Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,300 ש"ח גג.

דרישות:

*שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות בסיסית (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר.

*זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 Gb . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי.

*המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני.

*אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש)

*גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי.

*הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקרא שמות של שירים בעברית

*סוללה נורמלית.

תודה לכל העוזרים :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

איפוד ננו ? נשמע לי ב-ו-ל מה שאתה מחפש.

לגבי עברית צריך לבדוק (אולי אני אעשה חיפוש באתר של אפל עוד מעט בשבילך) הקודם לא ידע עברית אבל יש מצב טוב שהחדש כן (כי הטאץ החדש יודע)

בדקתי לך, הוא יודע עברית :-)

http://www.apple.com/ipodnano/specs.html

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

+1 לIPOD,אבל עדיף לקחת את CLASSIC 120G,שם אפשר לאחסן הרבה מאוד מוסיקה בפורמט LOSELESS

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לי יש sansa clip 4 GB ואני מרוצה ממנו.

אני מניח שיש להם דגם עם 16GB.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ממליץ בחום לך על הCowon O2 החדש, איכות תמונה ושמע מוצוינים, נחשב לנגן PMP הטוב ביותר בטווח המחיר הזה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הוא לא קצת גדול מדי בשביל לרוץ איתו?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לא הייתי ממליץ על הקלאסיק לריצה. יותר גדול, יותר כבד ועם חלקים נעים.

אני הייתי קונה את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5767&perur=2&t=12&c=390

גם יותר זול, איכות שמע מצויינת ועמיד.

מצטרף להמלצה על נגני הCOWON על סוגיהם.

יש עכשיו נגן חדש מהסדרה (I9):

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8165&perur=1&t=12

ויש את הנגן הזה - שחורג ב100 שקל מהתקציב שלך - אבל לפי דעתי נגן מדהים! (אם לא היה לי את הA3 של COWON כנראה שהייתי רוכש אותו) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7377&perur=1&t=12

בעקרון לריצה - אני מניח שהראשון יהיה לך מצויין! תומך באינספור פורמטים של מוזיקה, תמיכה מלאה בעברית, והכי חשוב - העברת השירים לא מחייבת קידוד/הצפנה או כל שטות מפגרת אחרת שמוצרי התפוח הנגוס מחייבים אותך לעשות!

ההמלצה הכי טובה תהיה ללכת לסניף גדול של באג ולמשש/להדליק ואולי אפילו לשמוע כמה נגנים (בדגש על נגני COWON) ואז להחליט מה הכי מתאים לתקציב/צרכים שלך!

בברכה!

יונתן.

פורסם

למרות ששאלת על נגן מוזיקה אני אתן לך כיוון מחשבה אחר.

מכשיר טלפון דק (לדוגמה נוקיה 5310) ואוזניות BT סטריאו איכותיות.

אני רץ 10 ק"מ מספר פעמים בשבוע. ניסיתי לרוץ עם נגן אבל החוט של האוזניות מפריע ומגביל ( לי אישית זה מפריע).

עברתי לרוץ עם מכשיר טלפון + אוזניות BT קשת עורפיות.לי יש אוזניות אלחוטיות פשוטות ושומעים בהן סביר - נחמד +. החלפתי את מכשיר הטלפון למכשיר קטן ודק (נוקיה 5310) ואני מרוצה לגמרי.

אסף.

פורסם
למרות ששאלת על נגן מוזיקה אני אתן לך כיוון מחשבה אחר.

מכשיר טלפון דק (לדוגמה נוקיה 5310) ואוזניות BT סטריאו איכותיות.

אני רץ 10 ק"מ מספר פעמים בשבוע. ניסיתי לרוץ עם נגן אבל החוט של האוזניות מפריע ומגביל ( לי אישית זה מפריע).

עברתי לרוץ עם מכשיר טלפון + אוזניות BT קשת עורפיות.לי יש אוזניות אלחוטיות פשוטות ושומעים בהן סביר - נחמד +. החלפתי את מכשיר הטלפון למכשיר קטן ודק (נוקיה 5310) ואני מרוצה לגמרי.

אסף.

בעקרון כיום פלאפונים (במיוחד סדרת הWALKMAN של סוני אריקסון) אכן מספקים רמת צליל סבירה+. אבל כמובן שלא בנוחות ובאיכות של נגן טוב. (שלא לדבר על נפח אחסון מוגבל - עד 2-4 ג'יגה).

אם אכן תחליט ללכת לכיוון הBT - אזי על אחת כמה וכמה - הCOWON S9 הינו המכשיר המושלם בשבילך, שכן יש לו תמיכה מלאה בBT.

