Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית מנהלים לאבי בתקציב של באזור ה 150-200 והסופרב משכה את תשומת לבי.

גם מחיר סביר, גם מכונית חזקה יחסית לקטגוריה -מנהלים.

נראה כמו רכב ממש מרווח, מאוד מאוד מפנק עם הרבה אבזור ופינוקים ומה לא.

גם מבחינת צריכת דלק על הנייר נראה דיי טוב. אני אישית גם דיי אוהב את העיצוב החיצוני.

בקיצור על הנייר נראה כמעט הרכב המושלם. כמובן שנלך לראות אותו על אמת + נסיעת מבחן וכד'.

החשש העיקרי נובע מירידת ערך של סקודות עקב חוסר פופולאריות. מצד אחד נראה לי שתהיה ירידת ערך דרמטית, מצד שני אנחנו רוצים את הרכב הזה לכמה שנים טובות (בשאיפה 5 + ) חוץ מזה שתמיד אפשר לבצע טרייד אין, לא ?

מה לגבי אמינות של סקודה? יש הרבה מוניות אוקטביה אז אני מניח שהם רכבים אמינים למדי.

בקיצור, בלי קשר לזה שאנחנו נלך לראות את המכונית, אשמח לשמוע עוד קצת פרטים הצעות ודעות.

דרך אגב, שתי האופציות העיקריות כרגע הן או הסופרב או ה פורד מונדאו.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די ענית לעצמך, לא? הסופרב רכב מצוין בכל מידה. לגבי אמינות זה דגם חדש של סקודה ועדיין הוא לא מספיק בשוק כדי להגיד אמין/לא אמין, אבל אם תסתכל על סקודה אחורה לא תמצא בעיות אמינות. לגבי סחירות, אין ממה לפחד אין בעיה למכור סקודה(מניסיון) במיוחד את הסופרב.

ועוד דבר שקשור, זה רק אני או שעדיין לא ראיתי סופרב החדשה מונית?

פורסם

יש מוניות סופרב? אני ראיתי רק אוקטביה.

על הנייר באמת נראה רכב ממש ממש טוב.

קצת מוזר לקנות סקודה בתור רכב יוקרה, אבל באמת נראה אחלה רכב.

נכון שדיי עניתי לעצמי, אבל חפשתי עוד דעות, עוד מידע, דברים לא ממש טכניים.

אם מישהו יכול להגיד קצת על החווית נהיגה, על התצרוכת דלק, על הרכב בכללי, על השירות של היבואן

כל מידע כלשהוא לטובה או לרעה יכול לעזור.

איזה אלטרנטיבות פופולאריות יש באותו תקציב ?

פורסם

פורד מונדאו - אופציה מצויינת גם כן, אך פחות מרווחת ומאובזרת מהסופרב (לפחות בגרסה הבכירה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

150-200K זה טווח תקציב מאוד רחב,לכן פחות או יותר כל רכב מהקטגוריה נכנס בו.

אלטרנטיבות לא חסר.פורד מונדאו,מכונית מהטובות בקטגוריה.פאסאט,אחותה של הסופרב.

אקורד,מזדה 6,סיטרואן C5,ועוד...הסופרב עצמה היא מכונית מצוינת,תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

V5

פורסם
150-200K זה טווח תקציב מאוד רחב,לכן פחות או יותר כל רכב מהקטגוריה נכנס בו.

אלטרנטיבות לא חסר.פורד מונדאו,מכונית מהטובות בקטגוריה.פאסאט,אחותה של הסופרב.

אקורד,מזדה 6,סיטרואן C5,ועוד...הסופרב עצמה היא מכונית מצוינת,תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

האקורד נראה לי קצת יקרה, מתחילה רק ב190 בערך, לא ?

אותו כנ"ל הפאסאט וגם לא ממש חסכונית

סיטרואן אנחנו לא רוצים בגלל מוניטין של תקלות ודברים כאלה...

