Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך יש לי מגבר JBL5-A604

ורציתי לדעת איזה רמקולים קדמיים כדי לי לקנות בגודל 5.25 עד 200-350 שקלים.

כמו כן הקדמיים יהיו מחוברים למגבר ולכן רציתי לדעת עם המגבר שלי היינו 640W כמה הוא מוצא בערך לרמקולים קדמיים ולסאבוופר ??

ואיזה סאב אני מתלבט

KICKER C12

KICKER CVR12

JBL GTO1202D

איזה מהם ולמה ומה יתאים למגבר שלי ?

תודה מיכאל.

פורסם

תתאמץ קצת יותר ותביא קמפוננט מורל טמפו {עולים 500 שח }.

סאב מתאים מבניהם זה ה C12

המגבר שלך מוציא 60RMS לערוץ ו 160RMS בגישור

הוא לא מתאים להגברת שני הסאבים האחרים C12 הוא יגביר בלי בעיות +מורל טמפו

פורסם

שכחתי להזכיר שאני כבר קניתי שני רמקולים של JBL 70W RMS אחוריים ואני הולך לחבר אותם לרדיו דיסק DEH-1150

שנית יש לי במגבר 4 חיבורים אז אני שם 2 לקדמיים ונשארו לי שניים אותם אני מגשר לסאבוופר... אתה יכול לשנות את הייעוץ שלך בקשר לקומפוננט. ?

פורסם

אתה יכול להסביר לי מה זה בדיוק הקומפננט הבנתי שזה 2 רמקולים ו2טוויטרים אבל מה אלה 2 הקופסאות שבאות איתו ושנית מה שפירסמתה באפשרותי להתקין זאת כי המערכת שאני מתקין הינה 4 אום...

פורסם

מיכאל,כדאי לך לעבור ב FAQ של הפורום,יש הסבר מפורט מאוד ואני מאמין שתקבל תשובה למה שאתה מחפש,אם לא תבין תחזור לפה ויענו לך בצורה ברורה יותר.

• תוכן חדש...