Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת 7BAND EQ למע' קיימת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבת שלום,

אני מאוד מתעניין בהוספת EQ 7BAND שכנראה יהיה של חברת BOSS ומגיע עם 7V PRE-OUT.

שאלתי היא האם על הסט-אפ הקיים ארגיש שינוי?האם כדאי לבצע את ההתקנה (שכנראה תהיה בתא כפפות) למען קבלת איכות סאונד טובה יותר?

כמה צריכה לעלות התקנה של EQ שכזה?

*בנוגע למחיר אין מה לשאול כי פשוט זה בחינם.

ציוד:

*מגבר ROCKFORD 800A4 צלעות.

*מגבר מונו בלוק HIFONICS 400RMS

*סאב CLIF DESIGN 400RMS

*קומפוננט FOCAL 165VB קידמי

*פוקל 690VX אחוריים.

חיווט כולל של חברת STINGER (כולל RCA).

פורסם

שינוי יהיה ובהחלט מורגש. חברת BOSS לא נחשבת למותג איכותי. אם אין לך דרישות מוגזמות מאיכות הסאונד אתה עשוי להיות מרוצה.

לגבי עלות התקנה זה משתנה ממתקין למתקין תלוי באיכות ההתקנה. רוב המתקינים "יזרקו" את זה בתוך תא הכפפות כי זה הכי פשוט. באיזה רכב מדובר? אולי יש פתרונות טובים יותר שיקנו לך גם גישה נוחה יותר.

פורסם

מדובר במאזדה 323.באילו מיקומים נוספים אפשרי להשתמש?

*יש לציין כי אני רוצה להתקין גם דיבורית חדשה שרכשתי ALPINE EX-10 ולהתקין אותה קבוע ברכב (למשוך מתח מהמצית/מצבר ישירות) ואולי לבצע שינוי של סאב ומגבר מונובלוק ברכב (כיוון שאני רוצה עוד קצת כוח).

יש הצעות?

פורסם

אני לא ממליץ על התקנת האלמנט הנ"ל גם אם זה בחינם {לא בדיוק כי יש גם עלות התקנה}

אני מניח שבעלות של בקירוב עבודת ההתקנה אתה יכול לשדרג את הרדיודיסק שלך לאחד עם אקולייזר איכותי מובנה

עבודה עם אקולייזר אנלוגי חיצוני היא לא נוחה ולעיתים ברכיבים לא איכותיים כמו BOSS גם מכניסה רעשי רקע למערכת.

בנוגע למגבר מונובלוק באיזה דגם מדוייק מדובר

ומה התקציב שלך לסאב חדש.

פורסם

יש לי HU מאוד איכותי ALPINE 9855 עם אקולייזר בין האיכותיים (אם לא בפסגת האיכותיים) שיש היום והיו קיימים בעבר,רק רציתי לדעת האם כדאי להישאר עם הסט-אפ הקיים או לא?

הסיבה הינה כי אני מתכנן שידרוג למגבר מונו שיש לי כרגע (חלש לי) ולסאב (כנראה יהיה L5 ) ורציתי לדעת אם אוכל לשפר עוד את השמיעה לפני השידרוג?

מה אם אני יילך לכיווןהאקולייזר הזה: CLARION EQS746 (שכבר יודע להוציא 7V PRE-OUT)האם יהיה שינוי רציני במע'??

פורסם

האקולייזר של קלריון הוא אחד הטובים בטווח המחיר שלו

אבל זה מגוחך להתקין אותו אם כבר יש לך אלפיין 9855 זה כמו מישהוא שיש לו פרה והוא מחפש לרכוש שקית חלב.

המכשיר שלך מעולה והוא בא עם יציאות 4V ,אקולייזר ליין דרייבר כמו שציינתה לא יביא שיפור.

אני נוטה להאמין כי המגבר שלך אינו "חלש" אלא עובד כרגע ב-4 אום על הסאב.

שידרוג לסאב ועבודה סופית ב -2 או 1 אום עם המגבר תתן לך הרבה יותר עוצמה,סאב קיקר L5 הוא סאב גרוע

הייתי ממליץ לך לרדת ממנו.

מה התקציב שלך לסאב.?

מה הדגם המדוייק של המגבר מונובלוק שלך.?

פורסם

טעות נפלה בחלקי,

כרגע ירדתי לרכב והמונו של HIFONICS הינו הדגם שהיה לי בעבר,הוחלף לJBL GTO 300.1 (שאכן הינו חלש לדאבוני).

לגבי הליין דרייבר באמת לא ישפר שום דבר (בנוגע לחיתוכים נוספים וכו'?)

השידרוג שהולך להיות ברכב הינו רכישת קיט איטום (כנראה מחו"ל) ובידוד הבאגז' העליון,2 דלתות קידמיות,שידרוג למונו ורכישת סאב חדש.

איטום לא נכלל בתקציב.

תקציב הינו:2000 ש"ח.

• תוכן חדש...