Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרבה חוטי חשמל בתא מנוע של הרכב שהיו בתוך מן גליל פלסטי שמגן אליהם מהחום של המנוע. עם הזמן הגליל הזה מתחיל להתפורר והחוטים חשופים לחום הגבוהה שיש שם. אני מחפש חנות שמוכרת את הגלילי פלסטיק המגנים האלה ועדיפות לגלילים כאלה בצבע ניקל שמרופדים בפנים במן צמר גפן רך. אני מחיפה אז רצוי משהו מהסביבה שלי. תודה.:-)

פורסם

אני לא בטוח לגמרי שאתה יודע מה אתה צריך ולאיזו מטרה. אם המטרה היחידה היא להגן מפני חום עדיף שתשתמש בחוטים שמתאימים לטווח הטמפ' (שזה לדעתי גם חוטי ה-PVC הפשוטים יעשו). השרוולים שאתה מתאר נותנים בעיקר הגנה מכאנית ולא הגנה מפני חום. פעם היו שרוולי אסבסט שהיו משמשים בהם בתנורים נגד שריפה.

פורסם

צר לי להגיד לך אבל נראה לי שהמוצרים האלה הם בעיקר ליופי ובמקרה הטוב לסדר בחוטים. זה שהם עמידים בטמפ' גבוהות זה יופי. זה ממש לא אומר שהם יכולים להגן על מה שנמצא בתוכם מפני טמפ' גבוהה. הסיבה שהם עמידים בטמפ' גבוהות היא שהם מתכתיים. משכך הם גם מוליכי חום דיי טובים (בפרט אלומניום) ולכן יעבירו את החום פנימה ואנו חוזרים שוב לאותה נקודה- שמה שבתוכם אמור לעמוד באותה טמפ' שאתה מצפה לה. כל עוד לא מדובר על מיקום קרוב לסעפת הפליטה כל חוט חשמל סטנדרטי כנראה יהיה בסדר. עדיף בכל מקרה להשתמש בחוטים קצת יותר טובים.

אם אתה מחפש לעשות סדר בחוטים ולהשתמש בצינור טוב ויפה אז מה שהצעת הוא פתרון טוב, למעט המחיר.

פורסם

חפש בפירוקיות.

מהנסיון שלי למעט מספר חנויות מצומצם מאוד - לא תמצא כאלה לקניה.

אצלי בעבודה מזמינים כאלה לפעמים - דרף היבואנים מקטלוגים ספציפים - המחיר מאוד יקר ואין מצב שימכרו ליחידים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב האמת שאני עושה פרוייקט קטן בתא המנוע. מפרק את המזגן וכל השטויות שמסביב, הולך לעשות פחחות וצבע בתא המנוע בלי לפרק את המנוע ורוצה לסדר הכל שיראה כמו בתערוכות בחו"ל (עד כמה שניתן). אני מחפש את זה באמת כדי לעשות סדר בבלאגן.

וזה לא שלא מצאתי באיביי פשוט הבחור היחיד שמוכר לא שולח לארץ. אולי תמכור לי 2-3 מטר?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Design-Engineering-010415-Heat-Protection-Covered_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5ad6c1550bQQitemZ390150051083QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

***שלחתי לו מכתב תיחנונים שיסכים לשלוח לארץ. ניראה...

• תוכן חדש...