ממליץ בחום להיכנס לאתר הרשמי http://www.cowonglobal.com/ ולבחור בנגן S9 בתפריט מצד ימין.

בברכה!

יונתן.

פורסם

cowon/iaudio 7 הוא פתרון איכותי למי שלא מחפש לראות סרטים ותמונות בנגן

איכות קול מצויינת, קטן, זמן סוללה גדול, מגיע בנפח של עד 16 GB, אפשרויות כיוון סאונד מקצועיות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לי יש sandisk sansa מודל 1948 (מהראשונים שיצאו). בהתחלה התאכזבתי ממנו קשות בגלל מערכת הפעלה מפגרת ואי יכולת מיון השירים כמו שצריך.

המיון של השירים היה לפי אומנים/ג'נרים/שנים וכו' והתבסס על ה ID-TAG של הקובץ.

מיותר למיין שאם יש שם של זמר שמכיל שתי מילים ויש רווח אחד או שני רווחים בין המילים שה מבחינת הנגן שני אומנים שונים.

הכל השתנה כאשר מצאתי את פרוייקט שמשנה את מערכת ההפעלה על הנגן, זה ניקרא reckbox ועד היום אני משתמש בנגן שלי בכיף, שימחה וששון...

אחלה נגן, חזק ועמיד, אצלי כמה שנים טובות, מתפקד כמו חדש וזה אחרי אי אילו שהן נפילות מכות וכו'.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כנ"ל ,גם אני משתמש בCREATIVE MUVO MICRO בגודל קופסת גפרורים (ויותר דק) כבר מתחילת העשור. הדבר היחיד שקצת מציק שיש לו רק 1GB מקום (כשקניתי אותו זה היה נפח מטורף ! כולם פה בארץ הסתובבו עם 32 מגה)

אם כבר משקיעים סכום כזה, הייתי הולך על אייפוד ננו.

באופן אישי לדעתי זה מיותר ואני מתעתד לשדרג בקרוב ל SANSA CLIP עם לפחות 8 גיגה. המחיר לא יותר מ200-300 ש"ח.

דבר אחד בטוח : דברים כאלה לא קונים בבאג, אחת הרשתות היקרניות ביותר בארץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר אחד בטוח : דברים כאלה לא קונים בבאג, אחת הרשתות היקרניות ביותר בארץ.

אייל, אומנם בעבר אכן הדבר היה קרוב למציאות, ובאג הייתה רשת מאוד יקרה, כיום הדברים דיי השתנו.

לדוגמא כל מוצרי הCOWON הינם יבוא ישיר של רשת באג, והמחירים בהתאם. בזמנו כשחיפשתי את הCOWON A3 - באג היה בין המקומות ההכי זולים שהיו.

הרבה מוצרים אצלם יכולים להיות ב10-30 שקל יותר יקרים מחנויות "רחוב" שונות, אבל כשמדובר במוצר אלקטרוני יקר, עדיף לרכוש במקום שלמוצר יש "אבא ואמא" ויש למי לפנות.

ויש גם מוצרים שבהם לבאג יש את המחיר ההכי טוב (יש לפחות כמה דוגמאות לנט-בוקים שאני מצאתי).

ועוד יתרון משמעותי (שבגללו אני אוהב קודם לקפוץ לבאג גם אם בסוף אני מזמין את המוצר בחו"ל או משהו) - זאת האפשרות להתרשם מהמוצר, לפתוח אותו, להפעיל, ובכלל לחוות אותו לפני הקניה - דבר שלא מצאתי בינתיים בחנויות אחרות.

ולגבי נגנים - אם פותח השרשור שומע מוזיקה אך ורק בפורמט MP3, אז לא משנה איזה נגן יבחר - כולם בסופו של דבר ינגנו באופן דומה.

אם לעומת זאת הוא שומע מוזיקה בפורמטי LOSSLESS כגון FLAC, APE ודומיהם - אז פה כבר למוצרי COWON יתרון אדיר!

ועוד נקודה חשובה מאוד למחשבה - כל נגן, אבל... כ-ל נגן ישמע חרא, אם תחבר אליו את האוזניות המקוריות שבאו איתו. ולכן, הייתי שוקל להשקיע את הכסף בצורה שונה מעט: גג 600-800 שקל על נגן איכותי (כדוגמת הI7 שהוצע כאן), ועוד כ500-600 שקל על אוזניות של AKG/סנהייזר או במקרה שלי BOSE (תחפש שרשור שלי על המלצה לאוזניות). הנאה צרופה מובטחת!

הערה: לח"מ - אין מניות בבאג, או קשר עסקי אחר כלשהו לרשת. (הדברים נאמרו בתור דעה אישית בלבד).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...