Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זמין אני אהיה ,אבל אין לי מושג איך מכוונים :)

אחרי פעם אחת שאכלתי חצץ עם מפתח ספייר והייתי צריך לרוץ להשיג שלט ומפתח תואמים , אני לא עושה טעויות כאלה יותר.

אתה צריך להעביר שם גם אימובילייזר וגם את האזעקה , מעניין אם אפשר לצרוב אותם באמצעות הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זמין אני אהיה ,אבל אין לי מושג איך מכוונים :)

אחרי פעם אחת שאכלתי חצץ עם מפתח ספייר והייתי צריך לרוץ להשיג שלט ומפתח תואמים , אני לא עושה טעויות כאלה יותר.

אתה צריך להעביר שם גם אימובילייזר וגם את האזעקה , מעניין אם אפשר לצרוב אותם באמצעות הרכב.

לפי התוכנה (VCDS) פשוט לוחצים על Learn והשלט אמור להסתנכרן

אני לא יודע איך מסנכרנים את האימובילייזר

נמתין למרק שהוא בחור "10" שלפי פירסומיו בשנת 2007 זה די פשוט:

לגזור לשמור

במידה ויש ברשותך 2 מפתחות עובדים ושלט מקורי (לא של רדיו מילאנו) אזי השיטה עובדת כך:

1. הכנס את אחד המפתחות לסווי'ץ וסובב את המפתח למצב ON (לא להתניע)

2. בעזרת המפתח השני נעל את הרכב מבחוץ

3. לחץ על הכפתור LOCK או UNLOCK פעם אחת ותמתין 5 שניות

4. לחץ שוב פעם על אחד הכפתורים LOCK או UNLOCK

5. כנס לרכב ותוציא את המפתח מהסווי'ץ.

6. עלייך לשמוע צפצוף המאשר שתיכנות השלטים הסתיים.

במידה ויש ברשותך מפתח אחד בלבד אזי עלייך לתכנת את השלט בעזרת תוכנת VAG-COM או לגשת למוסך הקרוב.

הערה

רכבי גולף דור 4 הגיעו לארץ עם שלטי נוחות שונים ופרוצדורת התיכנות שונה.

היתה ברשותי גולף דור 4 מנוע AKL 1.6 L שנת 2000 והפרוצדורה היא.

במידה והתהליך עבד אנא ציינו באיזה רכב בכדי שהמידע ישרת את באי הפורום

Golf 2008 MK5

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב,

עדכון לגבי התקלה

אז ככה, לאחר כשבועיים בהן הרכב יצא ונכנס למוסך, הוחלפו עוד מספר רכיבים:

מאוורר קדמי ראשי אשר לטענתם לא פעל בשתי מהירויות, הוחלף לחדש על חשבון היבואן

הוחלף שוב חיישן סיבובי מנוע/צעדים ללא הצלחה

ניקוי מצערת שהוחלפה ב 42 אלף ק"מ, כיול/כוונון מצערת גם כן ללא הצלחה

היה חשש לגבי EGR גם כן הוחלף בחדש ע"י היבואן במסגרת הרחבת האחריות "רצון טוב" גם כן ללא הצלחה

לבסוף, הוחלף חיישן/מתג המצמד (קלאץ') שמחירו 120 ש"ח והכל חזר לעבוד תקין. בעת לחיצה על המצמד להורדת הילוכים הרכב יציב מאוד ולא מאבד סל"ד.

כאמור, העניין תיסכל אותי עד מאוד. הגעתי עד למנהל חטיבת השירות בצ'מפיון מוטורס והוא הבטיח שבאם התקלה תקרה שוב הכל עליו ובאחריותו. כמוכן העניקו לי טיפול 60 אלף ע"ח היבואן (הטיפול בוצע היום לשביעות רצוני) וכמוכן שוכפל לי מפתח חדש(בלבד) כולל קידוד. יש לי את שאר הסוקט של השלט ולכן אנסה להתאימו באמצעות המדריך של "מרק10"

ערב טוב לכולם

Golf 2008 MK5

פורסם

ההתאמה לא הצליחה לפי המדריך של מרק

יש למישהו מושג?

יש ברשותי כבל VAG 908 ונכנסתי לאופציה 46

Adaption Remote COntrol

המחשב מזהה שרק שלט אחד אכן מותאם לרכב ועל מנת להתאים נוסף יש צורך לשנות ל "2" את מספר ההתאמות.

