Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני, 012 היא הספקית הכי גרועה שיש בישראל. אני משלם את אותו הסכום לבזק בינ"ל + הוט לחודש, ללא שום תקלות כבר כשנתיים.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כבר חודשיים עם אינטרנט "12" מגה. אני משלם לתשתית (הוט) 50 ש"ח, ועוד 29 לספק (012). סה"כ 79 ש"ח לאינטרנט של 12 מגה, נשמע מעולה? לא כל כך.

אני לא יודע אם הבעיה היא ב012 או בהוט (2 החברות מפילות את האשמה אחת על השנייה), אבל כל יום בשעות העומס של האינטרנט (בין 17:00 ל-20:00) מהירות הגלישה שלי נהיית כל כך איטית שזה לא יאמן. גם בימי שישי בצהריים. אני לא מצליח להיכנס גם לגוגל מרוב שהאינטרנט לא זז, והוא גם מלא ניתוקים.

בבקרים, ובלילות הכל מעולה, אני באמת גולש על 11,12 מגה, ומוריד על 2.0 מגה לדקה שזה מעולה, אבל זה דבילי שכל ערב אין לי אינטרנט.

האם למישהו יש פתרון מומלץ בשבילי? מישהו נתקל בבעיה הזו עם 2 החברות האלה?

מאיזה אזור אתה בארץ?

אני ב012+HOT ב5MB ואצלי הכל עובד מצוין

404

פורסם

תודה על התשובות.

אני מנתניה.

Dittohead - התקשרתי לכל החברות, אף אחת לא מוכנה לתת לי 12 מגה אפילו במחיר קרוב ל29, כולם אמרו לי 46 שקלים, ולא שקל פחות, גם אחרי שאמרתי לנציגים שאם הם מסכימים ל30 שקלים אני בזה עובר אליהם. מה הסיכוי שזה מחיר הפסד לחברות הללו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קח טלפון של מישהו שיש לו את המחיר הזה , תגיד לנציג שיעלה וישווה לך , וזה הכל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מישהו חידש לאחרונה תוכנית בבזק?

בינתיים אני משלם 60 על 10 מגה.

המחיר הכי נמוך שהצלחתי לקבל לחידוש הוא 70.

הוצע לי גם להשאר עם 60 למשך חצי שנה ל 30 מגה, אבל אחרי זה עולה ל 130 וגם יש צורך לקחת את הראוטר שאחרי זיכוי יעלה עוד 5 שקלים.

מישהו חידש בשבועיים האחרונים עם מחיר יותר טוב או לפחות באותו מחיר(70) למהירות 30?

פורסם
מישהו חידש לאחרונה תוכנית בבזק?

בינתיים אני משלם 60 על 10 מגה.

המחיר הכי נמוך שהצלחתי לקבל לחידוש הוא 70.

הוצע לי גם להשאר עם 60 למשך חצי שנה ל 30 מגה, אבל אחרי זה עולה ל 130 וגם יש צורך לקחת את הראוטר שאחרי זיכוי יעלה עוד 5 שקלים.

מישהו חידש בשבועיים האחרונים עם מחיר יותר טוב או לפחות באותו מחיר(70) למהירות 30?

85 ש"ח ל-10 מגה תשתית כולל ספק לשנה. וקיבלתי חודש ראשון חינם כי המתקין לא עשה את העבודה ואני ביצעתי את ההתקנה וההגדרה של המודם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מכיר את הבנדל הזה, אבל זה לא 014.

אני מבסוט מהמהירות שאני מקבל ב 014 ומעדיף לא לבדוק בינתיים ספקים אחרים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב לכולם,

הגיעה זמני לחדש מחיר תשתית של בזק. בשיחתי עם בזק הם לא מוכנים לרדת מ79שקלים לחודש עבור תשתית של 5MB.

יש פה מישהו שסגר לאחרונה מחיר יותר זול?

תודה

Zoom-Zoom...

פורסם

אופיר,

אין שום תגובה מעליי מחודש דצמבר...

בזק טוענים שהמחירים שלהם השתנו בחודש האחרון.

Zoom-Zoom...

פורסם

וכנראה כך הדבר.

גם אני רציתי לעדכן לאבא שלי מבצע חדש . היום הוא על 2.5 ב49 ועל 5 מגה הכי זול שהציאו זה או 79 ש"ח או להשאיר 49 ש"ח ל3 חודשים ולאחר מכן קופץ ל99 ש"ח.

שוחחתי עם נציגי שימור, עם מישהי שאמרה שהיא מנהלת ועם נציגת פייסבוק שחזרה אליי. אציין שהשירות של כל אחת מהן היה מתנשא ולא שירותי בכלל.

אם תסתכל בדף הפייסבוק שלהם, המון אנשים מתרעמים על כך. בכל מקרה, זה המחיר שאני מכיר גם ואשמח לשמוע על מישהו שהשיג פחות בחודש האחרון.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אופיר,

אין שום תגובה מעליי מחודש דצמבר...

בזק טוענים שהמחירים שלהם השתנו בחודש האחרון.

זה נראה כאילו יש פה קרטל שמתאם העלאת מחירים בו זמנית. גם הוט וגם בזק הקפיצו מחירים בבת אחת. מציע לכולם לשלוח דוא"ל לרשות להגבלים עסקים בבקשה להכריז עליהם כקרטל בתחום תשתית אינטרנט. אולי במקרה הרשות תעשה את העבודה שהם צריכים לעשות.

[email protected]

או:

http://www.antitrust.gov.il/hakirot.htm?Lang=HEB

פעם, כשהיו ביצים לראש הרשות, הצליחו להרשיע את קרטל הביטוח עם עונשים די כבדים.

יהודה

פורסם
או להשאיר 49 ש"ח ל3 חודשים ולאחר מכן קופץ ל99 ש"ח.

בן.

אם מספיק לך, תשאיר ב49 ל3 חודשים ותתקשר עוד 3 חודשים שוב...

פורסם

אני לא רוצה מבצע ל-3 חודשים וגם לא רוצה טובות. היי, אני אפילו לא מבקש את אותו מחיר. לא הייתה לי בעיה שהתשלום יהיה 55 ש"ח, אפילו 60 (לא רודף אחרי השקל) אבל זו פשוט חוצפה. כנראה שעם סיום התוכנית לא יהיה מנוס מלעבור להוט (אני איתם, סבבה לי ומשלם 50 ש"ח על 5 מגה) יחד עם הקו טל לטריפל.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...