Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזה מכשיר כדאי לקנות, לא רוצה להשקיע יותר מידי אך חשוב לי שיהיה פתוח לכל GSM,אמריקאי קנדי וישראלי.

אני אחד שאוהב גאדג'טים אבל ברמת השקעה סבירה.

בתקציב שלי שזה עד 1400 ש"ח נכנס K850I של סוני אריקסון שמקריאה באינטרנט ידוע כפלאפון לא רע בעל מצלמה מצוינת ביחס להרבה פלאפונים

נכנס גם נוקיה 5800 שהוא בעל מסך טאצ' שזה נראה לי נחמד וחדיש ושיהיה לי יותר כיף לעבוד איתו (אוהב גאדג'טים), מקריאה באינטרנט המצלמה סבירה ולא יותר מכך והרבה התלוננו שהסוללה חלשה יחסית,מה זאת אומרת? אם אני רגיל להטעין את המכשיר כל לילה?

יש אולי מכשירים מומלצים נוספים בסכום הנ"ל

היו לי כל מיני מכשירים בישראל כמו מוטורולה נוקיה סמסונג וסוני אריקסון, החברות היחידות בשבילי בסכום הזה זה נוקיה סמסונג ואריקסון,לא מעונין בLG או מוטורולות למינהם מנסיון רע עם הV3X של מוטורלה נשבעתי שלא מתקרב לזבל הזה שוב, מה אתם אומרים על מה כדאי ללכת?

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא יודע מה המצב היום, אבל נכון ללפני שנה וחצי הסוני אריקסון פשוט זוועה של מכשירים.

צריך לריב עם המכשיר שיטען בגלל חיבור מטופש עם המטען.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המכשיר האחרון שלי בישראל היה של העבודה והיה סוני אריקסון K530 עם כל הסבל שלו,המכות והנפילות במהלך העבודה לא עשה אף לא בעיה אחת,הוחלף לחדש בעזרת הביטוח אבל רק בגלל שהפאנל כבר היה כולו מכות אולי ספציפית הייתה לך בעיה?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לי יש את הנוקיה 6710, מכשיר מעולה, הסוללה מחזיקה 8 שעות עם ג'יפיאס ללא הפסקה.

מצלמה 5 מגה פיקסל עם פלאש קסנון.

רק אין לו מסך מגע, הספיק לי המסך מגע בסמסונג של אישתי שכמעט זרקתי לה אותו מהמרפסת בגלל שזה עצבן אותי :-P

גם הנוקיה מגיעה עם ערכת ג'יפיאס מלאה לרכב, כולל מטען לרכב וסטנד לחלון, וכמובן כרטיס זיכרון עם מפות

ואיי פאיי.

פורסם
המכשיר האחרון שלי בישראל היה של העבודה והיה סוני אריקסון K530 עם כל הסבל שלו,המכות והנפילות במהלך העבודה לא עשה אף לא בעיה אחת,הוחלף לחדש בעזרת הביטוח אבל רק בגלל שהפאנל כבר היה כולו מכות אולי ספציפית הייתה לך בעיה?

לא רק אצלי, גם אצל עוד שאני מכיר. החיבור הזה של סוני הוא פשוט גרוע.

מה גם שאני בתוך 3 חודשים בערך החלפתי 4 מכשירים כי כולם היו דפוקים והאחרון שקיבלתי עדיין דפוק אבל סלקום לא רוצים לעזור יותר ואני תקוע איתו.

in the face

with a chair

פורסם

יש לי סוני אריקסון K530i מעל לשנה בינתיים לא עשה שום בעייה טפו טפו טפו, אחרי שנגמרה האחריות

הסוללה התחילה להגמר מהר מאוד אבל בינתיים חוץ מזה אחלה מכשיר...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אני מת על האריקסון אבל למטען שלו אכן יש אופי של מתבגרת בת 16.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כעובד בחברת סלולר בארץ :

היתרון הבולט של סוני אריקסון זה הסוללה הארוכת טווח שלהם, לאומת הנוקיה שידועים בסוללה שנאכלת מהר (למעט מכשירים מסויימים בעלי סוללה חזקה מאוד (N95 או E71).

מבחינת אמינות מכשיר, האריקסון מכשירים שנולדו לבעיות אישית אני מחזיר כרגע בסוני אריקסון (ה-שני שלי), והמכשיר עושה תחרות כמה תקיעות/תקלות/רסטרטים/ לא לקרוא את כרטיס ה-SIM הוא יכול לעשות ביום, וזה לאחר החלפה אחת של המכשיר.

עשכיו כבר התיאשתי.

בנוסף יש לי גם נוקיה שאני ביו םיום משתמש איתו, ונוקיה לאומתו הרבה יותר אמינים, נכון עקב התוכנה סימביאן, שלא מיוצרת על ידי הנוקיה, אין סנכרון מלא בין המכשיר למערכת הפעלה, וישנם תקיעות איטיות ולפעמים בעיות, אבל עדיף נוקיה, ללא ספק.

סוני אריקסון פשוט לא מולמץ (לפחות לא בארץ, בחו"ל מצליחים מאוד ומכשירים מאוד מובילים, אבל בארץ, לא מומלץ).

