Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר lbl gto1004 סאב lbl 800 וואט ורמקולים אחוריים 300 וואט של פיונר.

חשבתי לקנות רמקולים של פיונר 460 וואט להשים אותם מאחורה ואת ה 300 וואט שהיו מאחורה להעביר לקדימה.

האם כדאי?

התקציב שלי על רמקולים עומד על 400 שקל.

פורסם

ממש לא.

ב- 400 ש"ח תוכל לקנות קומפוננט קדמי של מורל מדגם פולס, ולהינות הרבה יותר מכל פיוניר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תארגן 450 שקל ותקנה סט של מורל טמפו יש לי מורכבים ואני מרוצה מהם מאוד!

עם תיהיה מעונין צור קשר בהודעה פרטית אני יגיד לך מאיפה להשיג אותם במחיר הזה.

ולא,לא מתחנה המרכזית.

bmw-530i 3.0L

פורסם

על המגבר כדאי להריץ את הסאב והרמקולים של פיונר או את הסאב והרמקולים שאני ארכוש לקדימה?

המגבר 4 ערוצים.

פורסם

למגבר תחבר את הסאב ואת הקומפוננט שתרכוש.

אם אתה מעוניין להשאיר את הפיוניר האחוריים שיש לך עכשיו- תחבר אותם להגברה של הרדיו דיסק.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הרמקולים לא יותר חזקים מהקומפונט שהבאתי אליו קישור?

במידה שאני יחבר את המערכת כמו שהצאת ואני אגביר את הווליום הרמקולים ישרפו ללא מגבר.

פורסם

אתה צריך להבדיל בין וואט ל- וואט RMS.

RMS הוא מתח אפקטיבי (נקי). ועל פיו נמדדת היכולת (והעוצמה) של הרמקול.

זה שאתה רגיל לדבר במושגים של 450 וואט, ופתאום ראית 120RMS זה עניין שונה לגמרי.

כמו שאמרו פה, קנה את הסט הזה של מורל ב450 שקלים, חבר אותו ואת הסאב למגבר.

ואת האחוריים שיש לך כרגע חבר ישירות למערכת, אם המגבר לא שרף אותם, המערכת בטוח שלא תגרום להם לכלום.

בהצלחה.

רותם.

• תוכן חדש...