Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני בנסיעה בירידה תלולה ואני רוצה לשמור על מהירות קבועה אז אני משחק בהילוכים האוטומטים בין d ל n (כמובן שd מאט יותר את הרכב)

חברי טוען שאם אני משחק ככה זה הורס את התיבת הילוכים,

מה דעתכם?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מהניסיון שלי עם רכבים אוטומטים ישנים יחסית כשמעבירים הילוך צריך לחכות כמה שניות עד שהוא באמת נכנס להילוך, ברוב הרכבים הישנים הכניסה של ההילוך מורגשת, לדעתי זה יתן לגיר חיים ארוכים יותר.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

גם באימפרזה 2006 הכניסה להילוך מורגשת ואם אתה מכניס הילוך ונותן גז בריא ישר בלי לחקות שניה אתה מרגיש מכה חזקה וכאילו הרכב קופץ קדימה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יש מישהו שיכול להסביר יותר בצורה מכנית מה הבעיה בכך ,

אני אתן דוגמה :

הרכב בירידה על d המהירות 80 קמ"ש , אני מזיז את הידית הילוכים למצב n וכך מהירות הרכב מטפסת כלפי מעלה כאשר הרכב מגיע לאזור ה 110 קמ"ש אני מחזיר ל d וכך הרכב נבלם וחוזר למהירות נמוכה יותר, וחוזר חלילה,

תודה למגיבים!

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מאוד פשוט - אתה מחבר ומנתק מספר מצמדים בתיבת הילוכים, שצריכים להתגבר על הפרש המהירות הקיים בנסיעה ובמצב סרק. שילוב מצמדים הולך וחוזר, במיוחד כאשר הפרש המהירות גבוה, אומר בלאי.

פורסם

בירידה ארוכה כדאי לשלב להילוך נמוך (L ברכבים הישנים יותר או 2,3 בחדשים יותר).זה גם ימנע מהרכב להאיץ יותר מדי, וגם יחסוך שימוש תדיר בבלמים.ולשאלתך - השימוש הנ"ל בגיר אוטומטי מקצר את חייו. בגיר קיים ממיר מומנט, שמתנהל בצורה שונה בהילוכים שונים ולכן מעבר מהיר בין המצבים גורם להרס של התיבה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כמו שאמרו לך, מיותר לגמרי. תיבת ההילוכים לא נועדה בשביל לעצור את הרכב שלך. בשביל זה יש לך ברקסים.

ותאמין לי, יעלה לך פחות כסף להחליף רפידות מאשר גיר.

Renault clio RT 1994

פורסם
בירידה ארוכה כדאי לשלב להילוך נמוך (L ברכבים הישנים יותר או 2,3 בחדשים יותר).זה גם ימנע מהרכב להאיץ יותר מדי, וגם יחסוך שימוש תדיר בבלמים.ולשאלתך - השימוש הנ"ל בגיר אוטומטי מקצר את חייו. בגיר קיים ממיר מומנט, שמתנהל בצורה שונה בהילוכים שונים ולכן מעבר מהיר בין המצבים גורם להרס של התיבה.

נכון, למעט העובדה שהממיר מומנט אינו מתנהל שונה בהילוכים שונים.

פורסם
נכון, למעט העובדה שהממיר מומנט אינו מתנהל שונה בהילוכים שונים.

אולי הוא מתכוון לזה שבהילוכים מסויימים - ברכבים מסויימים, יש LockUp ב Torque.

או שעניין הנעילה הזו זה רק ברכבים ישנים ?

אצלי אני מביא את העניין מהביואיק שהייתה לי עם גיר Th350c.

שם הייתה נעילה במהירות שיוט. ואח"כ עברתי לגיר בלי נעילה.... ההבדל מבחינתי היה מורגש, למרות שזה ממש לא "עוד הילוך".

פורסם
אולי הוא מתכוון לזה שבהילוכים מסויימים - ברכבים מסויימים, יש LockUp ב Torque.

או שעניין הנעילה הזו זה רק ברכבים ישנים ?

אצלי אני מביא את העניין מהביואיק שהייתה לי עם גיר Th350c.

שם הייתה נעילה במהירות שיוט. ואח"כ עברתי לגיר בלי נעילה.... ההבדל מבחינתי היה מורגש, למרות שזה ממש לא "עוד הילוך".

התכוונתי שהממיר מומנט פועל שונה כאשר הרכב נמצא ב-N לעומת D או כל הילוך אחר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

דניאל, נגיד ואני לפני רמזור אדום. אני רוצה למנוע את השתלבות ההילוך הראשון (תיבת שישה הילוכים) ולכן אני מעביר ב15 קמ"ש לN האם גם כאן יש בלאי לתיבה? (השתלבות הראשון נעשה בערך ב5 קמ"ש)

יש לציין שאני מחזיר לD, רק שהרמזור מתחלף לצהוב לפני הירוק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...