Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס דינאמיק 2006-תוצאות בדיקת רכב

מקרון1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי רכישת הרכב הבא (לאחר בדיקה במכון רישוי):

פיאט פונטו ספייס דגם דינאמיק 16v 2006, יד 1, 78000 ק"מ. מטופל רק במוסך מורשה. המוכרת דורשת מחיר מחירון יצחק לוי (4000 ש"ח פחות ממחירון יד 2). עד כאן הכל טוב

ֿֿ

בבדיקה של הרכב עלו 2 דברים מדאיגים:

1. לסדר צינור נשם קרועה (היה קרע שתוקן באיזולירבנד), מנוע שורף שמן מנשם, לחץ עוקה גבוה (מבלאי), תושבות מנוע פגומות, שריפת שמן, לנקות מערכת אוורור, מנוע רועד

2. רעידות בנסיעה, רעש מיסבי גלגלים, שמן כהה, בלאי דסקיות הילוכים, החלפת הילוכים לקויה מאוחרת

במוסך המורשה שטיפל ברכב טענו שלגבי בלאי המנוע (שהמוסך טען שהוא גבוה ביחס לקילומטראז של הרכב)- זה בגלל הפיח עקב נסיעות מרובות בתוך העיר. לגבי החלפת הילוכים מאוחרת טענו שהגיר רציף ולכן הערה זו לא רלוונטית.

אשמח לקבל את דעתכם על הבדיקה, אני לא ככ מבינה בנושא ויש לי זמן קצר להחליט.

כמו-כן, מהן המחלות מהן סובל סוג הרכב הזה מהשנים האלה? אני סטודנטית שמחפשת רכב אמין ל-3 שנים הקרובות שלא ייכנס למוסכים...

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול זה נראה כסת"ח אופייני של המכון בדיקה. אם תוכלי להעלות את הבדיקה הנקודתית של המנוע - לחץ קומפרסיה, ואז נוכל לקבל אינדקציה טובה יותר לגבי מצב המנוע. אבל בכל מקרה את צריכה להכין בצד כמה אלפים להמשך הדרך, לא משהו שדורש תיקון מיידי אבל אולי בטיפול הבא.

במידה והרכב שמור ולא עבר תאונות והמוכרת נראית לך אמינה, הייתי ממליץ לך לרכוש את הרכב.

ובאותה נימה, חבר שלי קנה השבוע מזדה לאנטיס ולקח אותה לבדיקה שיצאה דגומה מאוד לבדיקה שלך, הוריד למוכר אלפיים ש"ח, נסע לעשות טיפול במוסך המורשה של מאזדה ומלבד ברקסים ושמן גיר, לא היה צריך לעשות משהו מיוחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיכל, נתוני הקומפרסיה מצויינים, הערה על הגיר באמת לא רלוונטית.

בכשר לכניסה למוסך - כן תכנסי מיד אחרי הרכישה לצורך טיפול (החלפת שמנים, סידור נשם, ניקוי פיח), כדאי שהמוסך יבדוק את מצבן של תושבות המנוע ויחליף במידת הצורך.

תתחדשי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכונאי רכב מוסמך ולפי הנתונים של הבדיקה שלך הרכב במצב דיי נורמלי,בסך הכל את צריכה ללכת למוסך לניקוי נשם,החלפת שמן גיר,שמן מנוע כי כנראה לא טופל לאחרונה ובין היתר לעשות נקיון קטן במערכת הזרקה של הרכב,רוב הרכבים החדשים עובדים על צינורות של יניקה ודחיסה של אויר וברגע שאחת מהר לא מפתוח או מלוכלך המנוע לא יעבוד חלק

לגבי התושבות מנוע זה דבר דיי זניח,פשוט להחליף תושבת או כמה שצריך,לא קריטי בכלל הכל עניין של מחיר,תקחי את האוטו ותורידי ממחיר האוטו,לאחר הקניה לפנות למוסך שבאמת יודע לעבוד על הרכב ,לא להתפשר במוסך שיתן לך מחירים זולים ועבודה בינונית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...