Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני רוצה לשתף אתכם במקרה קצת מסובך שהתגלה בימים האחרונים.

רכב חברה נסע בכביש 4 ,116 במקום 90.

מכמונת מהירות קלטה את הנעשה וצילמה את לוחית הרישוי, והדו"ח לא איחר להגיע.

אז בגלל שהרכב הוא רכב חברה , להלן הנזק:

3000 ש"ח + 8 נקודות.

יש שתי אפשרויות:

תשלום של 3000 ש"ח בלי נקודות.

או תשלום של 750 ש"ח + 8 נקודות.

עכשיו השאלה שלי היא: מה אפשר לעשות במצב כזה? אין אפשרות לביטול הדו"ח? ולמה 3000 שקל!!??! עבירה של אור אדום היא כידוע לי 1000 ש"ח + נקודות ( או שהסכום עלה? ) בגלל שהרכב הוא בבעלות חברה?

אשמח לכל עזרה, עצה , הכוונה .

אה ועוד דבר אחד קטן, פתחתי את הפוסט הזה בשביל לקבל עזרה ועצות, ולא לשמוע כל מיני תגובות של הצטדקות!! למי שאין משהו חכם להגיד , שלא יגיד.

תודה .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מכיוון שזה רכב חברה הקנס הוא כפול ומכופל, על מנת שבעל הרכב בחברה יספק את שם הנהג שנהג ברכב.

יותר מידי אין מה לעשות, או שנהג יקח את הנקודות והקנס המופחת, או שמשלמים את הקנס המוגדל ללא נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטרף לשאלה.

האם לפנינו קורבן-פורום ראשון למצלמה החדשה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איפה בדיוק בכביש 4,חשבתי שעד 120 בכביש שמותר 90 זה רק ברירת קנס של 250 שקלים:?:

לא כשמדובר ברכב חברה שלא רשום על אדם ספציפי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איפה בדיוק בכביש 4,חשבתי שעד 120 בכביש שמותר 90 זה רק ברירת קנס של 250 שקלים:?:

עד 25 קמש(כולל) יותר זה ברירת קנס 250 שח.

מ26-40 קמש זה 750.

41 ומעלה זימון למשפט.

חוסר מזל להיתפס על 26 יותר:x

פורסם

למיטב ידיעתי רק בלייזר מורידים 5 קמ"ש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטרף לשאלה: איזו מצלמה זו היתה? נראה לי שמדובר במצלמה חדשה או כזו שהוכשרה לאחרונה.

פורסם

זה מה שרשום בדו"ל מילה במילה:

במקום: ב 4 ק"מ 147.7 מדרום בית ליד.

חבר'ה, אם המצלמה יחסית ישנה, מה אומר החוק לגביי כיול המצלמות? כל כמה זמן הן צריכות לעבור כיול? אפשר לצאת אולי זכאי בקטע הזה?

פורסם

המצלמה שנמצאת בסוף הירידה בכביש, מעט לפני צומת דרור, למי שמגיע מצפון. ידועה ב"קטלניותה" ומכויילת אחת לתקופה (אני עובר שם ולפעמים השוטרים מתעסקים עם המצלמות). אתה יכול לנסות אבל לדעתי לא יהיה לך 'קייס'. לגבי הפרוצדורה של התשלום אינני יודע לתת תשובה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

וואוו אם אור אדום זה 4000 שקל + 10 נקודות , אז אני המון זמן כבר לא מעודכן. כי בזמנו זה היה 1000.

• תוכן חדש...