Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל - baf323 שלום

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו.

צר לי מאד לשמוע את השתלשלות האירועים המתוארת על ידך.

בדיוק לשם כך קרסו מוטורס נמצאת כאן. אנו כיבואן עוקבים אחר רשת מרכזי השרות שלנו ומוודאים בדרכים שונות שרמת השרות שניתנת על ידם תואמת את הסטנדרטים הגבוהים אותם אנו מחייבים.

אפשר בהחלט לומר שהיום השרות הניתן ברשת מרכזי השרות שלנו נחשב לשרות ברמה גבוהה למרות שהעובדות שאתה מציין אינן תומכות בכך.

קשה לי מאד להשיב קונקרטית מאחר שאין כאן פרטים כלל אולם חשוב לי מאד לתחקר את שאירע גם על מנת לפתור את הבעיות עליהן אתה מצביע ברכבך וגם כדי להפיק לקחים לעתיד . לשם כך אשמח אם נצליח לדבר או אפילו להיפגש.

הקשקאי הוא רכב מצויין , יוקרתי ואמין לחלוטין ואין כל סיבה שלא תזכה לשרות מצויין כאשר אתה נזקק לו , ואני מתחייב להבטיח זאת.

אנא צור עימנו קשר ל- [email protected] , השאר טלפון ופרטי הרכב ונשמח לחזור אליך במהירות האפשרית.

לשרותך בכל עת ,

אריה לייב

מנהל השרות , קרסו מוטורס.

אני מקווה שתמשיכו לעדכן איך הנושא נפתר אבל בכל מקרה תשומת הלב ראויה וכל הכבוד על התגובה.

המשיכו כך, אני בטוח שיבואני הרכב רק ירוויחו מהקשבה ישירות לקהל ולא דרך כל מיני מתווכים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן:

אחרי ההתערבות של מר ארייה לייב, קיבלנו היום רכב חלופי והרכב שלנו נשלח למוסך לבדיקות מה יהייה הלאה אני אעדכן.

פורסם

כל הכבוד קרסו !!!

מחמם את הלב לראות תגובה כזאת.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

סוף סוף הסתיים "הסיפור" שלנו עם הרכב.

אבל אני מאמין שאם מנהל השירות של קרסו מר ארייה לייב לא הייה מתערב אז כלום לא הייה זז.

קודם אני רוצה לנצל את האתר ולהודות לו מאוד על כול הלחץ שהוא הפעיל על מנת שיטפלו בנו ביעיליות ובמהירות

אני מאמין שגם אבא שלי יתקשר להודות לו.

אז ככה:

את הרכב של ההורים שלי לקחו למוסך והם קיבלו בינתיים רכב חלופי,

הם מצאו את התקלות וטיפלו בהם

לגבי כתמי החלודה שנהיו על תא המטען הם שלחו את הרכב למקום שמתמחה בפוליש וציפוי קריסטל ותא המטען נראה כרגע חדש.

את הרעשים הם מצאו והם אמרו שזה הייה מידית תא המטען שהייה שם חלק שזז או משהו כזה.

הם עשו משהו באגזוז אני לא נכנסתי לפרטים רק הבנתי שיש תקלה שמוכרת להם בניסאן.

זהו בגדול עשו הרבה בדיקות ותיקנו כמה דברים כמובן שעל חשבונם.

אני שמח מאוד שהסיפור נגמר ואני מקווה לשמוע מהוריי בימים הקרובים שאכן לא חוזרים התקלות והרעשים.

אז המון תודה לאדם הנחמד הזה ארייה!!!

אני חושב שאם זה הייה קורה לבנאדם אחר שיש לו רכב מחברה אחרת לא בטוח שהיו מתיחסים אליו כול כך.

אבל חייב לציין שקיבלנו אחלה של שירות ואחלה יחס.

• תוכן חדש...