Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב של אישתי , פיג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1400 החליט שהוא והמזגן ברוגז. :-(

לאחר בילוי במוסך התברר לי שהרדיאטור של המזגן רקוב והחלפתו + שני צינורות של מערכת המזגן יעלו לי 2000 ש"ח :shock:

האם יש למישהו המלצה למקום נורמאלי , אמין ןהכי חשוב, זול באיזור השרון ?

תודה לכל הממליצים. [אגב אם המחיר יהיה נורמאלי אין לי שום בעיה לקחת את הרכב אפילו עד ראשון] 8)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מעדכן.

חזרתי כרגע מאבי פארטס שהיה מספיק מקצועי להעיף מבט בצינורות ומספיק הוגן להגיד לי שלא כשדאי לי לרתך אותם.

אז קניתי ממנו את הרדיאטור [פחות כסף מהמוסך שלי ]

ונסעתי למוסך שלי בכפר-סבא שירכיבו את הרדיאטור ויכניסו לי את הצינורות [תרתי משמע] :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למה לא ביצעת את העבודה באבי פרטס אם יורשה לי לשאול?

אני קיבלתי ממנו הצעה שחתכה את הצעת המזגניסט הקבוע שלי בחצי וכללה עבודה.

פשוט עוד לא היה לי זמן ליישם. האישה כרגע נוסעת בלי מזגן.:?

אחרי החג בעה"ית אני ניגש אליו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איך אפשר לדעת שהדריאטור שאתה קונה הוא טוב ולא יהרס לך לאחר שנה?

הבנתי שאבי פטרס מוכר גם ממירים לרכב, איך אפשר לדעת שהממיר הוא טוב ולא יתפרק לאחר X קילומטרים?

קובי

פורסם

רדיאטורים יש לקנות במקום טוב ומוכר בעל ניסיון בתחום .

בשרשור הנ"ל נתתי קצת פרטים על ההבדלים באיכויות בין סוגי הרדיאטורים התחליפיים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305412&highlight=%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D

ממירים קטליטיים זה תחום פרוץ שבו בעלי המוסכים מנצלים את העובדה שללקוח אין את הדרך לדעת את איכות הממיר עצמו .

ישנן מספר חברות מוכרות וידועות של ממירים קטליטיים חליפיים : MAGNAFLOW , CATCO , EASTERN CATALYTIC שידועות כיצרניות ממירים שעומדים בסטנדרטים אמריקאיים ואירופאים .

חשוב שממירים קטליטיים יתאימו בתקן שלהם לסוג ושנת הרכב . ממירים לרכבים חדשים יותר צריכים להיות בתקנים EURO4 ו-OBD2 .

יש לשים לב שהממיר בפנים אינו שרוף או מפויח . אם הממיר הוא של חברה מוכרת וחדש באריזה אפשר להיות רגועים .

פורסם
למה לא ביצעת את העבודה באבי פרטס אם יורשה לי לשאול?

אני קיבלתי ממנו הצעה שחתכה את הצעת המזגניסט הקבוע שלי בחצי וכללה עבודה.

פשוט עוד לא היה לי זמן ליישם. האישה כרגע נוסעת בלי מזגן.:?

אחרי החג בעה"ית אני ניגש אליו.

נתקו

נתקו לצערי הבעיה שיש לי בצינורות הוא לא יכל לתקן ופלוס המחיר של הראדיטור שהיה יותר זול בשורה תחתונה יצא יותר יקר.

אז הבחור היה מספיק מקצועי וישר [ואני מוריד את הכובע בפניו שלא היה חשוב לו לעשות עוד כמה ג'ובות על הדרך].

אז קניתי ממנו את הרדיאטור והבאתי את הרכב לחשמלאי הקבוע שלי שגם עושה עבודות מזגנים [בכפר-סבא מ.שליט]

אני ממליץ עליו בחום כי למרות שהוא תימני הוא גם ישר ולא חושב איך לנקנק אותך בעוד כמה שקלים. [לראיה המחיר אצלו היה יותר זול מה שהיה יקר היה הרדיאטור ,שבסוף הבאתי לו בפחות כסף].

אגב מ. שליט גם מספיק גבר לא לחייב אותי שוב על עבודה ומילוי גז שמילאתי אצלו לפני שבועיים וברח לו מהרדאיטור הרקוב .

אה ובגלל שהרכב עומד במוסך עד מחר אני נשארתי בלי רכב :shock: כי האישה לקחה את שלי :?

חג שמח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
איך אפשר לדעת שהדריאטור שאתה קונה הוא טוב ולא יהרס לך לאחר שנה?

הבנתי שאבי פטרס מוכר גם ממירים לרכב, איך אפשר לדעת שהממיר הוא טוב ולא יתפרק לאחר X קילומטרים?

עושים שעורי בית ואז יודעים,אבל זה מצריך השקעה בזמן משולב בנסיעות

• תוכן חדש...