Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול ליעץ לי האם כדאי לבצע כזה תיקון?

הרכב "רגיש" מידי לבמפרים ולכל "מכשול" זעיר בדרך. (חוץ מזה זה אוטו נהדר, מי שמכיר יודע).

בעיקר כשנוסעים בתפוסה מלאה.

יש עצה? מה לעשות? איפה? כמה זה צריך לעלות?

בתודה מראש

פורסם
יש עצה?

בקר טוב מילולית

כן יש עצה, קרוב לודאי שרכב בן 17 שנה גם אם זה טויוטה צריך מתי שהוא להחליף בולמי זעזועים. אני משוכנע שהם לא תקינים כבר לא מעט זמן. לידיעתך , בולמים פגומים מהווים סכנה בטיחות!!! החלף אותם בהקדם האפשרי.

יום טוב

פורסם

מניסיון עם 3 רכבים כאלה במפחה, גם במצב מקורי (בולמים תקינים) הרכב נורא נמוך.

בדוק במוסך מה מצב הבולמים (נוזלים/עייפים) לפני ההחלפה כדי שלא תחליף סתם. אם ידוע לך היכן הרכב טופל בשנים האחרונות נסה לברר באותו מוסך מתי הוחלפו פעם אחרונה הבולמים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בולמים הם לא פתרון לרכב נמוך. מחלה ידועה של יפניות משנות ה 90 (טויוטה, סובארו, מאזדה) היא שקיעת קפיצים, הקפיצים מאבדים מהקשיחות שלהם ושוקעים, במיוחד תחת עומס.

בולמים חדשים יעזרו בריסון תנודות המרכב בעת מהמורות, האצות, בלימות ופניות אך לא יגביהו את הרכב. הפתרון הזול הוא לבצע הגבהה באמצעות "ספייסרים" היושבים בין הקפיץ לתושבת ובכך למעשה מחזירים את הגובה המקורי +- אך לא את הקשיחות המקורית. זה פתרון זול וחוקי לבעיית השקיעה והגובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

17 שנים לבולמי זעזועים זה כמו שאתה תחיה עד גיל 360. בקורולה של סבא וסבתא שלי החלפתי לא מזמן תושבות מנוע שלא הוחלפו משנת 94 שהרכב יצא מהחברה. הבולמים הוחלפו לפני שנתיים אם אני זוכר נכון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...