Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצר באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכבתי מערכת מדגם פיוניר לא זכור לי הדגם.

יש לי רמקולים מקדימה ומאחורה כולם פועלים אך שכולם פועלים ואני מגביר מעל 28 המערכת נכבת או מגמגת לפני

ז"א יש קצר.

אם אני מפעיל רק את הרמקול מקדימה למשל אפשר להגביר עד 40 ויותר והמערכת עובדת אבל עדיין אי אפשר להגביר יותר מדי.

מה אני צריך לעשות?

פורסם

קרה לי אותו דבר עם HU של חבר שהתקנתי לו .

ה- HU הקודם שלו היה ממש ישן , עם טייפ וכאלה. שפרקתי אותו היה מחובר לחוטי החשמל פיוזים ישנים כאלו מכוערים .

אמרתי יאללה נחבר יחד איתם לא יקרה כלום , אחרי שחיברתי אז קרה כמו אצלך שבווליום גבוה המערכת "נחנקה" וכבתה.

אחרי שניתקתי את הפיוזים הישנים וכמובן שוידאתי שיש פיוז ל-HU מאחור ( המקורי האדום שמחובר ל-HU מאחורה) וגם שיש פיוז למערכת ברכב ( בבית הפיוזים) חיברתי את ה-HU ישר לחשמל (בלי הפיוזים הישנים להזכירך) והכל עבד פצצה.

אז אם גם לך יש פיוזים ישנים תבדוק את החיבור בלעדיהם .

בהצלחה.

אלעד .

לכל שאלה אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי בשמחה.

פורסם

לא , זה ממש לא קשה .

כשחיברת את ה-HU הנוכחי לחשמל (חוט אדום צהוב ושחור) אז בחוטים שהגיעו מהרכב ( אלה שניתקת מה-HU הקודם) היה עליהם פיוז או משהו כזה ? ( מן יחידה שקופה כזאת שמחוברת להמשך החוט ).

אם כן נתק אותו ותחבר בלי הפיוז .

בכל שאלה אתה יותר ממוזמן להתקשר : 054-4281062

בהצלחה

אלעד

• תוכן חדש...