Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני זהר רק הצטרפת, והאמת אלינו למועדון המפואר חזרת,

וכבר את עמוד השער בכתבת התחקיר תפסת,

אנחנו בסניף הצפון, ב- MGA שלך גאים,

ולראותך ב- MGA במפגשים ובאירועים, כולם בצפון, בכיליון עיניים מצפים.

אם אתם חובבי מכונית ואוהבי נוסטלגיה ומורשת מוטורית, יש לנו בשבילכם כתבת תחקיר על חברי מועדון ה-5 סניף חיפה והצפון.

הילה גושן, כתבת עיתון "הד הקריות" מספרת כיצד הרגישה כמו סנדי מ"גריז", אחרי מסיבת צ'רלסטון לוהטת, באירוע של מועדון החמש בסניף חיפה והצפון בנשר, ביום החם ביותר השנה במחצית אוגוסט.

הילה התרשמה וכתבה:-

"הטקס עומד להתחיל, וממש רגעים לפני שזה קורה, מגיע טנדר (Pick-Up) שחור גדול ומבריק אי שם משנות ה-50 וממנו יורד "מלבורו מן" תכול עיניים, מסוקס, שזוף ומעלה עשן בין אצבעותיו. לקח לי כמה רגעים להתעשת. הסתכלתי סביבי ובדקתי שהתפאורה לא השתנתה ושאני עדיין בנשר ולא באיזו חווה בטקסס. איכשהו, לכמה רגעים, הייתי בטוחה שמאחורי יש ערימת חציר וכמה סוסים"

"כל מי שהסתובב באותו אירוע הכריח אותי לפגוש את חיים קופרמן. הבטיחו שהוא צבעוני, מרתק ומקסים, ואמרו שיש לו אחלה אוטו, לא עמדתי בפיתוי.......קופרמן הסתכל עלי במבט חוקר, בודק אם אני בסדר וצוחק. אני מסתכלת לתוך הרכב ומבחינה בוישר בגודל של מגב לשיש במטבח, מוט הילוכים דק מאוד, בלינקר שקופץ החוצה מגוף הרכב וצופר עם קול של פעם".

"יש גם אספנית: - לכל מקום שלא הסתכלתי היו בעיקר גברים ומכוניות, מכוניות וגברים לא שזה רע !!!, להיפך, אבל רציתי לדעת שיש גם אישה. הייתה אחת קטנטונת, מלאה אנרגיות, על קוצים, עידית הנציגה של מועדון החמש בצפון נוהגת בפג'ו 404 משנת 1969".

"אורי זינגר מאוהב קשות בפיאט טופולינו הקטנה שלו משנת 1949. אורי חושב שמה שיפה בטופילינו שהיא לא איזו מכונית יוקרה לעשירים, לא משהו נוצץ". "יהיה מוגזם אם אגיד שמועדון החמש הוא הבית השני שלי, אבל אני יכול להגיד בלב שלם שזו המשפחה המורחבת שלי".

הכתבה כולה מצורפת לפניכם, תהנו,

הרבה תודות להילה גושן ולעיתון "הד הקריות".

מחכים בצפייה לכתבה הבאה.

עדי ואמוץ - רכזי סניף חיפה והצפון במועדון החמש.

dani.jpg

1-1.jpg

2-1.jpg

4.jpg

3.jpg

5.jpg

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

e.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

יופי של פרגון לחברה הצפוניים ולתחביב בכלל.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...