Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate Punch 100 IX DSM - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באפשרותי לרכוש את המגבר יד שנייה.

בפורומים שונים בחו"ל ראיתי כל מני אנשים שהפעילו עליו כל מני סאבים אימתניים, ואפילו שני JL Audio W6:

Hang onto that amp. Ratings are one thing but that amp is considered one of Fosgate's older reference amps.

I set up a system in a buddies old Saturn with 2 JL Audio 12w6's (Original ones)on a single Punch 100ix and he had windshield wipers jumping about an inch on music (we did measure the wiper jump with a ruler)

Great little amp without a doubt!

האם המגבר הנ"ל באמת עד כדי כך אנדר-רייטד?

האם מגבר קטן מידות כזה באמת מסוגל לספק כ"כ הרבה עוצמה?

(בתור ישראלי אמיתי, אני חייב לחפש מה לא בסדר כאן :wink:)

*המטרה הסופית היא לחבר אליו סט של הייבריד אוביישן

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על המגבר החדש-ישן שמוצע בפורום.

בהנחה שהוא נמכר במחיר הגיוני לא הייתי חושב פעמיים. למעשה אם הייתה לו כניסת hi-power הוא כבר מזמן היה אצלי :wink:

המגברים של רוקפורד משנות ה 90 המוקדמות היו מצויינים, כמו כל הציוד האמריקאי בתקופה ההיא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן, מדובר על המגבר הזה :)

יש באפשרותי לעשות החלפת ראש בראש עם בעל המגבר (הוא צריך מגבר חמישה ערוצים, ואני מציע את האינפיניטי שלי בלוח מכירה)

לדעתך הוא ישתלב טוב (ישתלב טוב = יגביר בצורה טובה ואיכותית) את הסט של מורל הייבריד אוביישן?

מה היא כניסת hi-power אם אפשר לשאול?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

ללא צל של ספק. תתחדש ותהנה.

hi-power - כניסה המקבלת יציאות רמקולים במקור, אפשרות חיבור מערכת מובנית ללא יציאת RCA.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...