Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך איך איך איך איך איך איך איך....

איך הוא ביטל את השער ?!?!

איייך ?? היד היתה צמודה לגוף !!

וגם אם לא, גם אם הוא היה מכדרר עם היד הוא לא היה צריך לשרוק, זה פשוט לא הוגן, לא מוסרי, לא אנושי לשרוק דבר כזה אחרי משחק כזה מגעיל של אינטר !!

אחרי 92 דקות הם פיצחו את הבונקר, הם עשו את זה, בצדק ! בנחישות ! בסטייל !

והוא, הוא שרק, ביטל, ככה בבום. לא שורקים דברים כאלה בשלב כזה, שרקו להנרי ? לא ! שרקו למראדונה ? לא !

אז למה כאן, למה ??

עצוב, פשוט עצוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שקורה לברצלונה כשמפסידים, בוכים בגלל השופט.

וההרחקה הייתה מוצדקת??

אינטר סגרה, סגרה טוב ועלתה. אני לא מבין, מה כולם ציפו? שהם יעלו עם 3 חלוצים כדי לנצח 4-0?!

משכנתא זה קל

פורסם

ההרחקה היתה מוצדקת, עבירה כזו עם היד היא עבירה של צהוב, גם אם הוא שני.

אינטר עשו מה שצריך, כל הכבוד להם, השופט הוא הנוראי בכל הסיפור הזה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כדורסל מנצחים בהגנה.

אה, סליחה, זה כדורגל.

טוב, אז גם כדורגל מנצחים בהגנה.

כל הכבוד לאינטר, ובכלל, לכל הקבוצות שמשחקות חכם ומנצחות את הקבוצות ה"יפות".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אוהד אינטר ואני גאה במה שהם הראו על המגרש.

השופט "פסל" שער בצדק, כמו כן שהשער של פיקה הוא היה בנבדל !!.

מורינו ידע טוב מאוד מה מצפים ממנו כאשר הוא הגיע לאינטר, להגיע לגמר.

אינטר הייתה בפעם האחרונה לפני 28 שנה בגמר. אני מקווה שהשנה הם יקחו את הגביע.

להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, זה לא אומר שאתה חייב להיות מ 4 הגדולות (ריאל,מנצסטר, ברסה ומילאן) אלה להיות קבוצה חזקה ואיכותית תמיד.

גם בונקר או משחק הגנה זה משחק !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

בשלבים כאלו בספורט, גם יעילות היא חלק מהמשחק. ולא רק משחק יפה.

תראו מי הנבחרת שלקחה את המונדיאל האחרון ואיך. איטליה. גם עם משחק הגנה מאוד מאוד מוקפד, ובלי שום דבר שמזכיר כדורגל יפה.

ברור שהרוב המכריע של אוהדי הכדורגל לא אוהב לראות משחקים מהסוג הזה, ולא נהנה מהם - אבל זה חלק מהמשחק.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

ההרחקה הייתה מוצדקת, מי שהסתכל על המסך ולא הקשיב לפרשנים ראה שעלה כרטיס צהוב קיים, נוסף לא צהוב נוסף ושניהם נהפכן לאדום, זה לא שהוא הוציא לו אדום על העבירה עצמה.

השער היה צריך להפסל וטוב שנפסל!

גם אם היד הייתה בשוגג, היא זאת שגרמה למהלך של השער להתבצעה ולכן השער פסול.

בכל מקרה, חרה של משחק של שתי הקבוצות.

בונקר שכזה מפצחים ע"י מלא מסירות מול ההגנה,ע"י כדרור מול ההגנה (מי אמר מסי) משיכה של המגנים החוצה, פתיחה של השורות הצפופות של ההגנה והכנסה של החלוצים בפס מהיר לתוך הרחבה (בדיוק כמו ההתקפה של השער שנכבש), אני לא אומר שזה קל אבל כשמנסים בפעם הראשונה בדקה ה 85, אז זאת גם התוצאה.

עם משחק שכזה, לא הגיע לברצלונה לנצח ולעלות ובטח גם לא לאינטר שהציגו תצוגה (אני מתבייש לקרוא לזה משחק) מביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רואים שברצלונה ברגע האמת לא שווה כלום, ושכולם יבכו על הבונקר של אינטר, אני מתערב שכל קבוצה הייתה עושה בונקר שכזה.

אין מה לעשות כשניצחת 3-1 בבית ואתה הולך לשחק בקאפ נואו אין מה לעשות חייבים בונקר. מוריניו מאמן גדול!!!

ברוך ה' היא לא עלתה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ברצלונה לא היו עושים בונקר במצב של 3-1 (אולי הקבוצה היחידה בעולם שלא היו עושים בונקר).

לא שמתי לב אם היה אדום ישר או צהוב שני ואדום, בכל מקרה לא היה צריך להיות אדום, מקסימום צהוב שני ואדום וגם זה לא בטוח.

את האמת? חבל שאינטר קיבלו אדום, זה רק נתן להם לגיטמציה להסתגר מאחור ...

השער נפסל בצדק, הנגיעה ביד גרמה לבישול השער, אפילו שהיד הייתה צמודה.

בגדול, ברצלונה לא שיחקה נכון וחבל כי הם יכלו לעשות את זה, באסה :\

פורסם
ברצלונה לא היו עושים בונקר במצב של 3-1 (אולי הקבוצה היחידה בעולם שלא היו עושים בונקר).

לא שמתי לב אם היה אדום ישר או צהוב שני ואדום, בכל מקרה לא היה צריך להיות אדום, מקסימום צהוב שני ואדום וגם זה לא בטוח.

את האמת? חבל שאינטר קיבלו אדום, זה רק נתן להם לגיטמציה להסתגר מאחור ...

השער נפסל בצדק, הנגיעה ביד גרמה לבישול השער, אפילו שהיד הייתה צמודה.

בגדול, ברצלונה לא שיחקה נכון וחבל כי הם יכלו לעשות את זה, באסה :\

מה ???

פורסם

לכל הממורמרים, תאכלו את הלב!

מה בדיוק ציפיתם? שעם יתרון של 2 שערים וב-10 שחקנים בנואו קמפ אינטר תשחק פתוח ותתקוף? אולי תבקשו מהם לשים את הכדור ברשת של עצמם פעמיים ולגמור את הסיפור...

כאוהד אינטר, אני שמח פעמיים: גם שאינטר עלו (והגיע להם לעלות), וגם שברצלונה, הקבוצה השחצנית והמגעילה הזו, עפו (ראו הזיקוקים והתופים כל הלילה שלפני המשחק מחוץ למלון של אינטר ופתיחת הממטרות על שחקני אינטר בסיום המשחק).

פורצה אינטר!!!

• תוכן חדש...