Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום היקרים וחג שמח ושנה טובה!

לאחרונה התחדשתי בהונדה סיויק חדשה ועל הרכב ישנם מספר שריטות קטנות פה ושם, כגון מעל הגלגלים שריטות קטנטנות כנראה מאבנים שעפו, שריטות קטנות בפגוש האחורי ובדלת שליד הנהג, ממש שריטות קטנות ולא משמעותיות בגודל של ס''מ +- פה ושם.

שמעתי שקיים ספריי או חומר מסוים שמשמש להורדת\ניקוי השריטות האלה, האם מישהו יכול להמליץ לי על חומר שהוא משתמש והוא יודע שעובד ולא יגרום לצבע לדהות או דברים כאלה?

תודה מראש וחג שמח =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני משתמש ב T-Cut של TurtleWax ואני מבסוט עליו לגמרי.

אחרי שטיפה אני פשוט מחפש פגמים חדשים בצבע, ומטשטש אותם עם זה. הרכב שלי בצבע לבן.

זה אפילו עוזר במקומות ששפשוף עם סבון לא הוריד אותם לגמרי (כתמים קשים על הצבע)

לא שמתי לב לשינוי בברק, רק לחיוב.

אני משתמש בווקס אחרי שאני עובר על הרכב איתו.

נמכר בכל אוטו דיפו, ACE.

turtlewax-safe-cut-scratch-remover-150g.jpg

* תתעניין בכל אופן בכל מוצר שאתה קונה אם הוא מתאים לצבע \ לסוג הצבע של רכבך (צבע מטאלי לדוג')

פורסם

השימוש עם הדבר הזה נקודתי וחייב ווקס אחרי השטיפה איתו,והאם אתה משתמש בחומר אחרי השטיפה הרגילה ואז שוטף שוב או לפני ואז שוטף הכל ביחד?

ותודה שוב איל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...