Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלך לבאג, תתרשם, תפתח תשחק ואז תחזור הביתה ותזמין מהאינטרנט בחצי מחיר.

זו הגישה שלי. גם בקשר לשאר מוצרי החשמל לבית.

אם זה מוצר שבאג עצמה מייבאת זה אומר שבהגדרה הוא נמכר במחיר מופקע.

בקשר לאוזניות : אני לא מסכים איתך, עם הנגן קריאטיב שלי הגיעו אוזניות מקוריות באיכות מעולה,

לאחר מספר שנים נהרסו לי ולא משנה מה חיברתי, לא שמעו באותה איכות. אפילו לאחר שקניתי אוזניות סוני ששוות יותר מהנגן עצמו או אוזניות לאייפוד וכו'.

בסופו של דבר סיבוב מקרי בניו-יורק בענייני עבודה הניב לי זוג אוזניות מקוריות ב15 דולר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו התנסה עם הcowon S9 החדש?

איך המכשיר מבחינת אודיו/וידאו לעומת נגנים אחרים בטווח המחיר שלו?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
תלך לבאג, תתרשם, תפתח תשחק ואז תחזור הביתה ותזמין מהאינטרנט בחצי מחיר.

זו הגישה שלי. גם בקשר לשאר מוצרי החשמל לבית.

אם זה מוצר שבאג עצמה מייבאת זה אומר שבהגדרה הוא נמכר במחיר מופקע.

בקשר לאוזניות : אני לא מסכים איתך, עם הנגן קריאטיב שלי הגיעו אוזניות מקוריות באיכות מעולה,

לאחר מספר שנים נהרסו לי ולא משנה מה חיברתי, לא שמעו באותה איכות. אפילו לאחר שקניתי אוזניות סוני ששוות יותר מהנגן עצמו או אוזניות לאייפוד וכו'.

בסופו של דבר סיבוב מקרי בניו-יורק בענייני עבודה הניב לי זוג אוזניות מקוריות ב15 דולר.

חבל שאתה אומר דברים סתם בלי לבדוק...

בדיקה זריזה בזאפ הייתה מגלה לך שכל הנגנים של COWON שצויינו כאן בשרשור - עולים בדיוק אותו סכום כסף בכל החנויות המופיעות בזאפ. אני אישית מצאתי רק שני דגמים שבהם באג אכן היה יקר יותר ב10 שקלים על פני אתרים שמעולם לא שמעתי עליהם. ככה שלהגיד סתם זה לא חוכמה.

לגבי אוזניות: כנראה פשוט לא התנסית באוזניות איכותיות באמת. קריאטיב אומנם יצרו אוזניות דיי טובות לחלק מהנגנים שלהם (אני "בוגר" NOMAD העתיק... שבא עם אחלה אוזניות קשת אחורית). אבל להגיד שאין שום דבר שמתעלה על האיכות של האוזניות המקוריות - זה כבר שטות.

אישית, אני ניסיתי לפחות איזה 6-8 סטים שונים של אוזניות IN-EAR, ועוד כמה סטים של אוזניות קשת יקרות, ותאמין לי שכל אחד מהם מתעלה בקלות על האיכות של אוזניות ב5 שקל שבאות עם הנגנים.

לTHE ONE - אומנם לא התנסיתי באופן מעמיק במכשיר המדובר, אך אני יכול להגיד שמבחינת ממשק, רואים שהוא מחקה קלות את הממשק של אייפוד.

אומנם המסך מגע שלו נחות בהרבה ממה שמציעה אפל, אבל מבחינת פונקציות ושימושיות הוא עולה על האייפוד בכל מובן.

חסרון אחד שלו שהפריע לי בתור בעלים של A3 - זה שהנסיון שלהם לחסוך במשקל ועובי - הוביל לויתור על כל החיבורים המגוונים שיש אצלי בנגן (audio/video in, RGB+S-video in, USB host) ובמקום זה עשו שקע אחד עבה סטייל אייפוד, ולא סיפקו איתו את כל הכבלים כמו בA3. חבל. אבל ניתן להוסיף קצת כסף ולקנות את הכבל.

יתרון נוסף שיש לו על פני נגני טאצ' אחרים - זה שיש לו 4 כפתורים חיוניים על הפינה העליונה - שליטה על ווליום, ועל העברת שירים קדימה ואחורה. דבר שמאוד נוח במיוחד בזמן ריצה/שינה באוטובוס או כל מצב אחר שאתה לא רוצה להוציא את הנגן ולהתחיל להסתכל אליו כדי להעביר שיר.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...