Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, תודה חברים נתתם לי כמה נקודות חשובות לגבי האריקסון ונזכרתי שלאחותה של אישתי בקרוב :) הייתה בעיה כמו שתיארתם עם הסים קארד שהוא לא רואה וחשבתי שזה רק אצלה.

לגבי האייפון אני חי בקנדה ויכול לקחת מסלול ל3 שנים והוא יעלה לי רק 199 ל16GB ו299 ל32GB, הבעיה שאני לא רוצה שום חוזה,רק עברתי לכאן ונראה איך ילך אולי אני ארצה לחזור לארץ אם לא ילך טוב או משהו.

אם אני קונה אותו ככה דרך EBAY זה בערך 650 דולר אמריקאי וזה גדול עלי עם כל המעבר.

ובנוסף אני מעדיף עם עברית מסיבות שציינתי וגם ארוסתי מגיעה עוד מעט והSMS בעברית גם חשוב.

ה5800 בשימוש ממוצע ללא הרבה מוזיקה ביום,אני מעדיף לשמוע איכותי במערכת של האוטו,הסוללה תספיק ליום שלם? כמובן במצב תקין.

הסוני אריקסון משמעותית זול יותר מה5800 אם אני קונה דרך EBAY אבל ההבדל עם הנוקיה בין לקנות בישראל או לא הוא בסביבות ה150 ש"ח שאני מעדיף לקחת עם עברית בפנים

מתוך עיון במכשירים שציינתם אני לא כל כך אהבתי את העיצוב ואני אחד שאוהב גאדג'טים אך לא צריך מכשיר ניווט כי יש ג' פי אס באוטו ורוצה משהו חדשני

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מבחינת אמינות מכשיר, האריקסון מכשירים שנולדו לבעיות אישית אני מחזיר כרגע בסוני אריקסון (ה-שני שלי), והמכשיר עושה תחרות כמה תקיעות/תקלות/רסטרטים/ לא לקרוא את כרטיס ה-SIM הוא יכול לעשות ביום, וזה לאחר החלפה אחת של המכשיר.

6 מכשירים C902 בני שנה וחצי עם חיים קשים מאוד מפגינים אמינות מעולה ולא נתקעו בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי את הסוני אריקסון K800I כבר בערך שנה ו8 קניתי אותו בתחילת הגיוס והוא נפל אין ספור פעמים ספג מכות וחבטות נפל פעמיים למים, נפל מסופה שנוסעת 100 קמ"ש ועוד ועוד ועוד, ונחשו מה? הוא פועל כמו גדול! מצלמת קסנון 3.2 MP מצויינת רמקול בינוני+ באוזניות סגורות המוזיקה טובה.

בקיצור אחלה פלאפון.

חבר הביא לי את ה5800 לשעה השתגעתי מהמסך מגע, שונא מסכי מגע לדעתי זה סתם גימיק מיותר, ועוד המסך מגע של ה5800 ממש גרוע.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

K530 איתי מהגיוס, כלומר שנתיים

הבעיה היחידה אצלו זה החיבור למטען\אוזניות

כבר הגעתי למצב שאני משחק איתו מסירות, זאת אומרת שמוסרים לי אותו והוא מתרסק על החצץ, מתקלח איתו (מלא לחות) והוא שורד כמו גדול!

המכשיר הזה נפל מגובה 3 מטר על חצץ ולא נשרט!

כלומר - יש ויש.

(כן המצלמה חרא והרמקול חלש) אבל התפריטים מעולים ונוחים והוא כמעט ולא נתקע לי אף פעם.

אגב כמה האייפון הולך לעלות בארץ הקודש?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החלטתי ללכת על ה5800 ולהזמין בארץ בשביל העברית,ההבדל במחיר מאוד קטן לעומת קניה בחול ובלי עברית

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
החלטתי ללכת על ה5800 ולהזמין בארץ בשביל העברית,ההבדל במחיר מאוד קטן לעומת קניה בחול ובלי עברית

לדעתי בשכל.

אבל ברגע שתקנה אותו, הדבר הראשון שתעשה יהיה להדביק לו מגן מסך. המסך נשרט בקלות נוראית ופשוט כואב הלב לראות אחרי יומיים אלפי שריטות קטנות על המסך כאילו עשו לו פוליש עם נייר שיוף.

כן, זה מניסיון עם 5800.

מה שאוכל להגיד עליו - מכשיר מעולה. תתרגל ללחוץ עם ציפורניים ופחות אצבעות, ככה לא תתעצבן מהמסך מגע, שפחות מתאים לאצבעות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה על העצה עם המגן מסך, אני אזמין דרך EBAY יש המלצה לחברה מסויימת?,איך זה נראה?, זה נראה לעין ומפריע?

פורסם

זה כמו ניילון שקוף דקיק מאוד שנדבק למסך ולא רואים אותו יותר.

אני גם ממליץ על מגן סיליקון למכשיר, חפש CASE למכשיר שלך באיביי, עולה גרושים ושומר על המכשיר פלאים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

• תוכן חדש...