Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

בימים אלו מחפשים במקום עבודתי תותחי מכירות למכירת ביטוחי חיים / בריאות מדובר בביטוח ישיר בפתח תקווה

דרושים אנשי מכירות תותחים ובעלי ניסיון בתחום המכירות למוקד שיחות יוצאות בנושא ביטוחי חיים או בריאות

המשכורות שעושים שם הם מטורפות, עמלות גבוהות עם מדרגות שכר שמכפילים את עצמם כול 1000 שקלים. יש אנשים במוקד שמרוויחים משכורות של 40K 50K שקל ברוטו!

כמו בכול עבודה מכירתית השכר החודשי תלוי רק ביכולת המכירה שלך כמובן שיש שכר בסיס (מינימום לשעה) אבל זה לא מה שמעניין איש מכירות.

התפקיד דורש קורס קצר שכמובן בשכר מלא , בן שלושה שבועות. לאחר מכן אפשר להתחיל להפציץ

מי שעונה על הדרישות רשאי לשלוח לי מייל עם קו"ח שאני אדאג להעביר את זה לאנשים הנכונים.

[email protected]

תודה רבה ויום טוב.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עבדתי בעברי הלא רחוק במכירות שטח כשנתיים וחצי כמה שמכרתי טוב לא הגעתי לסכומים האלו.

השכר הממוצע שהיה יוצא לי בין 7 ל 8 ברוטו אחרי מכירות טובות.

מה הממוצע שכר אצלכם והאם יש התחייבות לעבודה בתפקיד?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם לי יש ספקות כבדים.

אנשים שמנהלים שיווק של חברות בסדר גודל של ביטוח ישיר ויותר גדולות לא מקבלים שכר כזה.

כדי שאנשי מכירות כאלה יקבלו כזה שכר הבוסים שלהם צריכים לקבל יותר מכפול והיותר בכירים בכלל שכר אסטרונומי.

תעשה חשבון פשוט שאם פרמייה ממוצעת היא בסביבות ה 200 ש"ח אז ה 250 לקוחות הראשונים שלהם משלמים רק את המשכורות כך שהם צריכים לגייס יותר מ 2000 לקוחות בחודש כדי להחזיר את העלות שלהם (בהזנחת ההוצאות עליהם מעבר למשכורת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

במודעת דרושים בג'וב מאסטר כתוב שכר שעתי ממוצע 50 לשעה.

עדיין לא הגעתי לסכום המופרך הזה של 40 אלף ברוטו בחודש. :?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...