Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנת את הכבל היום והשלט לא מגיב הנורה לא נדלקת, שמתי אחד אחר אבל עם כניסה של 4 חוטים הנורה שלו נדלקת אבל בגלל שזה לא אותה כניסה הוא לא עובד,

יש דרך לתקן שלט כזה או עדיף לנסות לחפש חדש?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הסדר של החוטים לא נכון ככל הנראה וצריך למצוא מה הסידור הנכון שלהם.

תנסה למצוא את החוברת של המגבר... אולי יהיה מצויין שם. אחרת זה ניסוי ותהייה... וטעיה:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני לא מבין את כוונתך,

זה קונקטור כמו של טלפון החוטים הם אותם חוטים בכל צד 6 ו6 יש רק דרך אחת לחבר את הקונקטור .

חיברתי שלט את השלט של הSUNDOWN אבל הוא שלט עם כניסה של 4 חוטים והנורה של השלט הגיבה ושסגרתי תבאס לגמרי בשלט אז הבאס נסגר מה שאומר שפקודה עובדת איכשהו.

אולי יש נתק בשלט של הXETEC? ואם כן איך אני בודק את זה?

פורסם

אריאל בוקר טוב

קודם כל אני מצטער שלא יצא לנו להיפגש

ומצטער שהכבל שהיה לי לא התאים לך

אבל כמו שרשמתי לך בשרשור הראשון שפתחת לא כל הכבלים הם אותו דבר.

ולא כל כבל יפעיל לך את השלט

נראה לי שתיאלץ לחפש נתונים מדוייקים יותר באתר היצרן של המגבר ומהנקודה הזו תדע יותר פרטים של מה שאתה צריך

יום טוב

דרור

פורסם

סידור החוטים זה סידור הגידים הפנימי בשקעים ניסוי וטעיה יקח לדעתי הרבה זמן כי יש הרבה מאוד אפשריות

לבדוק תנסה לחפש בגוגל תמונות אומ מדריכים ליצרן שלך ואיך הסידור גידים אצלו

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין סידור הגידים זה בסך הכל חוטים ואם בכל צד של הקונקטור יושב לו חוט באופן חופף מה זה משנה אם הוא כחול סגול ירוק או שחור כל עוד בחור מס 1 בקונקטור העליון יושב בחור מס 1 בתחתון אותו החוט וכן הלאה וכן הלאה.

אני אלך כבר נראה לי על שלט חדש אם יש מאיפה להזמין זה מה שאני מנסה לחפש עכשיו

פורסם

אם פין מס' 1 במגבר מחובר לפין מס' 4 בשלט

או

אם פין מס' 1 במגבר מחובר לפין מס' 2 בשלט

זה לא נראה לך משנה?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

רשמתי שהם כן מחוברים באופן חופף כי בדקתי לפי הצבע שכל אחד באותו מקום

פורסם

סבבה אבל זה לא אומר שזה הסידור הנכון כדי שהציוד שלך יפעל .

יכול שהוא יפעל רק בסידור אחר של הגידים

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...