Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני וידידה מאד טובה שלי מעוניינים לשחרר קצת לחצים ולצאת מהשיגרה המרובעת והמעייפת למשך שבועיים .

אנו זקוקים לכל המלצה מעניינת למקום מעניין בעולם,שברובו ישלב מקום מרגיע בסיגנון שאנטי+עדיפות למאין "אי",אבל לא בסיגנון של תאילנד [סמים עודף ישראלים]משהו שישלב נופים מרהיבים+מקומות בילוי מעניינים [פאבים ,מסיבות]

חשבנו על איה נאפה אבל זה לא קצת ילדותי לגילאי 22-23?

מה אתם ממליצים?

שוב לפרק זמן של שבועיים,לשלב את רוב המרכיבים שציינתי,ובתקציב של כ5,000 שח ליחיד.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קמר? יש לך מידע מבוסס על שהות בקמר?

מה האטרקציות?

ולגבי תאילנד,אז אנחנו פוסלים את זה מראש כרגע.

תודה מראש.

פורסם

אם עדיין נותר בך שמץ של כבוד לאומי, אל תתקרב לכל מה שמדיף ממנו ריח של טורקיה. תן לחבריהם הפלסטינים לתרום לכלכלה המפוארת שלהם.

אם לשפוט לפי איך שהם מדברים, לכסף שלנו הם בטח לא זקוקים.

אני הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על קוסטה דל סול, בדגש על גיברלטר. גם אי, גם מפוצץ פאבים בריטיים, גם נופים מהממים וגם לא מאוד יקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מקובל עליי!

ובכל זאת המלצות אחרות ומעניינות[אלעד?]

ת.מ

פורסם

ברצלונה+קוסטה ברווה.

טסים לברצלונה, משכירים רכב, חורשים את ברצלונה ומשם גם יוצאים לכמה ימים בקוסטה ברווה.

מושלם לשבועיים! (אם נכנס בתקציב)

פורסם

סקוטלנד.

נופים שלא מהעולם הזה, והפאבים...אוי הפאבים.

נכון שאין חופים להתרפק עליהם אבל זה אחד המקומות היפים בעולם. כבישים שלא נגמרים, אנשים חמים ומקסימים, ווויסקי לא רע...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם עדיין נותר בך שמץ של כבוד לאומי, אל תתקרב לכל מה שמדיף ממנו ריח של טורקיה. תן לחבריהם הפלסטינים לתרום לכלכלה המפוארת שלהם.

אם לשפוט לפי איך שהם מדברים, לכסף שלנו הם בטח לא זקוקים.

אני הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על קוסטה דל סול, בדגש על גיברלטר. גם אי, גם מפוצץ פאבים בריטיים, גם נופים מהממים וגם לא מאוד יקר.

מצטרף להמלצה על גיברלטר (פחות על הקוסטה דל סול, רק בגלל שלליניה זה בערך כמו רמלה לוד)

גיברלטר מדהימה, גרתי שם כמעט שנה, מקום מטריף, מעט יקר למחיה, אבל ה MAIN STREET מפוצץ בחנויות (ממש איזה 3 ק"מ של חנויות בקו ישר) בשמים + סיגריות + אלכוהול במחירים שלא יאמנו ( כ70 ש"ח לפאקט (!!) , ו 14 ש"ח לליטר אבסולוט), המון פאבים, קזינו חדש שבנו לפני שנה בערך .. בקיצור כיף.

תמיד גם אפשר לגשת לסוכנות רכב הקרובה (בספרד, הולכים ברגל לגבול) לשכור רכב לשבוע בעלות של כ 100 יורו (!!) ולטייל איתו ברחבי ספרד (ממליץ לתדלק קודם בגיברלטר שכן הדלק של עולה בערך 3 שקל לליטר)

פורסם

תודה רבה לכם על ההמלצות,אבדוק אותן.

יום טוב.

פורסם

לגבי איה נאפה הייתי שם בקיץ שעבר {בגיל 23 עם עוד שולשה חברים} הגיל לא קריטי יש שם הרבה מבוגרים.

מועדונים ומסיבות יש שם כול יום כול היום {לא יודע לגבי התקופה הזאת}

בכול מקרה התקציב שלך קצת נמוך קצת, אני בזבזתי שם 10K בשבוע {כולל טיסה ומלון}:shock:.

אם תחליט כן ללכת אל תתקרב למלונות שהרוב בהם ישראלים {אלה שכלולים בחבילות נופש של אתרי התירות הישראלים} אלה אם כן אין לך בעיה להתעורר בבוקר לצלילי קובי פרץ בקסריה.:evil:

אהה ודבר אחרון אני בטוח שאין לך מה לחפש שם עם ידידה...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

זהירות מברצלונה וצפונה (אנדורה/צרפת) בתקופה הקרובה, השנה יש פה מז"א לא יציב ושלג שלא נראה כבר שנים באזור.

הייתי שוקל לחיוב את האפשרות לשכור רכב בברצלונה ולעלות על מעבורת לאיים הבליאריים. מחירי ההשכרה פה מגוכחים כרגע (לפני שבועיים שכרתי פיאסטה ב-SIXT ב-17 יורו ליום, אפשר לקחת גם גולף ב-22 או פאסאט ב-30). אופציה נוספת באזור היא האיים הקנריים - אפשר לתפוס טיסה מברצלונה בפחות מ-50 יורו לכיוון אחד.

בעונה אחרת הייתי ממליץ על דרום צרפת או צפון בלגיה, אבל כרגע לא כדאי להתקרב לשם עקב מזג האוויר, כאמור.

• תוכן חדש...