Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלפא של ברטונה, או להיפך ?

סדנת העיצוב האיטלקית הוותיקה, שנרכשה זה מכבר על-ידי קונצרן פיאט, תחשוף בתערוכת ז'נבה הקרובה מכונית תצוגה חדשה. כמו תמיד בברטונה - העיצוב יהיה מקורי במיוחד

2rzcoaw.jpg

תערוכה ז'נבה מתקרבת, והמציגים השונים עוסקים במלוא המרץ בהכנת הקהל. כך למשל חופשת סדנת העיצוב ברטונה, מבכירות סדנאות העיצוב כבר עשרות שנים, תחשוף בתערוכת ז'נבה הקרובה מכונית תצוגה במדי אלפא רומיאו, תחת השם "פנדיון" (Pandion - סוג של עוף דורס). להזכירכם, קונצרן פיאט המחזיק במותג אלפא, רכש בשנה שעברה את ברטונה. אלא שלמרות שמועות אשר גרסו כי הסדנה תעסוק בעיקר בהתאמת דגמי הקונצרן האיטלקי למותג קרייזלר שנרכש רק לאחרונה, הרי שגם אלפא יוצאת (עדיין) נשכרת.

14ufksy.jpg

ברטונה - הטוענים כי עצבו עוד בעבר עם השראה מעולם החי - העניקו למכונית צללית אשר קיבלה כאמור השראה ממראה העוף הדורש שהעניק לה את שמו. כך למשל - ובאופן לא ממש מפתיע - הדלתות, שאמורות להזכיר במראה את כנפיו.

מרכב הקופה מסתיר יחידת מנוע קדמית והנעה אחורית. סיבה טובה להניח כי הקשר בינה ובין ה-C8 קומפיטציונה אינו זניח.

סדנת העיצוב גם מגלה את מידות מכונית התצוגה - 462 ס"מ בממד האורך, 197 ס"מ ברוחב ו-123 ס"מ בגובה.

מידות נדיבות יותר מאלה של ה-C8, למעט ממד הגובה הזעיר.

2lnvdas.jpg

פורסם

וואו זה מאוד יעיל שבמקום דלת נפתח לך חצי אוטו באמת יפה שהם חשבו על זה :|

לא התחברתי, כנראה שאין מה לעשות אנחנו בעידן חדש של תחום הרכב אני מעדיף להשאר עם הדגמים הקצת יותר ישנים :cry:

פורסם

אחלה דלת שבעולם, במיוחד לחניונים תת קרקעים :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מן הסתם הרכבים האלו לא יסתובבו אף פעם ברחובות, אז לא לדאוג לדלת.

אני דווקא מאוד אהבתי. שינוי מרענן לעומת הקופסאות שאני נוהג בהן...

• תוכן חדש...