Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני מתכנן לקנות שברולט אימפלה שנת 2005

מצאתי 2 רכבים שעונים לדרישות שלי , יד ראשונה קלומטרז נמוך ללא תאונות.

ההבדל בין 2 הרכבים הוא שאחד עם מנוע 3400 והשני 3800.

מה עדיף לקחת ? יש הבדל בדגמים חוץ מהמנוע ?

פורסם

כן יש הבדלי איבזור כמו גג נפתח וחישוקי מגנזיום, לדעתי אם כבר אז המפואר עדיף.

שבת שלום.

פורסם

הי

ממליץ על המנוע 3800. אבל, אם כבר אמריקאית, מציע לך ללכת על כיוון של ביואיק לה קרוס. יש כעת היצע גדול גם בלוחות וגם בטרייד אין של היבואן עקב הגעת הצורה החדשה.

ממליץ בחום על הלה קרוס, מציע לך לבדוק אותה ולבצע נסיעת מבחן, ללא תתאכזב ואני חושב שהיא הרבה יותר מודרנית מהאימפלה, ששיווקה בארץ הופסק.

פורסם

רציתי לקחת לה קרוס הבעיה זה המחיר ... יש לי 70 ואני מחפש רכב גדול ומפנק, לי לאשתי ולבני שיוולד בקרוב

פורסם

בדוק את השברולט מאליבו.

היא גדולה מרווחת ואם סגנון אמריקאי זה פינוק מבחינתך אז היא מתאימה.

המחיר צנח דיי מהר ובתקציבך תוכל למצוא כאלה משנת 2006 בערך.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

נקודה למחשבה:

שמעתי כבר לא פעם מבעלי אימפלה 3400 שקנו אותה מכל מיני סיבות, שבסופו של דבר השאיפה היא לעבור ל 3800.

אז אני חושב שאם כבר קונים ויש את היכולת להתאמץ מעט,אז עדיף כבר ללכת על ה 3800.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אתה מודה לצריכת הדלק הלא הגיונית של הדבר הזה כן?

אם כן הייתי הולך על גרסת ה3800,לסבי יש אחת כזאת עד היום וכנראה עד היום שהוא ירד מהכביש עקב גילו המופלג (בן 74 ועדיין נוהג כמו בן 20 :p)-אני זוכר את היום לפני כמעט 8 שנים בערך שהוא הביא אותה חדשה דנדשה מהחברה כאילו זה היה אתמול,חייב לציין שהיא נשמרה מצוין.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

3800 בלי שום ספק, הרבה יותר מפנקת.

למרות שגם אני הייתי מחפש ביואיק לאקרוס אם כבר הייתי רוכש אמריקאית.

• תוכן חדש...