Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בת *ונה של במוו!

למה בת זונה? במוו זה אוטו אחושרמוטה, אחולמניוקי, עמק ערס אחשו אחלה בחלה של אוטו. :?

ולעניין, לפי דעתי יעדיפו את הפנדה על הפונטו, רק בגלל שהפנדה זה מכונית השנה באירופה.

חחחח הבהרת את הנקודה....(אחומניקה של אוטו אה?)

העדפות בישראל לא תמיד תואמות את העדפות באירופה.

אבל מה אנחנו מדברים נחזור לכאן עוד שנה ונראה את הסטטיסטיקה של המכירות של פיאט.

וזו בדיוק הנקודה. לפי דעתי עם תמחור נכון(למכור אותה אפילו ב 65K), הפנדה תמכור הרבה מאוד מכוניות (במיוחד לציי רכב), תחשוב איך בתחילת הגעתה של הפונטו לישראל (2002), פיאט היו במקום ה 10 ברשימת החברות, והפונטו מכרה מאוד יפה.

זהו שהיא לא נמכרת ב65K אלא בכ75K...

מה שכן בטח לחב' השכרה וליסינג היא תימכר בבכ65K+-

פורסם
בת *ונה של במוו!

למה בת זונה? במוו זה אוטו אחושרמוטה, אחולמניוקי, עמק ערס אחשו אחלה בחלה של אוטו. :?

ולעניין, לפי דעתי יעדיפו את הפנדה על הפונטו, רק בגלל שהפנדה זה מכונית השנה באירופה.

חחחח הבהרת את הנקודה....(אחומניקה של אוטו אה?)

העדפות בישראל לא תמיד תואמות את העדפות באירופה.

אבל מה אנחנו מדברים נחזור לכאן עוד שנה ונראה את הסטטיסטיקה של המכירות של פיאט.

וזו בדיוק הנקודה. לפי דעתי עם תמחור נכון(למכור אותה אפילו ב 65K), הפנדה תמכור הרבה מאוד מכוניות (במיוחד לציי רכב), תחשוב איך בתחילת הגעתה של הפונטו לישראל (2002), פיאט היו במקום ה 10 ברשימת החברות, והפונטו מכרה מאוד יפה.

זהו שהיא לא נמכרת ב65K אלא בכ75K...

מה שכן בטח לחב' השכרה וליסינג היא תימכר בבכ65K+-

65 אלף ש"ח זהו מחיר סביר לאוטו פחות מהממוצע בלי ביצועים אבל אם יעלה לפיאט לראש להעלות את המחירים אפילו יותר מהמחיר האמיתי (שהוא 75K?)

בגלל שהיא המכונית השנה באירופה , אז פיאט תגלה הפסדים רבים ולא יקנו את הרכב הזה

כי למה לקנות רכב קטן ללא ביצועים טובים איבזור מינימלי ביחס למכוניות אחרות חדשות ורכב ללא אופי כשאפשר לקנות רכבים הרבה יותר טובים עם עוד כמה אלפים או אפילו באותו המחיר....

הונדה סיוויק כמו שנאמר פה,

אימפרזה ,B4

פיאט פונטו

מזדה 626 323 323F

סקודה אוקטביה

מיצובישי לנסר,קולט

ועוד ועוד ועוד....

אז אם מישהו מעוניין לקנות רכב יד שניה עם לא הרבה שנים פחות ולא אכפת לו שהוא לא יזמין את הרכב מהחברה אלא יקנה אותו מבן אדם פרטי אז כמובן שהבן אדם יקבל תמורה רבה יותר לכספו מאשר לקנות פיאט פנדה ממוצעת.

אבל מי שרוצה לקנות רכב מחברה ואולי זה שהוא הולך ובוחר את הצבע ואם יהיה ג'נטים או גלגלים רגילים עם טאסות עושה לבן אדם את הריגוש שיהנה בכיף שיהיה לו

אבל אחר כך לא יתפלא שאנשים לא יקנו ממנו את הרכב,

ואם יקנו להם אחר כך תהיה בעיה למכור את הפנדה במחיר סביר....

יש גם הגרלה של פיאט פנדה עם מספרי המזל ושלא תבינו אותי לא נכון אני מתכוון לעבור בחברה ולנסות את מזלי.....ואם ב"ה אני יקבל את הפנדה הדבר הראשון שאני יעשה הוא למכור אותה ואז לקנות איזו מזדה או סיוויק או אפילו פונטו חדשה.