לאחר בחירת מספר 2 אין אפשרות ללחוץ על TEST או SAVE

יש למישהו מושג כיצד בכל זאת ניתן לבצע זאת?

תודה לעוזרים

Golf 2008 MK5

פורסם

החליפו מצערת אחרי 42K? :shock: (ועוד לשנתון 2008,מילא היה ישן יותר,ניחא)

בפולו שהיו לי היו בעיות מצערת,אבל לא כאלה קריטיות.

(מצד שני זאת מחלה שנראה שלא תעלם מאף פולו שתהיה :|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההחלפה לא פתרה את התקלה. הם התחילו בניסיון לאתר את התקלה בחלקים הגדולים והקריטיים ביותר, רק בסוף עלו על התקלה עצמה. בסה"כ מתג מצמד

לא להאמין כמה חובבנים יש במוסך המרכזי בירושלים וחיפה.

בסה"כ הכללי אני מרוצה, קיבלתי מאוורר חדש, שלל חיישנים חדשים, מצערת חדשה ונקייה ו EGR

שבת שלום

Golf 2008 MK5

פורסם
ההחלפה לא פתרה את התקלה. הם התחילו בניסיון לאתר את התקלה בחלקים הגדולים והקריטיים ביותר, רק בסוף עלו על התקלה עצמה. בסה"כ מתג מצמד

לא להאמין כמה חובבנים יש במוסך המרכזי בירושלים וחיפה.

בסה"כ הכללי אני מרוצה, קיבלתי מאוורר חדש, שלל חיישנים חדשים, מצערת חדשה ונקייה ו EGR

שבת שלום

האם לחיצה על המצמד יוצרת כזה עומס שמחייב התערבות מחשב לתיקון מצב מצערת. האם חיישן מצמד קיים בדרך כלל ברכבים או שזה יחודי לפולו.

פורסם

לפי דעתי מתג המצמד ייחודי לקונצרן הספציפי.

זאת הפעם השניה בסה"כ שהם מחליפים מתג כזה. הפעם הקודמת היתה בסיאט איביזה לפני כשנה בערך, וזה בעצם התירוץ של מנהל המוסך :"לא היו כלל תקלות כאלה למעט מקרה אחד לפני שנה..."

לא משנה, העיקר שהתקלה הסתדרה טפו טפו, קיבלתי טיפול 60 "גדול" חינם ומפתח רזרבי חדש.

:lol:

Golf 2008 MK5

פורסם

שלום לך. יכול להיות שהאימבולייזר שלך מחובר למשאבת הדלק והוא לא מתפקד כראוי אם זו הסיבה ,זו בעייה קטנה אין צורך לדאוג גש למרכז הרכבות אביזרי רכב והם יודעים לטפל בבעיות מסוג זה , מקסימום תדרש להחליף את האימבולייזר גם אם שלך מקורי במפתח ניתן לשדרגו בחלופי לא מקורי זול בהרבה, כמה מאות שקלים.:-D

yoyo:wink:

פורסם
שלום לך. יכול להיות שהאימבולייזר שלך מחובר למשאבת הדלק והוא לא מתפקד כראוי אם זו הסיבה ,זו בעייה קטנה אין צורך לדאוג גש למרכז הרכבות אביזרי רכב והם יודעים לטפל בבעיות מסוג זה , מקסימום תדרש להחליף את האימבולייזר גם אם שלך מקורי במפתח ניתן לשדרגו בחלופי לא מקורי זול בהרבה, כמה מאות שקלים.:-D

התקלה נפתרה בנוגע לכיבוי המנוע

בנוגע להתאמת השלט בלבד, קיבלתי הוראות הפעלה .. לא הסתדר, החזרתי לו וקיבתי כסף מלא חזרה

שבת שלום

Golf 2008 MK5

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני קניתי מאוטו דיל את אותו רכב, ויש לי את אותה בעיה בדיוק!!!!!!!!!!!!!!

שנת 2008 עם 26000 קמ, החליפו לי מצבר חדש, וזה לא עזר. השאלה שלי

במידה ועברו 3 שנות האחריות, האם אני עדיין זכאי שיפתרו לי את הבעיה הנל, החלפת מתג /חיישן המצמד??

הרכב עלה בסוף 2007

תודה

נ.ב רכשתי תרכב לפני חצי שנה

• ספונסר פורום
פורסם

המתג הזה עולה 90 שח לאחד חדש מקורי

ועבור עבודה תשלם כ 80 שח

אתה צריך אחריות בשביל זה ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...