Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה רצינית! (או אולי לא?)

אחרי שאני נוהג בH1 שאני (אולי) קונה כ5000 (חמש אלף) ק"מ, אני שם לב לבעיה.

פעם בכמה מאות קילומטרים, כשאני מאיץ, תוך כדי ההאצה הגיר האוטומטי עובר הילוך, הגיר כאילו "נופל" לניוטראל לכשניה או פחות, ומיד חוזר להילוך, ונוסע הלאה מצויין.

אני מדגיש שזה קרה פעמים בודדות לאורך ה5,000 ק"מ שעשיתי עליו.

מה אתם מייעצים לי?

חשוב לציין ששני מוסכניקים התייחסו לבעיה בביטול. כאילו זה סתם לא נורא. אני אבל חושש לבעיות גיר יקרות. אני טועה?

תודה מקרב לב על כל מידע מנסיונכם.

פורסם

תודה למשיבים ולמסייעים.

אני רואה שלא הבינו אותי נכון. זה רכב יד שניה, 2002, יד פרטית, לא עשה הסעות, הקילומטראז' שלו 169K. אצלי הוא עשה בנתיים 5000 ק"מ.

בכל אופן, כמה כסף אני צריך להכין עבור החלפת התיבה האוטומטית? בחברה או במוסך חיצוני?

חשוב: את מפלס השמן-גיר בדקתי לפני שפרסמתי כאן את השאלה. המפלס בסדר גמור!

פורסם

איני יודע מחירים ועליך לבדוק במכונים עצמם ואם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אז אולי ניתן יהיה לכוונך למכונים טובים באזורך.

אם השיפוץ מתבצע ביסודיות ומחליפים בו חלקים שחוקים ופגומים כראוי אז טיב השיפוץ יהיה טוב.

בברכה - רפי לין

פורסם

אגב, את האוטו קניתי בלי בדיקה במכון. (בגלל המחיר הזול ובגלל שהמוכר הינו איש אמין ידוע ומוכר) אם הייתי בודק, הם היו מגלים את זה? הם היו מזהירים אותי בצורה נחרצת?

יצוין שהאוטו עדיין לא על שמי, והוא עדיין יכול להמכר כיד ראשונה פרטית. (אולי כדאי להיפטר ממנו?)

• תוכן חדש...