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ניתן לחתום איתך חוזה, או לבצע כל פעולה משפטית כקטין, אך הדבר טעון אישור נציגו של הקטין ולעיניינך כנראה באישור אמך, כמובן בתנאים של העיסקה (יש עסקאות שגם הנציג לא יכול לאשר).

הפרטים שציינת מאוד לקונים.

על מה ההוצאה לפועל?

בדקת עם הורייך את העניין?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גש לאותו סניף של הוצל"פ ותבקש לעיין בתיק. זה חינם או בתשלום סימלי, ולא נחשב לשום צעד שלך.

אז תבין יותר מי תובע ועל מה.

אם זה ליד בימ"ש כלשהו -ובדרך כלל זה כן - אז בשעות הבוקר יושבים שם מתמחים במשפטים שיוכלו לתת עצה כלשהי.

נושא גילך באותו זמן יכול להיות משמעותי לערעור - אבל פה כבר צריך משפטן שינחה אותך איך לפעול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

דבר ראשון לך לעיין בתיק. אין עשן בלי אש, אם יש דברים בגו ואתה חייב כסף אז תחזיר את החוב במקום לחפש כיצד "לסגור את התיק". וכן, גם אם זה אחרי 10 שנים (לפעמים התיקים מתעוררים לאחר זמן רב, כאשר מונה עו"ד חדש, בעל "אויר בגלגלים" הפותח מחדש את ההליך לאחר שהנושה כבר התיאש לאחר שנים של "רדיפה" אחר מתחמקים מתשלום ללא הצדקה, בגלגול הקודם של החוב).

אותם מתחמחים שדיברו עליהם בבית המשפט, פעילי העמותות השונות, עוזרים (כך אני רוצה להאמין) לאנשים שבאמת נזקקים (כמו אותו עולה חדש המתקיים בדוחק, לא יודע עברית ולא יודע איך "עושים" שהחשמל בביתו יחזור) ולא למי שהפרוטה בכיסו.

• תוכן חדש...