ומזדה 6 לא ממש בגלל שזה מזדה ואנחנו לא רוצים מזדה.

לכן נראה לי האופציות כרגע הן או סופרב או מונדיאו.

ואם צריכים להיות קצת יותר ספצייפיים אז התקציב הוא באזור ה 180.

פורסם

אני גם בהתלבטות לגבי המונדיאו והסופרב.

שתיהן נראות מצוינות על הנייר, אך אשמח לקבל הרחבה ב2 נושאים שלא נתונים על הנייר:

התנהגות ודינאמיות , ונוחות נסיעה - ואני מורגל לסטנדרטים גבוהים בתחום הזה (C5ׂ).

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה

פורסם

נהגתי על הסופרב החדשה של חבר שקנה כזו לפני כמה חודשים. לדעתי זה הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף היום בסגמנט הזה.

המנוע 1.8 טורבו מאוד חזק. הגיר DSG מעולה ורך והרכב מרווח מאוד וכולל תא מטען ענק עם שתי אפשרויות לפתיחה - כ-4 או 5 דלתות.

בקיצור, לך על הסופרב, ללא ספק.

פורסם

קצת מוזר לקנות סקודה בתור רכב יוקרה, אבל באמת נראה אחלה רכב.

זה לא רכב יוקרה, זו משפחתית גדולה.

בכל מקרה, בתקציב המדובר ובמקרה ומשפחתי חפצה ברכב גדול, אין ספק שהיינו הולכים על הסופרב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסופרב רכב מעולה, יש כזו לסבי (השנייה שלו כבר) והוא טוען שלא יחילף אותה בשום רכב אחר, עוד אופצייה מעניינת בגבול העליון של התקציב היא B4 לוקצ'רי החדשה, מושבי עור וכל הפינוקים, עם סחירות ואמינות של סובארו, שווה בדיקה.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
הסופרב רכב מעולה, יש כזו לסבי (השנייה שלו כבר) והוא טוען שלא יחילף אותה בשום רכב אחר, עוד אופצייה מעניינת בגבול העליון של התקציב היא B4 לוקצ'רי החדשה, מושבי עור וכל הפינוקים, עם סחירות ואמינות של סובארו, שווה בדיקה.

טוב, נראה שעל הנייר המאבק הוא בין המונדיאו לסופרב.

לגבי הB4, לאבא שלי יש כרגע B4 מלפני כמה שנים, האוטו יושב טוב על הכביש והכל, אבל הוא לא מרגיש מנהלי, העיצוב שלו קצת מגושם ואין לו הרבה מה להציע. אולי זה שונה בגרסא החדשה, אבל למיטב ידיעתי B4 לא משדרת יוקרה, ועזבו מה שהיא משדרת, מה שמשנה בשורה התחתונה זה האיבזור הפנימי, ואני חושב שהסופרב ומהונדאו מתעלות עליה

פורסם

גיא, הסופרב נופלת בין הכסאות - היא לא ממש "מנהלים", אלא מעבר לזה - המימדים שלה קרובים יותר לשל רכבי "סלון" וכך גם מרווח הפנים שלה.

הבריטים מעמידים אותה אל מול רכבי הפרמיום "מנהלים" - מרצדס C, אודי A4 וכן הלאה.

הגרמנים מעמידים אותה אל מול רכבי "סלון" - מרצדס E, אודי A6 וכן הלאה.

בתערוכת פרנקפורט פגשנו בסופרב סטיישן (השקה עולמית) וזה אחרי שבילינו 3 ימים עם אודי A6 סטיישן - הסופרב פשוט מרווחת ממנה (והאודי ממש ל-א צפופה), איכותית לא פחות, מאובזרת לא פחות וכל זה תמורת תג מחיר אטרקטיבי משמעותית.

ואגב, נתקלנו בלא מעט סופרב חדשות בשטוטגרט - אפילו בכמה מוניות :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...