Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 407

toyota man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - כל התמונות חוץ מהאחרונה מתייחסות לאליקסיר, שהוא דגם קונספט אשר אמור היה להצביע על המגמה אליה כוונו פיז'ו עם ה-407. לצערנו, הם לא ממש פגעו... העיצוב לדעתי נראה, אפעס, לא ממש מגובש והפרונט לא מתחבר לי לאחוריים. נו, מילא, כנראה שהצפתים האלו שוב שתו קצת יותר מדי יין או שהצפרדע נתקעה להם בגרון באמצע העבודה על העיצוב...

ביררתי כבר פרטים גבי רכישת 407 חדשה, ואלו הם: הרכב בגרסת הבסיס יעלה כ-170,000 ש"ח על הכביש, כולל מס בולים (מישהו יודע למה אני צריך לקנות בולים - שולחים את הרכב בדואר אלי הביתה?), רישוי וכו'. המנוע הוא אותו 200 סמ"ק מה-406, עם גיר 4 הילוכים זהה לקיים ב-C5, 406 וכו'. מה שמעיד על ביצועים פושרים מדי - 12.2 מאפס למאה, מומנט של פחות מ-20 קג"מ וכו'.

מה שבאמת מרגיז, הוא שמעבר למחיר השערורייתי הרכב עירום למדי, כאשר הורידו ממנו הכל כדי שיתאים לקבוצת רישוי 4. כך, אין בו אביזרים בסיסיים המופיעים ב-C5 כמו חיישני אורות, חיישני גשם (מחורבנים למדי, אם יותר לי לציין), הריפודים פפשוטים, אין גימור עץ / אלומינים וכו'. לעומת קודמיו (405, 407) שהצטיינו בתמורה טובה לכסף ומחיר זול יחסית, נראה לי שבמחיר הזה אין ל-407 הרבה סיכוי למצוא את עצמו בחמישיה המובילה במכירות בסגמנט הזה - מאזדה6 בדגם המפואר ביותר עם מנוע 2300 סמ"ק, ריפודי עור, גג נפתח וכו' עולה פחות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא ניראה לי שהאוטו הזה יתפוס זהו מין שילוב משונה וניסיון מגוכך לקחת את ה 307 ולהפוך אותה לדגם מנהלים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
זה צרפתי! איזה חלק אלקטרוני שלהם הראה אמינות בעשור האחרון? אני כבר רואה עשרות אנשים מגיעים למוסך הלך לנו המטען נצלנו באוטו בשמש!

יראו אותם שזופים כאלה שרופים :lol:

:lol::lol: אהבתי... :lol::lol:

יש משהו בדברי הבחור...

• תוכן חדש...