Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרקו בוונטו (גולף דור 3 ) הזאת צורת ההפעלה של המאווררים היא

בשיטת גורר ונגרר ,על המנוע החשמלי -הגורר ישנה גלגלת קטנה

שממנה יוצאת רצועה שמניעה את המאוורר המשני -הנגרר ,

והמערכת פועלת בשני מהירויות .

לעיניין התופעה של בעל הוונטו ,אני מאמין שיש זיוף באחד החיישנים שהתקינו

אצלך ,תחזור למוסך לבדיקה .

שניהם דנדשים,

ואיזה מהם יכול לגרום לתקלה כזאת של התחממות יתר?

החלפתי יוניט חום ויוניט מים

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה לטובת עידכון ושאלות נוספות,

לאחר חיבור הרכב למחשב,נבדקו 2 היוניטים (חיישנים??) ונמצאו תקינים,

המחשב מראה על טמפרטורה תקינה לגמרי של המנוע,בין 86-90,

המוסכניק אמר שהוא חושב שהבעיה בשעון עצמו,והמליץ על בעל מקצוע שיבדוק את העניין,

כמובן ישר מהמוסך המשכתי לבחור שמתעסק עם השעונים,הוא כיוון כמה פעמים את השעון והכל נראה בסדר עד שהתחלתי לנסוע,

המחוג של החום כשהאוטו עומד מגיע ל82 (+-) והמאוורר מתחיל לעבוד,לאחר מכן החום מגיע ל90 והמאוורר שוב מתחיל לעבוד,אבל אז המחוג מתחיל ''להתפרע'',מגיע ל100 גולש ל110 ,ברגע שאני מתחיל לנסוע שוב הכל נראה תקין,חום המנוע יורד ל90 ואז ל80+.

מחר אחזור לבחור שהתעסק בשעון (לא הספקתי היום הוא כבר סגר תמוסך),בנתיים אשמח לשמוע חוות דעת,המלצות ובכלל מה דעתכם.

פורסם

אני לא יודע מה יש לכוון שעון חום,

אם הרכב מתחמם בעמידה אז כנראה משאבת מים לא מסתובבת טוב ואז אין סירקולציה מספקת, או שהראדיאטור חסום.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אני לא יודע מה יש לכוון שעון חום,

אם הרכב מתחמם בעמידה אז כנראה משאבת מים לא מסתובבת טוב ואז אין סירקולציה מספקת, או שהראדיאטור חסום.

משאבת המים חדשה

והרדיאטור כנ'ל,חדש מהקרטון.

מה יש לכוון שעון חום אני לא יודע,אבל הוא פירק את הלוח שעונים,וכיוון משהו,מתח סידר .

עוד תגובות?

פורסם

ניקוז אוויר בוצע כהלכה או שאין צורך ברכב זה כמו שאר הוואגיות שהאוויר עולה לנק' הכי גבוהה שבמקרה שלך היא מיכל עיבוי?

אם בוצע, הייתי חושד בשעון חום שיצא מכיול ודורש תיקון כי רשמת שהמכון שעונים מתח וסידר את השעון.

פורסם
ניקוז אוויר בוצע כהלכה או שאין צורך ברכב זה כמו שאר הוואגיות שהאוויר עולה לנק' הכי גבוהה שבמקרה שלך היא מיכל עיבוי?

אם בוצע, הייתי חושד בשעון חום שיצא מכיול ודורש תיקון כי רשמת שהמכון שעונים מתח וסידר את השעון.

החלפת החלקים התבצעה במוסך מורשה לכן אני חושב שניקוז אויר וכל מה שמסביב עשו,אני לפחות מקווה.

ולגבי השעון מחר אני חוזר אליו,נראה מה הוא אומר.

אשמח לשמוע עוד דעות עם יש עוד דברים שיכולים לגרום לתקלה שכזאת

פורסם

מצטער על הדאבל,האשכול גלש לעמוד ה7,

כמה עידכונים ושאלה אחרונה בהחלט:

קודם כל בשעה טובה הסתדרה התקלה,היום חזרתי למכון ספידומטרים והבחור בטוב לב החליף לי לגמרי את הלוח שעונים באחד חדש מהניילונים (:-D),הרבה יותר ''חתיך'' וכמובן תקין לגמרי,השעון עובד מצוין והכל מתקתק כמו שעון שוויצרי.

השאלה שלי כזאת,

מה היא הטמפ' האופטימלית \ תקינה לרכב שלי? אני מזכיר מדובר בפולקסווגן ונטו מנוע ABS 1800 CL מודל 94,

כרגע השעון לא עובר 90 מעלות,לפעמים מראה גם קצת פחות בין 86-90 קבוע.

זה תקין? אני יכול להיות רגוע?

תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים,אתם על הכיפאק.

• תוכן חדש...