Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש לרכוש רכב בשנתון 96-2001, עד מחיר 20 אלף שח.

אני לא מעוניין ברכב יפני/קוריאני, ולא בגיר אוטומטי.

חשובים לי הנוחות,ותחושת הכח כשהדוושה נלחצת, איני נהג משוגע אבל אני מעריך מנוע עם קצת כח, ולכן גרסת1600 או 1800 (306) הן מה שמעניין אותי.

איני מכיר את הרכבים , מלבד נהיגה פה או שם.

אני מוכן גם לקנות רכב משנתון נמוך ולעשות לו ישור קו כמו שצריך.

אשמח לשמוע עצות בנוגע לאמינות הרכבים שצוינו, נוחות ( מלבד תא הנהג חשוב לי להרגיש שהרכב ״יושב״ כמו שצריך על הכביש), חשובים לי כח, תאוצה, ואחיזה.

כמובן שבטיחות גם היא נושא שלא מקל בו ראש.

מה עלי לקחת בחשבון ? איזה תקלות עלי לחפש ? האם הרכבים סובלים מ״מחלה״ ?

אני מבין שזה המון לבקש, אך בכל זאת, אשמח לעצה.

תודה רבה

ניר

פורסם

לי יש 306 שנת 97 ידנית, דגם דיאמונד (מאובזר יותר + 100 כ"ס), 1600 סמ"ק.

יתרונות : הגה מדהים, חסכונית, אחיזת כביש מעולה, גודל אידיאלי (5 דלתות וקומפקטית)

חסרונות : אמינות בינונית ומטה (לפחות ברכב שלי, סבלתי מדי הרבה תקלות חוזרות בעיקר במערכת החשמל), די איטית בתגובה ללחיצה על הגז.

מבחינת בטיחות - 2 כריות אוויר (קח בחשבון שלכריות אוויר אורך חיים מוגבל - למיטב זכרוני כ-10 שנים), אין ABS/ESP וכו'.

זהו, בכללי אני מחזיק ברכב יותר מ-10 שנים (רק 100K!) ולמרות התקלות אני מאוד נהנה לנהוג ברכב.

• תוכן חדש...