Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי ניסן טידה 2009 אוטומטית מנוע1600 למי שלא מכיר.

סמתי לב שהרכב צורך הרבה דלק יחסית אחרי שהרבה אנשים אמרו לי שהטידה בדרך כלל רכב מאד מאד חסכוני.

לדוגמא עם אני ימלא דלק ב50 שקל אני אולי יצליח להגיע ל60 קילומטר והמנורה תדלוק,עם אני ימלא ב100 שקל אני יעשה אולי 120 קילומטר עד שתידלק המנורה. רציתי לשאול את דעתכם עם זה נראה לכם בסדר או שיש בעיה ברכב או שפשוט אני לא נוהג גמו שצריך באוטומט? עד עכשיו נהגתי רק על ידני לכן אני לא כל כך יודע לגבי זה ספציפית.

תודה רבה מראש.

bmw-530i 3.0L

פורסם

1. זה אמלא, לא ימלא.

2. בצע בדיקת צריכת דלק אמיתית - תדלק עד הסוף, אפס את המד, סע כמעט עד שיתרוקן המיכל, מלא שוב וחלק את מספר הק"מ שנסעת במספר הליטרים שמילאת.

3. אחרי שביצעת זאת - חזור לכאן עם הנתון, ואל תשכח לפרט את אופן הנסועה שלך - אגרסיבי/רגוע, עירוני/בינעירוני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקי אני יעשה את זה בתחילת השבוע.

הנסיעה היא בעיקר עירוני,בין עירוני לא יותר מזה ומדובר בנסיעה רגועה יחסית.

כמעט ולא יוצא לי לעבור את ה4טור.

עוד שאל סמתי לב שכשאני מושך את ההילוכים כל הזמן מ3אלף סל"ד ומעלה המנוע פתאום מושך ממש חזק כאילו ניכנס לו עוד כח מעל ה3אלף סל"ד הרגש ממש משמעותי יש לכם מושג למה זה ככה?

שוב פעם,סליחה על הבורות אבל עד עכשיו נהגתי רק על ידני.

bmw-530i 3.0L

פורסם

מעל 3000 סל"ד אתה מתקרב לרצועת הכח של המנוע ולכן אתה מרגיש משיכה חזקה .

אם אני זוכר נכון המומנט המקסימלי הוא ב4400 סל"ד וההספק המקסימלי ב 6000 סל"ד , בטווח הזה של הסל"ד תקבל את המשיכה המאוד חזקה שאתה מרגיש .

פורסם

תודה רבה על המידע!

בזמן משיכה עד 4טור התצרוכת דלק נמוכה משמעותית לאומת משיכת הילוכים ממושכת?

bmw-530i 3.0L

פורסם

בנהיגה ממושכת על סל"ד גבוה תצרוכת הדלק גבוהה יותר משמעותית.

לעומת זאת, אם אתה מתכוון למשיכת הילוכים לצורך הגעה למהירות שיוט (ואז חזרה לתחומי סל"ד נמוכים) אז ההפרשים לא משמעותיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בדרך כלל איך שהיא נידלקת אני נוסע למלות כי זה מצפצץ כשהמנורה נדלקת.

דרך אגב לפי מה שזכור לי מפעם אחרונה טנק מלא זה 280 שקל ונסעתי 340 קילומטר.

זה נחשב לסביר?

bmw-530i 3.0L

פורסם

280 לחלק ל 6.5 שזה בערך לליטר הממוצע יוצא 43 ליטר

340 לחלק ל 43 יוצא 7.9

תצרוכת כזאת מקבלים רק בנסיעה אגרסיבית , אם אתה לא נוסע בצורה כזאת גש למוסך עם נתונים אלה , אם הרכב לא חדש אני מאמין שזה פילטרים שצריך להחליף או בעיית חשמל.

תבדוק לפי ספר טיפולים מתי היה טיפול אחרון אולי פיספסת.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לא פיספסתי,ההיתי שבוע שבער במוסך אומנם לא מרשה אבל אני מכיר אותו הרבה שנים לא סיפרתי לו על תצרוכת הדלק כי רציתי לעשות טיפול ואז לבדוק זאת אבל הוא אמר שאין צורך לעשות טיפול כרגע כי הכל חדש. ולא מזמן עשו טיפול לאוטו.

bmw-530i 3.0L

פורסם
שלום.

ברשותי ניסן טידה 2009 אוטומטית מנוע1600 למי שלא מכיר.

סמתי לב שהרכב צורך הרבה דלק יחסית אחרי שהרבה אנשים אמרו לי שהטידה בדרך כלל רכב מאד מאד חסכוני.

לדוגמא עם אני ימלא דלק ב50 שקל אני אולי יצליח להגיע ל60 קילומטר והמנורה תדלוק,עם אני ימלא ב100 שקל אני יעשה אולי 120 קילומטר עד שתידלק המנורה. רציתי לשאול את דעתכם עם זה נראה לכם בסדר או שיש בעיה ברכב או שפשוט אני לא נוהג גמו שצריך באוטומט? עד עכשיו נהגתי רק על ידני לכן אני לא כל כך יודע לגבי זה ספציפית.

תודה רבה מראש.

למה לחכות עד שתדלק המנורה, לא מומלץ לתת למיכל דלק לרדת מתחת לרבע. אתה עלול לגרום נזק למשאבת דלק לפילטר דלק להסתם מהמוקדם ולצרות נוספות במערכת הדלק.

יש לך רכב מודל 2009 ואתה מתקמצן על הדלק? כמה כבר ליטרים נכנס ב-50 שקל? צריך למלא מיכל שלם.

האם רוב הנסיעות הם בתוך העיר? האם הרכב מונע הרבה בלי לנסוע? האם הרגל שלך כבדה על דוושת הגז?

לי נשמע שהרכב שלך צורך הרבה דלק בגלל הרגלי נסיעה לא חסכוניים.

פורסם

שוב - נא לתדלק, לבצע חישוב צריכת דלק ולחזור לכאן עם תוצאות מדויקות. אתה אמור לקבל 1:9-1:10 עבור נסיעה עירונית בעיקרה, ו-1:12-1:13 עבור נסיעה בינעירונית בעיקרה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...