Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא אתן לך עובדה סטיסטית אחת.

כל אזרח בישראל היה מעורב בתאונה.

למה אתה חושב יזמו את הפלת"ד ? (חוק פיצוי לנפגעי ת"ד) ללא כל הוכחת אשמה?

מה שכתבת כאן הוא דבר שטות שכן כל בעל מאזדה שנוהג גרוע יכול להיות לו סיכוי להיות בתאונה קטלנית אפילו ולו רק בשל חוסר השכלתו ונסיונו השגוי.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף אחד לא קונה כזה רכב בישביל לנסוע 110 כל החיים. אם היה לי כסף אני גם הייתי קונה רכב מדהים כזה ומנצל אותו בכבישים מעניינים בשעות מאוחרות. זה שאין מסלול כאן זה לא אומר שאין לאזרחים זכות להנות ממשהו שהם אוהבים.

אז קרה והוא עשה תאונה ....קורה.

פורסם

ואם תרשה לי להוסיף תאונות קורות גם במסלול.

הנהגים הטובים ביותר היו מעורבים בתאונות. רדו מהאישיו הזה שנהג מעולה הוא ללא תאונות.

לומדים מניסיון וניסיון חייב להיות כואב כך הוא נצרב.

תעיינו לכם ברזומה של כל נהג (ורוכב) מזהיר ותמצאו תאונות בעבר.

רכוש נפגע כואב אך יש ביטוח ( אני מקווה ) ואם הנהג בריא ירכוש רכב חדש גם לפורש יש תחליף לפי ההגיון של "לכל אדם יש מחליף"

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
תאמינו או לא הוא התרסק בגלל קרטון שהיה על הכביש הוא חשב שזה משהו אחר...:?

אם הקרטון היה מופיע בזמן שהנהג היה נוסע 80 או 90 או כמה שמותר שם, האוטו לא היה נראה כך אחרי התאונה.

אני לא מנסה להצטדק כאן. אני מניח שגם אני נסעתי באותו מקום בעבר במהירות גבוהה יותר מ 80-90, ואם היה לי שם GT3 אני מניח שזה היה הרבה יותר מהר, אבל השורה התחתונה היא שאם יוסף מעפולה היה מגיע אל אותו קרטון ממש על 80 קמ"ש במזדה3 שלו, זה לא היה נגמר ככה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אם הקרטון היה מופיע בזמן שהנהג היה נוסע 80 או 90 או כמה שמותר שם, האוטו לא היה נראה כך אחרי התאונה.

אני לא מנסה להצטדק כאן. אני מניח שגם אני נסעתי באותו מקום בעבר במהירות גבוהה יותר מ 80-90, ואם היה לי שם GT3 אני מניח שזה היה הרבה יותר מהר, אבל השורה התחתונה היא שאם יוסף מעפולה היה מגיע אל אותו קרטון ממש על 80 קמ"ש במזדה3 שלו, זה לא היה נגמר ככה.

נכון. אם יוסף מעפולה היה מגיע עם המאזדה 3 שלו לקרטון וסוטה, הוא היה מחזיר ככל הנראה את נשמתו לבורא.

אל תשפטו מה שאתם לא יודעים.

כולם נהיו חוקרים במשטרה ובוחני תנועה. מדהים !

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
כאב לב.

שאנשים שמדקלמים אימרה כזאת צריכים להגיד תודה שבכלל מישהו עשה להם טובה ונהג ברכב כזה לידם .

למה לעזעזאל להגיד תודה ?.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא שיכולת הנהיגה לא משתפרת באופן פרופורציונאלי לעומק הכיס.

אין שום קשר בין סוג הרכב והיכולת שלו לנהוג.

יכול להיות שזה כן קרה על 90 קמ"ש, כמו שיכול להיות שהוא נסע על 200.

פורסם
לפעמים צריך לדעת לכוון אצבע מאשימה.

צריך?!

למה צריך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מבין למה כל אחד כאן מנסה לשפוט את יכולות הנהיגה של הנהג,אפשר לחשוב שלנו לא קורות תאונות גם בנסיעות מנהלתיות.

תאונות קורות,העיקר שהנהג בסדר (ולפי מצב המכונית פה אין סיבה שהוא לא יהיה בסדר,תא הנוסעים נשאר די שלם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כאב לב.

אימרות כמו "כאשר האגו פוגש את המציאות" המטילות בבסיסן הנחה כי הנהג אשם\נסע מהר\מגיע לו, לא רק שאינן מתאימות לחובבי רכב ולעובדה שאנשים שמדקלמים אימרה כזאת צריכים להגיד תודה שבכלל מישהו עשה להם טובה ונהג ברכב כזה לידם אלא גם מעידות על צרות עין וקנאות שעונש בצידה.

אתה תגיד מה שאתה רוצה לומר, ואני אגיד בדיוק אבל בדיוק מה שאני רוצה לומר.

אני צריך להגיד תודה על זה שהוא נוסע לידי ?

אני לא יודע איפה אתה חי , אולי אתה סוגד לכל נוהג ב 911 , מבחינתי מדובר על אדם רגיל לחלוטין.

צרות וקנאות שעונש בצידה ??, תסלח לי כן...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני לא חושב שהוא עשה טובה למישהו שהוא נהג ברכב הזה ואף אחד לא חייב לו תודה, אבל אני כן מסכים איתך שזו אימרה טיפשית ולא מתאימה לשום דבר.

לא מתאים לך ? , לא נורא אני בטוח שתתגבר על זה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אם הרכב התרסק לפני שנה, איך זה שהרבה פה, כולל מנהלים וותיקים לא זוכרים את זה?

אני אמנם לא מנהל, אבל די ותיק (למרות שנרשמתי כאן לפני שנה+, אני קורא כאן כבר כמה שנים) וגם אני זוכר את השרשור על ה-GT3 המרוסקת.

והנה הלינק .

ואם תרשה לי להוסיף תאונות קורות גם במסלול.

הנהגים הטובים ביותר היו מעורבים בתאונות. רדו מהאישיו הזה שנהג מעולה הוא ללא תאונות.

לומדים מניסיון וניסיון חייב להיות כואב כך הוא נצרב.

תעיינו לכם ברזומה של כל נהג (ורוכב) מזהיר ותמצאו תאונות בעבר.

רכוש נפגע כואב אך יש ביטוח ( אני מקווה ) ואם הנהג בריא ירכוש רכב חדש גם לפורש יש תחליף לפי ההגיון של "לכל אדם יש מחליף"

ירון

אז זהו - שהיא לא היתה מבוטחת..אאוץ' :cry:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...