Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרדיו דיסק במאזדה שלי התחיל לקפוץ - רעיונות?

רוני24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרדיו דיסק במאזדה שלי התחיל לקפוץ באמצע דיסקים שפעם הוא ניגן בסדר. כלומר, את השרים הראשונים והאחרונים הוא מנגן - אבל את השירים באמצע הדיסק הוא לא.

מה אני צריך לעשות? (לשלם במוסך המרכזי שיחליפו? שיתקנו? לקנות חליפי באיטרנט ולתת למוסך? לקנות דיסק ניקוי או משהו?)

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה 3 במקרה?מכיר את התופעה לשני חברים שלי יש מאזדה 3

אחד 2005 ו2006

אם היית מעיין בפורום טיפה למטה היית רואה שרשור שאיתמר פתח

בארץ עולה מתאם יו אס בי 800 שקל למאזדה

באי בי 113 דולר הנה הקישור

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=CTAMZUSB001&_sacat=See-All-Categories

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך כמה אפשרויות.

לקנות מתאם שעלותו בסביבות 700 ש"ח.

או לפרק את הקונסולה ולשים רדיו דיסק שאתה רוצה.

או האפשרות הזאת שהיא הכי זולה http://www.mazdaclub.co.il/forum/showthread.php?t=93

אייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה קופץ לתשלומים גבוהים תקפוץ לחנות מחשבים \ OFFICE DEPOT ותחפש דיסק לניקוי נגנים. נמכר בין 10-20 ש"ח, חלקם מגיעים עם נוזל מיוחד שאתה שם על הסיבים בשביל לנקות טוב יותר את העדשה.

עוזר, מנסיון.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה גם אצלי ב-6.בהתחלה דיסק ניקוי היה פותר את הבעיה ,אבל אחרי כמה שבועות גם זה הפסיק לעזור...

במאזדה ביקשו סכומים לא נורמאלים על מערכת חדשה,אז עברתי לCARPC:twisted:

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...