יוסי, פסימי לגבי הפנדה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מצמץ, זה בדיוק הייתה הכוונה שלי, אם האוטו יימכר ב65K לדעתי יש לו פוטנציאל טוב, אבל גם ב75K הוא יימכר טוב.

ומסי יוסי אין לכך גבול, למה לקנות לניטכס\ קורולה, אם אפשר לקנות וולבו או מרצדס ישנות יותר? כי אנשים בא"י אוהבים מכוניות חדשות, שהם יודעים שיש להם אחריות ל4 שנים בראש שקט, והם יודעים שהאוטו חדש.

פורסם
מצמץ, זה בדיוק הייתה הכוונה שלי, אם האוטו יימכר ב65K לדעתי יש לו פוטנציאל טוב, אבל גם ב75K הוא יימכר טוב.

הדגשתי זאת בגלל מה שכתבת בסוגריים לגבי ציי הרכב.

פורסם
האם אנשים ירכשו את הפנדה כשהיא עולה כמעט כמו פונטו בסיסית. עם זאת נראה לי שבהשכרות הרכב יחגגו.

להערכתי תמכר כמעט כמו הגטס אם לא תעקוף אותה,כולם יחגגו וגם המגזר הפרטי,הפונטו כבר ישנה ובגרסה אוטומטית (אני לא רואה שום יתרון לפונטו ידנית על פנדה ובדקתי)עולה 16K ש"ח יותר.

mcyossy כתב:

למה לקנות רכב קטן ללא ביצועים טובים איבזור מינימלי ביחס למכוניות אחרות חדשות ורכב ללא אופי כשאפשר לקנות רכבים הרבה יותר טובים עם עוד כמה אלפים או אפילו באותו המחיר....

הונדה סיוויק כמו שנאמר פה,

אימפרזה ,B4

פיאט פונטו

מזדה 626 323 323F

סקודה אוקטביה

מיצובישי לנסר,קולט

ועוד ועוד ועוד....

אני לא יהיה לבד אם אומר שכשזה מגיעה לאופי למכסה דלק של הפנדה יש יותר אופי מלאימפרזה כולה.

B4 הקודמת היא אחת מהמכוניות היותר משעממות\אנמיות לנהיגה שיצא לי לנהוג עליהן (ולא אני לא מדבר על משטחי חול\חצץ כדי לבדוק את ה-AWD ממש חסר תועלת למי שיחפש הנאה,רק אביזר בטיחותי).

פיאט פונטו-לא מובנת הסלידה שלך מהפנדה החדשה והמרעננת ודווקא התלהבות מהפונטו המשעממת.

מאזדה 626\323 -עודף אופי פשוט נוזל מהם.

סקודה אוקטביה-למה לעזאזל שבחור צעיר יעדיף בלוק מתכת שרובו נמכר למוניות במקום רכב קטן,אם היית בן 40 הייתי מבין...

מיצובישי לאנסר???אני מתחיל לחשוב שאתה צריך לנהל ציי רכב של חברות הייטק.

תסלח לי אבל איך חובב רכב יכול להעדיף כל כך הרבה קופסאות נעליים ולהחשיב אותן למכוניות עם אופי כאשר בלי שום קשר לפיאט פנדה כמכונית יפה\טובה\זולה\אמינה היא בעלת יותר אופי מ-90% מהמכוניות על הכביש.

ולכל מי שהציע לקנות פה מכוניות פאר משומשות במחירים זהים או גבוהים בקצת מהפנדה,יש מה שנקרא:

ביטוח

דלק

אגרת רישוי

אחריות

מחיר חלפים

בלאי

יש שנייה\שלישית

ירידת ערך.

אלפא 156 בת מספר שנים למשל שמחירה כרגע זהה לזה של הפנדה עדיין תאבד מערכה הרבה יותר כל שנה.

A6 בת שנתיים\שלוש:אין אחריות,מחיר הביטוח גבוה הרבה יותר מזה של רכב קטן חדש,מחיר הדלק רצחני,העור על המושבים מתחיל לאבד צורה ומי יתקן את בקרת האקלים המפוצלת או תיבת הטיפטרוניק בארבע או 5 ספרות שעבדו קשה אצל היד הראשונה?

מי שקונה פנדה אלו לא אנשים שיכולים להחזיק מכוניות יוקרה\מנהלים גם אם יקבלו אותם במחיר זול.

בהקצנה:ביטוח+דלק ב-BMW 745 יעלה בשנתיים כמו הפנדה עצמה,קיבינימט רק ירידת הערך בשנה בטח שווה יותר ממאזדה 6!!!

• תוכן חדש...