Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לרכוש רכב ספורט יד 2 עד 70K החלטתי להתאמץ יותר.

התקציב 150K ואני מתעניין במכונית ספורט חדשה, ההתלבטות שלי בין:

1,פולקסוואגן שירוקו 1.4 122 כוחות. ידני.

2,אלפא מיטו ידני.

3,הונדה סיוויק ספורט אוטומט.

4,סיאט איביזה קופרה(עם הביצועים הכי טובים במחיר זה ,אבל זה יותר רכב של צעירים אני כבר קצת אחרי 30) .

הדרישות שלי : ביצועים טובים ,אבל אני לא מחפש פתיחות ואלופת רמזורים,עברתי את הגיל.

חשוב אחזית כביש טובה,בטיחות גבוהה, רכב ששומר על הערך וכמובן פוזה(לגבי פוזה עדיין לא עברתי את הגיל).

השירוקו קורצת לי,החשש היחידי שהיא גיר רגיל אני מקווה שלא תהיה בעייה למכור אותה בעתיד .

מה אתם אומרים?

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שקול אולי את הלאון. אוטו נחמד עם נגיעה ספורטיבית, לפחות בכל הנוגע לכוח. מגרעתו, דגם חדש בדרך, מה שעשוי לאפשר אולי רכישה במחיר הרבה יותר נוח בעתיד הלא רחוק. כל זה בהסתמך על ההנחות המאוד מרשימות של האיביזות עם מנוע מתיישן.

פורסם

אני לא חושב שתקבל ביצועים טובים בשירוקו 122 כ"ס ,

אני גם לא מבין מה הונדה סיויק עושה ברשימת הרכבים הספורטיביים.

אולי כדאי ללכת על משומש בן שנה שנתיים, סכום יפה של 150K יכול לפתוח עולם גדול של אפשרויות ספורטיביות אמיתיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אתרום את דעתי,נהגתי גם על המיטו גם על שירוקו אבל 160 כס,והשירוקו טובה יותר מהמיטו לטעמי אבל ...אז עשיתי נהיגת מבחן על ה500 אברט וזה היה כיף אחר..כיף של פעם...עם 135 כס ומישקל נמוך יותר אתה מהיר יותר מהשירוקו 122 ועומד יפה עם ה160 כס ועם המיטו,האוטו יחודי ונדיר יותר ואפשר לשחק עם הצבעים בפנים ובחוץ ולהביא אוטו רק שלך,הגודל הקטן יחד עם ההגה הפוזיטיבי והמנוע המוגדש יוצרים הרגשת קארטינג כיפית,רק מחוץ לעיר אתה פתאום מתחיל להשתעמם כי בכל זאת זה לא 200 + כס.

מבחינה פרקטית אם אתה צריך אוטו מרווח אין ספק שהשירוקו יותר "אוטו"...אבל אם לא -אז מתי יהיה לך עוד פעם אוטו שכולו פאן ולא פשרות מישפחתיות? כנראה בגיל 50-60 חחח.

גם לגבי שמירת ערך נראה לי האברט מהיותה נדירה ויחודית לעומת השירוקו והאחרות{בטח האיביזה}שמתחילה להיות נפוצה מדי תשמור טוב יותר על מחירה .

מבחינת מחיר האברט מתחילה עכשיו מ157 אלף שח.השירוקו 150 זה לא פער משמעותי.

אני ההיתי עושה נהיגת מיבחן על כולן, ואז מחליט סופית ולא על סמך דעות של אחרים ולכן זה רק חוות דעת אישית-או תחפש יד שנייה אני מכרתי את הGTI שלי היום בסכום דומה....:wink: וידני זה הכי...אחי

פורסם

קשה לי להאמין שאבארת' תשמור ערך בצורה מיוחדת, יש סטיגמות מושרשות בשוק ושחיקה מואצת בערכם של רכבים אירופאיים .

מי כמוך יודע: רכב GTI שעלה שלהערכתי עלה לפני שנתיים 230-250 אלף , כיום מכרת ב150 אלף והוא פורסם המון זמן בשוק (ראיתי אותו עוד לפני שקניתי את הGTI שלי אי שם לפני כ3-4 חודשים)

אני מודה שלא נהגתי באבארת' אבל בצורה אובייקטיבית ועל הנייר זו נראית קניה לא טובה למי שלא באמת "חולה" על הז'אנר הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זו בדיוק הנק של רכב יחודי...לא צריך 100 קונים אלא קונה אחד שרוצה כזה ואין לו אלטרנטיביות ואז המחיר לא קשור למחירון...הגולף GTI שלא חסרות ביד 2 ולפיכך--היתה קשה למכירה יותר מכל האיטלקיות,צרפתיות והסקודה VRS שהיו לי-ונמכרו במחיר מחירון ומעלה די מהר----יתרה מכך -הקופה שלי עולה {פיאט פיאט} פי 2 "במחירון" {בפועל המחיר גבוה הרבה יותר} מגולף VR6 שבזמנו נמכרה כחדשה במחיר יקר יותר.....זה לגבי הסטיגמות בשוק..