מומלץ הנוקיה, כמו כן, האי פון יוצא בשבוע הקרוב שווה להמתין (אם אתה חובב גאדג'טים ויש לך כוח לכל השטויות והשגעונות שלו) מומלץ בחום , אם לא, לא כדאי.

אומנם לא בתקציב, אבל בלק ברי עכשיו מכשירים מאוד מצויינים ומובילים.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
לאומת הנוקיה שידועים בסוללה שנאכלת מהר (למעט מכשירים מסויימים בעלי סוללה חזקה מאוד (N95 או E71).

הסוללה היא סוללה סטנדרטית של נוקיה, אתה יכול לשים ב-5800 סוללה של N95 ויהיה את אותו הדבר. הסיבה שב-5800 הסוללה נאכלת יותר מהר מה-N95 וה-E71 היא מסך מגע ברזולוציה מאוד גבוהה יחסית למכשיר ברמת 5800, שאינה נופלת ממכשירים הרבה יותר יקרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מבחינת אמינות מכשיר, האריקסון מכשירים שנולדו לבעיות אישית אני מחזיר כרגע בסוני אריקסון (ה-שני שלי), והמכשיר עושה תחרות כמה תקיעות/תקלות/רסטרטים/ לא לקרוא את כרטיס ה-SIM הוא יכול לעשות ביום, וזה לאחר החלפה אחת של המכשיר.

עשכיו כבר התיאשתי.

אלה בדיוק התופעות שיש לי עם W910, הוחלפו לי 4 מכשירים ב-3 חודשים הראשונים שלי עם המכשיר, אחרי זה פשוט אמרו לי לסבול את התופעות וזה מה שיש.

in the face

with a chair

פורסם

אני כשנתיים עם W910I.

הוא כל הזמן עושה ריסטים בסופנטניות, משנה ערכת נושא לסטנדרטית מתי שבא לו, לפעמים מתחיל לתקשר עם חיזרים (המסך הופך לשחור, המקשים מהבהבים והנורה האדומה דולקת מאחורה) ונתקע במצב הזה עד שלא שמים לב.

לפעמים הוא סתם נתקע, אז נתקע עוד קצת, ואז עוד קצת.

אותי זה כבר מחרפן, הפלאפון הבא שלי ממש לא יהיה סוני אריקסון (אלא אם הם הולכים לשנות משהו בתוכנה/מכשירים שלהם שישנה את המצב).

זה טיפת הנסיון שלי עם סוני אריקסון.

פורסם

מה שמוזר לי שעד היום שמעתי לא מעט תלונות על המכשיר (כולל מישהו שהמכשיר שלו מתחבר לבד לאינטרנט והוא גם משלם על האינטרנט), ולא נעשה שום דבר בעניין!

לדעתי מדובר בבעיות שנוצרות בגלל התוכנה שמותקנת על ידי הספקיות בארץ (אורנג'\סלקום).

in the face

with a chair

פורסם

לפותח השירשור,

שמתי לב שהאלמנט שאתה מזכיר הכי הרבה הוא המצלמה. האם זה הדבר שהכי חשוב לך במכשיר החדש שאתה מתכוון לקנות?

אם לא , אני יכול להמליץ לך בחום על נוקיה e63. רכשתי אותו לפני שבועיים ואני נהנה מכל רגע. יש לו מעבד מהיר ולכן התגובות שלו מהירות מאוד בכל הנוגע לפתיחת חלונות, הצגת תמונות ומעבר בין תפריטים. היה לי סוני k800i והייתי מאוד מתוסכל מהתגובה שלו בנוגע לכל מה שציינתי למעלה, לדעתי חשוב מאוד שהתפעול של המכשיר "יזרום", וזו אחת הסיבות למשל שאנשים כל כך אוהבים את האייפון.

למכשיר יש קישוריות בלוטות' ו-wifi b/g ויש לו מקלדת qwerty מלאה. אני אישית מעדיף בהרבה מקלדת כזאת מאשר מקלדת על גבי טאץ'-סקרין. הכתיבה והניווט מהירים כאילו היה זה המחשב הביתי.

לנוקיה שציינתי ישנה מערכת הפעלה פתוחה, סימביאן. המערכת נותנת לך להתקין מגוון עצום של תוכנות צד שלישי שכוללות: משחקים, ערכות נושא ואפליקציות שישמשו אותך לכל דבר שתוכל להעלות על דעתך.

גם הבטריה שלו מאוד גדולה פיזית (ולכן גם תכולתה ב-maH גבוהה יותר) ואני נהנה כרגע מזמן סוללה לא רע בכלל.

עוד לא חויתי אף תקיעה\ריסט ספונטני במכשיר, התרשמתי שהגירסה הזאת של סימביאן יציבה כסלע.

המצלמה קצת מאכזבת והיא בעלת 2 מגה-פיקסל, עם פוקוס קבוע, עדשה בינונית (אם אפשר לקרוא לזה עדשה בכלל) ו"פלאש" לדים - התוצאות די מאכזבות.

אז לסיכום, אני ממליץ על המכשיר בחום כשהרג'קט היחיד כמעט בו הוא המצלמה.

• תוכן חדש...