Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי לשתף אתכם כדי שתוכלו להמליץ לי מה לעשות..

יש לי אפלאוז שנת 97 אוטומטית עם הזרקה..

בדקתי 3 פעמים באותה תחנה את תצרוכת הדלק ולאכזבתי גילתי שהרכב אוכל לי 1:7.8

בנסיעות משולבות כאשר 75% מהנסיעות בוצעו בעיר

היה נראה לי מטורף,עשיתי טיפול 100000 לרכב כולל החלפת כל הפילטרים ופלאגים וכל מה שהיה רשום פה בפורום ולא עזר..

לאחר מכן הוספתי תוף K44 וגם אני לא רואה שינוי בצריכה...

מה עלי לעשות

אני פשוט מיואש מהרכב הזה..

כל פעם משהו חדש :(

פורסם

אפלאוז 97 אוטומטית שעושה 8 ק"מ לליטר כש75 אחוז מהנסיעות מתבצעות בעיר זה נורמלי לחלוטין.

זה לא רכב חדש, זה לא רכב שידוע בחסכנות ועוד עם גיר אוטומט, הנסיעות מתבצעות בעיר בעיקר.

אתה יכול להחליף חצי אוטו ובסוף הצריכה תשאר אותו הדבר.

אי אפשר להפוך פיל לעכבר ואת הרכב שלך אי אפשר להפוך לרכב מיני חסכוני בעיר.

אם הצריכת דלק גדולה עליך תחליף רכב למשהו קטן עם נפח מנוע יותר קטן ואולי עם גיר רגיל.

לחבר שלי יש דייהטסו שרייד 1300 אוטומטית שנת 2000 יד ראשונה הרכב עושה 1 ל10 כשרוב נסיעותיו מתבצעות בעיר ככה תמיד היה וזה לא ישתנה. אל תתבאס מהרכב שלך ככה הוא נולד.

פורסם

דייהטסו מעולם לא הצטיינו במנועים חסכוניים במיוחד ואני מניח שתוכל לשפר את תצרוכת הדלק ע"י שינוי הרגלי נסיעה, הורדת מטען מיותר מהרכב ובחירת מועדי נסיעה ומסלולי נסיעה טובים יותר.

פורסם

כבעלים לשעבר של אפלאוז 92 ידני קרבורטור

רכב חיסכוני ואמין בתנאי שהתיבה היינה ידנית

כאשר המנוע היה ב240,000 צריכת הדלק עמדה על 1:15 בנסיעות חוץ ערוניות

לעומת זאת , לבחור מהעבודה שלי הייתה אפלאוז זהה , אך תיבה אוט'

צריכת הדלקת הייתה זהה לזאת אותה אתה מתאר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קשה להשוות בין צריכות דלק עבור 2 נהגים עם מסלולים שונים.

לדוגמא: אישתי יש לה טויוטה קורולה חדשה אוטומטית, שנסעתי עם הרכב לאילת הרכב בנסיעה בין עירונית הרכב צורך 1:15, אולם בנסיעות עירוניות בלבד הרכב צורך 1:8.2, המשמעות היא שנסיעות עירוניות גורמות לעליה דרמטית בצריכת הדלק !. (הטויוטה היא יחסית חסכונית לעומת האפלאוז).

הבדיקת ההשוואתית הטובה ביותר היא לבדוק בנסיעה בין עירונית בלבד ולהשתדל לנסוע במהירות גבוהה וקבועה, קשה מאוד להשוות עם "אחוזי" הנסיעות העירוניות השגיאה היא עצומה.

• תוכן חדש...