Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגאן קופה 1.6 פילטר פתוח ,אגזוז זרימה חופשית,אצלי כמה חודשים ,טסט עוד חצי שנה.

הבעייה :

בהנעה שהרכב קר המנוע מקרטע ממש עד כיבוי רק לאחר משחק בגז משהו כמו 2-3 דק' הוא מתייצב פחות או יותר ולא נכבה,בנוסף שאני נותן גז ב 2 3 דקות האלה הסל"ד קודם יורד (נחנק) ואח"כ עולה בקושי.

אחרי ה2- 3 דק' האלה בנסיעה מורגש חוסר סחיבה רציני (במיוחד בהילוכים הגבוהים)ולחיצה של יותר מ2 ס"מ על הגז חונקת אותו.

דברים שבדקתי כבר (ונראה לי תקנים) :

*ניצוצות בחוטי ההצתה

*השפעת ניתוק חוטי הצתה מהפלגים (עבודה של 4 הבוכנות)

*חוטי הצתה (בדקתי התנגדות)

*ניקוי מצערת

* סלילי הצתה (בדקתי התנגדות )

*חיישן מצב דוושה

*פילטר אוויר

*פילטר דלק (הוחלף)

מבקש עזרה בכיוון אפשרי נוסף לבעייה ואם אני יכול לבדוק דברים נוספים

(חשבתי אולי פלגים,אחד החיישנים מזייף)

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אצלי במגאן בעיה דומה נגרמה מסלילי הצתה לקויים.

בכל הנוגע לרנו באופן כללי, הייתי ניגש למוסך עם נסיון ולא מבזבז זמן בדיאגנוסטיקה מיותרת. ברוב המקרים זה יותר מתסכל מאשר מועיל.

פורסם

צהריים טובים,

מניסיון שלנו, הבעיה נובעת (לרוב) מסלילי הצתה. יש כנראה פריצת זרם מסליל אחד או יותר..

אנו מציעים לך כפי שהציע קודמי , לגשת למרכז שרות עם ניסיון לחבר למחשב ולשמוע את דעת

המוסך וניסיון המוסך בתקלות שכאלו.

בהצלחה,

אסי בורג

• תוכן חדש...