Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני כבר בתהליך להרכבת מערכת לרכב החדש.

האם היי אנרג'י יתנו מספיק באס שהם מוגברים אקטיבית ע"י המגבר הנ"ל?

היום יש לי ברכב סאב ES250 שמוגבר ע"י ערוץ מונו של הSRX.

יצא לי לשמוע מספר אנשים אומרים שהיי אנרג'י יכולים לבעוט מספיק טוב כדי לוותר על הסאב.

יש אמת בדבר או שאצטרך סאב בכל מקרה?

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

סאב תמיד מוסיף לתדרים הנמוכים ומהווה השלמה של הסאונד גם אם ההיי יתנו לך באס תמיד טוב שיש סאב קטן במיוחד הes250 שמשלים את הסאונד באופן מצויין

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אישית - וזו דיעה אישית שלי , המגבר הזה יהיה אובר קיל מטורף לרמקול הזה .

תיזהר , בהגברה אקטיבית רכיבים עלולים להישרף בקלות אם לא שמים לב .

פורסם

גיא בשביל זה יש את הגיין גם אם המגבר חזק לקומפ' תמיד אפשר להנמיך את הגיין ולפתור בעיות מיותרות

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אין תחליף לסאב.

גם אם תתקין זוג שמיניות בדלתות, הם עדיין לא ירדו מספיק נמוך כדי יהיה אפשר להגיד "לא צריך סאב".

אבל בסופו של דבר זו העדפה מוזיקלית- אני נוסע כבר מספר חודשים ללא סאב, פשוט כי אני כבר לא שומע מוזיקה שדורשת סאב כדי לקבל נוכחות.

מתחדשת*

פורסם

קודם כל הכל תלוי בצורה שאתה אוהב לשמוע מוזיקה

יש אנשים שיוותרו על סאב (כמו ההורים שלי לדוגמה)

אבל בשביל להשיג באס איכותי עם מספיק עוצמה שתוכל באמת להנות ממנה אתה חייב סאב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הרץ הי אנרג'י שחתוך על 60/80 לא מספק מספיק באס כדי שלא תצטרך סאב.

אם חותכים אותו על 50 הוא נשמע מעולה ובועט אבל בעצמה חזקה (חזקה מאוד) הוא יחרחר ויקטר

פורסם
אין תחליף לסאב.

גם אם תתקין זוג שמיניות בדלתות, הם עדיין לא ירדו מספיק נמוך כדי יהיה אפשר להגיד "לא צריך סאב".

אבל בסופו של דבר זו העדפה מוזיקלית- אני נוסע כבר מספר חודשים ללא סאב, פשוט כי אני כבר לא שומע מוזיקה שדורשת סאב כדי לקבל נוכחות.

רומם - שמעתי על מישהו שרוצה לשים זוג שמיניות בדלת, סאבים ואני מקווה שהוא יעשה את זה, יהיה לא פחות ממעניין לראות את זה יחד עם זוג קומפוננטים 6.5" בדלת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

למה שהוא יהיה אובר קיל?

הוא מוציא 130 RMS ליציאה,ההיי אנרג'י XL הוא 150.

ושוב,יש את הגיין בשביל זה ויש מתקין איכותי שידאג שלא ישרף כלום :)

טוב כנראה באמת שאין תחליף לסאב.

הוא כנראה יתווסף בהמשך.

בן.

Got To love It

פורסם

אתה מתכוון שזה יהיה די מצחיק, סאב שחולק נפח עם מיד 6.5 בתוך דלת?

קצת רקע:

אני נוהג בפג'ו 106 ויש לי ילדה בת שנתיים וחצי.

כמה תוכניות וכמה רכיבים בדקתי במחשבות של להתקין סאבים בדלתות, כדי לשחרר את תא המטען.

זה פשוט לא ילך.

אין בדלת ממוצעת מספיק נפח כדי לתת לסאב נורמלי (נורמלי אצלי זה לפחות 10", כן?) לעבוד כמו שצריך.

וגם אם מצאת כזו דלת, צריך ממש לצקת אותה מבפנים ומבחוץ בפיבר וחומרי בידוד אקוסטי, כדי לספק מבנה שלא מווברץ.

וגם אחרי כל הבידוד והבניה המטורפת הזו עדיין יש לך פתחים בתיבה:

ידית פתיחה.

מנגנון נעילה.

פתחי ניקוז מים.

פתח חלון.

ציר.

אז בקיצור למידבאסים אפשר לעשות אחלה בניה בדלת ולקבל באמת אחלה תוצאה.

לסאב? אני רוהצ לראות (ולשמוע) כדי להאמין.

מועדים לשמחה :-D

מתחדשת*

פורסם

אתה מוזמן לנסות.

מה שכן אפשרי הוא לייצר תיבה מתחת לתא הכפפות/ מאחורי הקונסולה/ במקום יצירתי אחר, ואז באמת יש לך סאב מקדימה.

אבל בדלתות? :screwy:

מתחדשת*

פורסם

ישראל, אם אתה לא נותן קישור אל תגיד סתם!

חוץ מזה שלהכניס 10" בדלת זה לא דבר טריוויאלי.

מתחדשת*

פורסם

רומק,צחקתי :-D.

טוב כנראה שסאב יבוא בשלב מאוחר יותר ביחד עם מונו.

אני מעדיף את הLRX לעשות אקטיבית לhsk165xl ולשמוע ככה חודש חודשיים ואז להוסיף מונו וסאב.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...