Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סאב מסוג סאב וופר ‏12 ‏אינטש KFCW3011 Kenwood מגבר מסוג מגבר לרכב JBL GTO1004 וקומפ' מסוג קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Dotech Ovation 6 Morel הסאב והקומפ יושבים על המגבר ו ה9*6 זוג רמקולים TEMPO 6X9 Morel על המערכת.

הייתה לי בעיה שמידי כמה דקות כל מה שישב לי על המגבר התנתק, אז המליצו לי לנתק את הסאב ולראות אם יש ניתוקים נוספים. כשניתקתי את הסאב אז זה הכל הסתדר, מה הבעיה בדיוק? הסאב לא בסדר? חיבורים? המגבר (לא עלינו!)?

אשמח לעזרה.

פורסם

יש מצב שהמגר מכוון לא טוב זתומרת גיין גבוהה באסבוסט מופעל,תוריד את הגיין ל0 ותיראה עם יש לך את הבעיה הזאת

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ישנה אפשרות שגם המגבר לא מקבל מספיק מתח( מערכת חשמל חלשה או כבל שלא מעביר זרם כמו שצריך) גם לגבי הפלוס וגם המינוס

והסאב לוקח יותר זרם מהמגבר ואז הוא מתנתק

איזה כבלים מתחברים למגבר?

האם זה קורה בכל ווליום או רק בווליום גבוה?

האם זה התחיל לקרות פתאום או שהיה משהו?

ותעשה עוד בדיקה הפוכה

תנתק את הקומפוננט מהמגבר ותחבר רק את הסאב ותראה אם זה גם מתנתק

פורסם

תודה רבה אבדוק, יש מצב שהסאב שהוא 1500W 400 RMS לא מתאים פשוט למגבר שיושב עליו כבר קומפ' 500W ?

ושניהם עם 4 סלילים כאשר המגבר יכול לספק 100X4 או 2X150 ??

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה סתם מעיק על הקריאה. קרא את כללי הפורום***

התקנתי את המערכת לפני כ 3 שבועות. בשבוע הראשון זה לא הופיע, ומאז זה הופיע פעם ביום במיוחד כשהווליום היה גבוה.

פורסם

שלום אנחל

לפי הבנתי עלולות להיות מספר בעיות ואילו הנפוצות ביותר

1.חיווט לא נכון או יותר נכון לומר חיווט לא מספיק טוב

2.קצר בסאב (בהחלט יכול להיות שהקצר בא לידי ביטוי לאחר תנועה מאסיבית של המימברנה)

3.מגבר מתחמם וצריך מאווררי קירור

בלי להסתכל על הרכב אני יותר תומך בסיבה השלישית וזאת משום הימים החמים שהיו לאחרונה וגם משום שישנה הבעיה הזו במגברי ה-JBL (לא בכל הדגמים) אבל עדיין זו בעיה ידועה ומוכרת

דרור

פורסם

דרור, יכול להיות שהמגבר לאמתאים גם לעוצמה של הקומפ' וגם לעוצמה של הסאב? כדי אולי להחליף סאב? כי זה קרה גם בימים קרירים יותר.

פורסם

לא חושב שזו הבעיה

העומצות הם לא הנושא הנושא הוא ההתנגדויות

במידה והעוצמות לא מתאימות אז הרמקולים לא "ייפתחו" או שהמגבר יהיה חזק מדי ואז תצטרך להוריד גיין (בכיוון ההפוך)

כשההתנגדות של הרכיבים מול המגבר היא כזו שהוא לא יודע להתמודד איתם אז הוא נכנס לקליפינג (טראומה אם תרצה)

זה יכול לקרות כתוצאה מקצר ברמקול או חוט שנוגע בגוף זה גם יכול לקרות (נדיר אמנם) ממגע של שני החוטים שיוצאים המימברנה אל הסליל ברמקול או הסאב בעקבות עבודה מאומצת של הרמקול וחוט טיפה ארוך מדי (תקלת יצרן)

כמו כן המגבר יכול להכנס לטראומה גם בגלל התחממות (שזה יכול לקרות כתוצאה של עבודה מאומצת בטמפרטורה יחסית גבוהה לאורך זמן) ואז צריך מאווררים למגבר

וזה גם יכול לקרות כתוצאה של מתח נמוך מדי עקב חיווט לא נכון

גש למתקין הוא יבדוק לך את נושא ההתנתקויות

להערכתי בדיקה לא תעלה כסף

קשה להחליט מעבר למקלדת מהי הבעיה בודאות

דרור

פורסם

זהו, שאני הולך לאתו מתקין, הוא תמיד משחק בכיוונים במגבר למרות שאני לא יודע מה הוא עושה. כי הוא תמיד מוריד, ואחרי כמה דקות זה קורה שוב.אתה יכול לומר לי מה בדיוק לומר לו לפחות שיקבל כיוון למקרה שהוא לא יודע מה מקור הבעיה?

• תוכן חדש...