Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקשת המלצה לרכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין הסופר מיני:

סיריון הצורה החדשה 1.3 ליטר - יש לי כזאת מ-2008 שעשתה עד עכשיו 68,000 ק"מ בלי שום תקלה. האוטו סוחב גם בעליות וגם בירידות ומרגיש זריז.

גרנדה פונטו רובוטית - פחות זריזה אבל עדיין עולה ויורדת בלי בעיה, צריכת דלק הרבה יותר טובה משל הסיריון.

מאזדה 3 - לא חסכונית בדלק, זה רכב משפחתי, ואני לא בטוח שזה מה שהחברה שלך צריכה.

את השאר אני לא מכיר ממקור ראשון.

לגבי רכב חדש - לדעתי אם ההפרש לא בא לה בקלות, אז עדיף לקנות רכב בן שנתיים כי את ירידת הערך הגדולה הוא כבר ספג.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ככה לא קונים אוטו

1.מה התקציב?

2.מה מרחק הנסיעה בדרך כלל?

3.יודעת לנהוג בגיר רגיל?

אז ככה:

1. התקציב הוא עד 60K לרכב יד 2 (או לחילופין היא הייתה מוכנה להשקיע באלטו חדשה שזה בערך 75K או ספלאש חדשה אבל אני לא חושבת שיש לזה הצדקה במקרה שלה).

2. מרחק הנסיעה בד"כ הוא מיהוד עד דרום תל אביב (כל יום דרך איילון), מיהוד לראשון לציון (לפעמים) מיהוד לרמת גן (פעם בשבוע) זהו פחות או יותר.

3. יודעת לנהוג בגיר רגיל. על זה היא נוהגת עכשיו. רק שהסתבר לי עכשיו שהיא לא מסתדרת ממש עם הקלאץ', כי בפקקים ובעליות הרכב כמעט נכבה. אני לוקחת בחשבון שיש גם בעיה ברכב ובגלל זה הוא נכברה, כי הוא לא מטופל טוב בכלל, אבל נראה לי שעדיף שהיא תעבור לאוטומט.

פורסם
ברכב אחר תקין ידני היא יודעת לנהוג?

באיזה רכב היא נוהגת כרגע?

אני ממש מתביישת לומר. עכשיו היא נוהגת בסקודה פליסיה שנת 2000 :oops:....

אני לא יודעת איך היא נוהגת על רכבים אחרים.

כל מה שאני יודעת זה שהיא נוסעת לאט................ לוקחת את הזמן.

• תוכן חדש...