Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

יש לי סוויפט שחורה ואני עומד להוציא עליה רישיון

ואני רוצה לשפר את את המערכת שם כי זה פשוט משו ביזיוני..

יש לי תקציב בערך של 5000 שקל, אני רוצה לשים מגבר חזק 4 ערוצים וזוג קומפוננטים עם קרוס וטוויטר..

2 ערוצים ילכו לקומפוננטים ו 2 ערוצים יישארו ריקים למקרה שאני ארצה בעתיד להוסיף סאב..

תעזרו לי בבחירת הרכיבים :]]

דרך אגב, הצרכים הם לשמיעת מוזיקה שחורה כבדה עם מלא באס..

צריך משו חביב ביותר שמה..

אם אתם חושבים אחרת בנוגע לכל דבר כי אתם הרי יותר מבינים ממני פשוט תגידו :]

תודה מראש..

עריכה:

הרדיו דיסק הוא מובנה קורא MP3 ואני לא יודע אם יש לו יציאות למגבר, אני לא מבין בזה עד כדי כך בסוויפט.

***השרשור ננעל עקב חריגות מכללי הפורום ("אחי", ציטוט ההודעה שמעליך, סימני פיסוק). קרא את כללי הפורום ולא תמצא שרשורים נעולים***

פורסם
אתה רוצה לשמוע מוזיקה שחורה מלאה באס ולא לשים סאב?

התקציב כולל התקנה ? פתוח ליד 2 ?

ביינתים בלי סאב אחי..

נראלי קומפוננטים טובים יעשו את העבודה לא?

התקציב לא כולל התקנה.. אם תוכל אשמח אם תגיד לי כמה תוכל לעלות התקנה..

בנוגע ליד 2 - מעדיף שלא..

פורסם

בשביל באסים טובים ומוזיקה שחורה כבדה אתה צריך סאב, כי קומפוננט בחיים לא יוציא באס כמו של סאב, איפלו סאב שקט כמו הקיקר C12 / הרוקפורד P1 שמוציאים רק 150 RMS.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני לא מכיר קומפוננט שרמת הביצועיים שלו טובה ( חייב אחד כזה אם אתה שומע ראפ ) שלא יהיה מצריך איטום מאסיבי ביותר , הגברה חזקה מאד והתקנה איכותית

כל זה כרוך בהרבה כסף , וגם אחר כך אני יכול להגיד לך שבסוג המוזיקה הזה אין תחליף לסאב .

תחלק את התקציב שלך כך שייכנס לך זוג קומפוננט טוב עם איטום בדלתות הרכב , מגבר 4 ערוצים חזק וסאב טוב .

פורסם
בשביל באסים טובים ומוזיקה שחורה כבדה אתה צריך סאב, כי קומפוננט בחיים לא יוציא באס כמו של סאב, איפלו סאב שקט כמו הקיקר C12 / הרוקפורד P1 שמוציאים רק 150 RMS.

שומע אחי דיברתי עם חבר שלי שמוכר לי כנראה זוג קומפוננטים Morel Dotech Ovation 6

שניהם ב 750

חדשים ממש

אז יכול להיות שכן יישאר לי כסף לסאב, כמה יעלה סאב סבבה??

פורסם

ברור שישאר לך כסף במידה והתקציב שלך הוא 5000 ש"ח.

אי אפשר סתם לזרוק דגמים לאוויר, כי אפשר להמליץ על סאב ב- 500 ואפשר על 1500 ש"ח- תחליט אם אתה רוצה סאב או לא.

בשביל לחבר מגבר לרדיו דיסק מובנה צריך מנחת. אחת איכותי של אודיסון למשל יעלה כ- 700 ש"ח.

התקנה בסיסית וחיווט יעלו לך כ- 800-900 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...