Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה:

הרכב הוא של אבא שלי יונדאי אלנטרה שנת 2001, עבר 158,000 ק"מ והוא יד שניה (נקנה לא מזמן ממבוגר שממש טיפל ברכב עם ניירת של מוסכים מורשים וכ'ו), נסעתי ברכב לא מזמן ופיתאום התחלתי לשמוע מן רעש כזה כאילו שאיזה גלגל מתכת כלשהו משתפשף בגלגל מתכת אחר. אל תצחקו אבל קשה להסביר איך הרעש נשמע, זה נשמע משהו כמו:"וופ וופ וופ" וההפרש בין "וופ" אחד לשני מתקצר כשמהירות הסל"ד עולה וכתוצאה מזה הספידומטר התחיל להשתגע עד שהוא הפסיק לעבוד בכלל.

מה שמעניין הוא ששומעים את הרעש הזה רק כשלוחצים על דוושת הגז ועם הזמן צצה בעיה אחרת, בהתחלת הנסיעה שכמות הסל"ד מגיעה ל-3000 (או שהתיבה מעבירה להילוך שני) יש רעשים כאלה חזקים של "טק!" שאפשר להרגיש אותם ברגליים ממש, כאילו שמישהו נותן מכות לרכב מלמטה.

אבא שלי קנה לא מזמן יונדאי אלנרטה שנת 2000 1600 סמ"ק והתחילו בעיות בגיר אחרי 158K, אבא שלי נורא מאוכזב ולא רוצה להוציא אלפי שקלים על שיפוץ אז הוא חשב לקחת את הרכב לטירה ולסדר אותו שם, מכר אמר לו שהמחירים שם זולים משמעותית מלנסות לתקן את זה במוסך נורמלי אבל יש פה סוג של הימור כי התקלה עלולה לחזור (משתמשים בחלקים גנובים/משומשים ללא עבר ידוע/מפירוק כדברי החבר).

האם מומלץ לתקן במוסכים האלה כשזה נוגע לגיר? במידה וכן, מכירים מקום מומלץ שם?

פורסם

שלום רב

האים אתה רוצה לשתף אותנו בפורום בעוד פעילויות בלתי חוקיות שאתה מבצע .

ולשאלתך מעבר לפן הפלילי אני לא הייתי מפרנס גנבים .

בברכה זיסו יוסי

פורסם

לא היה לי שמץ של מושג שמדובר בעניין פלילי ולכן ציינתי שזה מה שאותו חבר אמר, אין לי מושג עד כמה הוא בקיא בכל הנושא הזה.

אם אני מבין נכון, אתה בעצם אומר שכל המוסכים שם מחזיקים רק חלקים גנובים? ז"א שאין אפילו מוסך אחד זול שיש לו חלקים לא גנובים? כי באמת שלא מתחשק לי לפרנס גנב.

דרך אגב הבנתי שהם מוציאים גם חשבונית עם אחריות, השאלה מה זה שווה בכלל?

פורסם

אבא שלך קנה רכב עם קילומטרז' שקרוב לשיפוץ גיר כך שזה לא הפתעה. קודם כל בכלל לא בטוח שנדרש שיפוץ גיר כך שאני ממליץ לך ללכת למוסך מסודר ואמין ולקבל שם חוות דעת ולא לחפש את ההכי זול

• תוכן חדש...