Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש ליקנות רכב ואני חושב ליקנות מסוכנות טרייד אין.

אני חשבתי ללכת על פורד מונדאו משנתון 2002-2005 תלוי מה אמצא שיהיה שמור ומטופל

התקציב זה עד 50,000 שקל בערך

אני מחפש רכב אמין, ובעל מראה מכובד כמו הרכב הנ"ל מה דעתכם? יש משהו שעלי לדעת על הרכב לפני הקנייה?

בנוסף אני מבקש המלצה על מגרשי רכב שיש לכם הכרות לגביהן, אני מכיר את הגדולות כמו טריייד מוביל,AVIS, וכו, אך לצערי לא מוצא בהם את הרכב הנ"ל בשנתון שציינתי- לרוב יש שם מ2006 ומעלה שזה מחוץ לתקציב

יש מונדאו 05 יד 02 ראשונה מליסינג בסוכנות סוזוקי בראשון לציון(ליד קניון הזהב) האם שווה ליבדוק אצלם? יש להם מוניטין טוב?

ראיתי שיש את הרכב בסוכנות טרייד אין רכב כהן בפתח תיקווה מישהו מכיר? המקום אמין? (יחסית)

בנוסף יש גם בסוכנות טרייד אין של אוטוטוב-הצפירה 25 ת"א.

האם הוא מוכר ואמין? אני לא מיתכוון ליסמוך עליהם וכמובן שאבדוק את הרכב אני פשוט רוצה לדעת לא להיתקרב למקומות שהן מיועדים לפורענות כמו שאומרים

אני פשוט לא מכיר את השחקנים בתחום ורוצה לישאול אם אתם מכירים מגרשי רכב שכדאי ליבדוק בהם

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני ממש זקוק לעצתכם,

יש לי היתלבטות קשה וגם חשבתי אולי ללכת על שברולט אימפלה - גם מאוד מוצאת חן בעיני אבל מישהו אמר לי שעלות אחזקה כולל דלק, טיפולים,תיקונים,חלקים לחודש הינו כ2500 ש"ח

מה יהיה העלות אחזקה של המונדאו אם כך?

מבחינת שימוש הרכב:

אני לא נוסע הרבה בקושי הרכב יעבור 150-200 ק"מ בשבוע

ואני נהג חדש

מה אמורה ליהות בערך עלות האחזקה לרכבים הנ"ל לחודש?

תודה מראש וחג שמח!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

1. אל תתקרב למגרשי רכבים. נכתב בפורום המון פעמים, יש הרבה שרשורים כל חודש על הפראייר התורן, חבל על הכסף.

2. אתה נהג חדש, לדעתי חבל לקנות אימפלה / מודנאו. חפש לך פוקוס 5 דלתות, קומפקטית ונוחה, (גם יפה גם אופה), שתשרת אותך נאמה, יש לה אחיזת כביש לא רעה, ואמינות טובה מאד, האחזקה תהיה יותר זולה משני הרכבים שהזכרת.

3. אם אתה ממש רוצה לקנות ממגרש רכבים, אז אך ורק מטרייד אין יבואן (לא ליסינג / השכרה ובטח לא סוחרי מדרכה כמו אלו שהזכרת). תוודא שהרכב היה רק בידיים פרטיות, כי הסיכוי שפרטי שמר על הרכב גבוה יותר מהסיכוי לקניית רכב שמור מליסינג / השכרה. גם כשאתה קונה מסוכנות טרייד אין, אל תוותר על בדיקה במכון שאתה בוחר. בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה לרכוש רכב משומש ממגרש של חברת ליסינג גדולה. אפשר למצוא שם רכבים לא רעים בכלל ולפעמים גם לקבל טיפולים והטבות על חשבון החברה.

מה שכן, החברות הגדולות כמעט ולא מחזיקות רכבים במודלים האלו היות ורוב רכבי הליסינג נמכרים אחרי שלוש שנים ולא אחרי שמונה.

עלויות ביטוח לנהג חדש אתה יכול לברר די בקלות באתרי אינטרנט כגון זאפ, b2bit והאתרים של החברות הישירות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...