אז אין חוקים בעניין הזה-האברט היא משהו יחודי ותישאר כזו...עם קהל אנין שזה מה שהוא רוצה ולא מה שהוא צריך.

נ.ב-כמה עולה היום אימפרזה טורבו שנת 99 מול הפיאט קופה ?

פורסם

אם פותח השרשור שוקל סיוויק אוט' או שירוקו 122 כ"ס וממתג אותם כספורטיביות,

אזי לאון 1.8TSI DSG/ידני ישאיר עודף נכבד מ150K וייתן עיצוב מרענן , מנוע חזק וגמיש ופרקטיות של משפחתית.

לגבי הקופרה, הרכב חזק מרוד וניתן להשיג ממודל 08 עם נתונים טובים ולהישאר עם עודף נכבד ביד.

גם אני עברתי את ה30 ואין לי שום בעיה ללכת על קופרה למעט בעית הפרקטיות.

לגבי הVRS רובי צודק- צריך רק קונה אחד רציני וזה נגמר (עוד שבוע פחות שבוע).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

השירוקו הוא הרכב הממולץ ביותר בישבילך,כי יש בו הכול:עיצוב מיוחד,מרווח,לא רק של צעירים,מנוע חזק,יציבות מעולה

אין ספק שהגרמנים שיחקו אותה עם הרכב הזה.

ממליץ לך לקרוא מבחני רכב בעולם ואז להחליט,משום מה בארץ הרכב לא קיבל את הכבוד שמגיע לו.

בהצלחה:)

פורסם

איך שירוקו עם 122 כס..על 1300 קג נקרא "אוטו עם מנוע חזק"....?

אם ככה אז אברט עם 135 כס על 1000 קג זה כנראה "אוטו עם מנוע מיפלצת"...:wink:

פורסם

רובי, הכל יחסי בחיים... יש כאלו שכנראה 122 כ"ס זה חזק בשבילהם :wink:

בכל אופן, אני ממליץ לרדת בשנתון מאשר לקנות רכב חדש, אתה "מרוויח" את ירידת הערך וקונה רכב טוב יותר בפחות כסף.

מרשימת הצרכים והרצונות שרשמת אני נוטה להסיק כי כל אחת מהאופציות תשרת אותך היטב, שכן כולן ייתנו לך את מה שאתה צריך,

אז כנראה שנשאר לך לבחור ע"פ המראה החיצוני ותו לא. כל אחת מהאופציות מספקת אחיזה טובה, בטיחות גבוהה, ומרכיב כזה או אחר של פוזה.

לא הייתי חושש מקניית רכב ידני, שכן דווקא בקרב הספורטיביות, אוטומט נחשב לחיסרון. לגבי סחירות עתידית - כל עוד אתה לא נביא, אין ממש דרך מדעית למדידה שכזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רובי,

יש בלוח יחסית הרבה גולף GTI מודל 2008 (הרבה זה 5-6 יחידות) כי המחירון גבוה ולכן הרכב גם נמכר מתחת למחירון (לא יודע בכמה מכרת אבל קיבלתי בזמנו הצעות ל10-20 מתחת למחירון שזה היה עדיין הרבה מעל התקציב שלי )

נ.ב. הרכב שאני רכשתי (מודל 2006) עלה בשעה 17:00 בערב וירד מהלוח כעבור שעתיים :)

מאז (אפריל) ועד היום (אני עוקב, אני יודע שזה קצת חולני) לא עלתה עוד GTI מודל 2006 ידנית ללוח (ואני לא בטוח שגם אוטומט).

בכל מקרה ובשורה התחתונה אני לא חושב שאפשר ב150K לעשות קניה יותר טובה מאשר גולף GTI 2008...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה לא צריך רכב להסעת נוסעים, אתה קלאסי למיאטה NC, אפילו אם היא קצת (ממש קצת) משומשת.

רכב ספורטיבי אמיתי עם הכי הרבה פאן לשקל.

פורסם

מהרשימה שציינת דווקא השירוקו נראית ככזו שתהיה בעיה למכור אותה כי היא גם נטו פוזה וגם ידנית.

האבארט' נהדרת כרכב ספורטיבי, אני לא בטוח כמה היא תהיה נוחה ונעימה ביום יום. המיטו נותנת טוב מהכל, גם ספורטיבית כשרוצים וגם נעימה כשצריך ביום יום.

את האחרות אני לא מכיר אז לא אחווה דעה.

בכל מרה, תעשה נסיעות מבחן ותתרשם.

אגב, גם הפונטו אבארט' עומדת להגיע ותעלה בסביבות ה150-160K

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אציין ששכחתי את הלאון ספורט ,הרכב הזה בהחלט אפשרות.

רכב כמו המיאטה יהיה לי קצת קשה להיכנס גובהי מעל 185.

ושב אציין אני לא מחפש אלופת רמזורים,אבל כן חשוב לי עקיפות מהירות והאצות ביניים מהירות.

אני יעשה נסיעת מבחן וכך יהיה לי קל יותר להחליט.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• תוכן חדש...