Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום הגעתי למכון דרום לצורך בדיקת הרכב שאני מעוניין לקנות הלא היא המזאדה 626.

השילדה נקייה והכול בסדר דבר היחיד שמטריד אותי היא המחלה שגם המאזדה הזאת חולה בה

מחלת הוירברציות [כאשר האוטו עומד הרכב רועד].

רציתי לדעת אם מישהו ממכם מכיר את הבעיה [ופתר אותה ע"י החלפת הכריות] ואם כן אז היכן ניתן

לרכוש את הכריות האלה +- באיזה מחיר.

לאחר שחיפשתי בפורום תשובה לרעידות מצאתי גם שיכול להיות שהצרייה עקומה אך אני מאמין שהיו מודעים

לי במכון אם זה היה כך,כמו כן אני מעוניין לדעת הערכת מחיר לגבי ממיר קטליטי [מקווה שרשמתי נכון] ולגבי

כיוון פרונט.

תהיתי גם אם מישהו ממכם יודע איך לנקות אינג'קטורים [אשמח להסבר מה התפקיד שלהם] במאזדה 626 שנת 99' והאם אפשר לעשות את זה לבד.

מודה לכולם מראש,אילן.

נ.ב

המחיר המבוקש מהמוכר הוא 30,000 [167,500ק'מ,יד שנייה] מה דעתכם הרבה? או סביר לרכב כזה [מצב בסדר יחסית לשנה שלו]

כמו כן אשמח לדעת מה המחירון שלה [מאזדה 626 GLX 2.0L שנת 99' 5דל']

שוב תודה! :)

פורסם

השאלה היא האם הרכב רועד + יש נפילות סל"ד או פשוט רעידות בעמידה?

אם זה רק רעידות ללא משחקי סל"ד אז מדובר על תושבות מנוע, להצעת מחיר תיצור קשר עם החנות "חזי דלאל" ת"א - תבצע חיפוש.

אינג'קטורים לא מנקים לבד, יש צורך בציוד יעודי לכך, צריך לגשת למכון המתמחה בנושא.

פורסם
השאלה היא האם הרכב רועד + יש נפילות סל"ד או פשוט רעידות בעמידה?

אם זה רק רעידות ללא משחקי סל"ד אז מדובר על תושבות מנוע, להצעת מחיר תיצור קשר עם החנות "חזי דלאל" ת"א - תבצע חיפוש.

אינג'קטורים לא מנקים לבד, יש צורך בציוד יעודי לכך, צריך לגשת למכון המתמחה בנושא.

ראשית תודה על התגובה.

כן הרכב רועד רק בעט עמידה וללא משחקי סל'ד,האם הכריות שהתכוונתי הן התושבות מנוע?

מכיר מכון המתמחה בניקיונם?

פורסם
כן, כריות הכוונה תושבות מנוע,

לגבי האינג'קטורים, הלינק: המלצה על בית העסק

שוב תודה רבה.

עכשיו עוד שאלה שעלתה לי,אם כאשר והממיר הקטליטי פגום או דורש החלפה נדלקת נורה בלוח?

פורסם

לצערי אני לא מכיר טוב את הדגם הזה, ואינני יודע אילו מנורות יש בלוח.

אבל כן, יכול להיות גם שזה המצב - תבצע חיפוש של ספרות אחזקה בגוגל ואני בטוח שתמצא את מה שאתה מחפש.

• תוכן חדש...