Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאחר גלישה בפורום ובדיקה של הודעות על בלאי של ראשי מנוע והזרקת דלק,מנקרת לי בראש שאלה למכונאים שבינינו.

נניח שיש לנו מנוע שעובד בעומסים נמוכים, לרוב על 2000-2500 סל"ד, תוך כדי נסיעה לרוב בדרכים בין-עירוניות, וחלק קטן גם מתבצע בעיר. המנוע תקין ומטופל באופן סדיר בן 5-10 שנים. בנוסף- לא נעשה שום שימוש בתוספים או חומרים לניקוי המנוע לאורך כל חייו. המנוע קיבל שמן טרי לפי מפרט היצרן. כמות הקילומטרים שהמנוע עשה יכולה להשתנות מ 10,000 בשנה ועד ל50,000 (לא באמת משנה).

במצב כזה (ותקנו אותי אם אני טועה) מצטבר פיח על חלקים שונים במנוע ובהזרקה לאורך זמן.

האם נסיעה בסל"ד גבוה של 4000 עד 6000 סל"ד (כל עוד לא מגיעים לקו האדום) לאורך כדקה עד 3 דקות יכולה להיטיב עם ביצועי המנוע? האם יכול להיות מצב שבו נסיעה שכזו "מנקה" את המנוע ויכולה לשפר תגובה של מערכת ההזרקה, השסתומים והבוכנות עקב הסרת פיח?

בנוסף, האם מנוע שעובד בסל"ד נמוך רוב הזמן מאבד מהמומנט שלו ומהיכולת "להאיץ" ברגע שמשנים את משטר העבודה שלו לעבודה בסל"ד בינוני-גבוה? כוונתי היא- האם המנוע "מתרגל" לעבוד בסל"ד נמוך ומאבד מומנט והספק בקצב גבוה יותר ממנוע שעובד בסל"ד נורמלי לאורך שנות השימוש בו?

פורסם

נסיעה בטורים גבוהים יכולה רק לנקות פיח שהצטבר על המצתים.

לניקוי של פיח שהצטבר במשאר המקומות אתה יכול להשמתש בתוסף לדלק ועד ביקור במוסך ולבצע "אינפוזיה".

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...