Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכתוב בכותרת, מחפש רעיונות לרכב שיעמוד בקריטריונים הבאים, לפי סדר חשיבות:

1. נוח ואוטומט ! (לאדם שסובל מבעיות גב).

2. אמינות. 

3. הנדסת אנוש ואיכות חומרים.

4. תקציב - 60,000 ש"ח, ניתן למתוח עד 90,000.

5. דיזל / בנזין - שניהם טובים לנו.

לא בוחלים בתוצרת אירופאית, אבל לא מעוניינים להתפשר בעניין האמינות.

רב תודות מראש.

שבת שלום.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

רנו מגאן 2007 אפשר למצוא ב 70 אלף ש"ח (אם מותחים את התקציב, מקבלים רכב בן שנה )- מושב הנהג מצויין, בטיחות טובה מאוד, מרחב פנים ובגאז' גדולים.

דגם טורבו דיזל ידני עם מנוע 1500 סמ"ק , הוא אחד הרכבים החיסכוניים שקיים בשוק בידוד רעשים מצויין, ממש הפתעה,

ביטוחים ממש לא יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכוניות נוחות מאוד הן מתוצרת צרפת ואני חושב שנושא האמינות השנויה במחלקות שלהן הוא נחלת העבר וכיום הן סובלות מהסטיגמה העתיקה הזו.

ההצעה המתבקשת היא סיטרואן C5, כל כך נהינתי להיות נוסע במכונית הזאת, מגהצת כל קמט ובור בכביש והופכת את הנסיעה לנעימה ביותר. היא גם מבודדת מצויין מרעשים חיצוניים והכיסאות שלה מאוד נוחים. לדעתי בדגמי אמצע 2005 ומעלה, לאחר מתיחת הפנים היא כבר לא מכוערת ובדגמים המפוארים היא מציעה איבזור בשפע ובמחיר מאוד אטרקטיבי.

אופציה אחרת וקצת יותר נדירה היא אופל וקטרה מדגמי 2002 ומעלה. כן רכב שהרבה אנשים שכחו מקיומו. יהיה דיי קשה למצוא אחת משומשת אבל מניסיון היא מכונית נוחה מאוד. תא הנוסעים שלה מאוד נעים לשהייה והכיסאות נוחים.

גם פורד מונדיאו מהדגם הקודם היא מכונית נוחה ונעימה לנסיעה. תא הנוסעים שלה גם הוא נעים לשהייה, מורכב מחומרים איכותיים ולא נוטה לקרקש ולהתפרק, לפחות ברכבים שבהם יצא לי לנהוג/לנסוע.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

אולי אפילו לא מגאן - רנו סניק.

רכב גבוה מקל על היציאה והכניסה, תנוחת ישיבה גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאשר סבלתי מפריצת דיסק, הרכב היחיד שהיה לי נוח, הן במושב הקדמי והן במושב האחורי (!), היה גולף. גם דור IV וגם דור V. גם האאודי, אבל אני לא יודע אם נכנס לך בתקציב דגם חדש יחסית. סקודה, סיאט, מזדות למיניהן, דייהטסו, יונדאי, ניסן וכו' - לא להתקרב. לטעמי התמיכה בגב בגולף טובה יותר משמעותית גם מאשר בפוקוס וב- C4 (כולל בדגמים המפוארים שלהם), וגם יותר מאשר במגאן ובסניק. C5 לא ניסיתי.

רכב אחר אופציונאלי, שעשוי להפתיע בנוחות המושבים שלו, הוא האימפרזה החדשה יחסית (2007-8 ).

המלצתי, מגב דואב אחד למשנהו: נסה גולף ואימפרזה מהשנים 2007-8. מצד שני, משום שמדובר בנושא מאוד אינדיבידואלי, הייתי בודק גם את המגאן/C5.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבחינת נוחות הכי כדי צרפתיות. אצל אבא שלי היו מגאן 2003 וגם 2005 ולאחרון מושב היה פחות נוח.

גולף יש לי עכשיו והוא לא ממש נוח, בנסיעה לאילת עצרתי רק פעם אחד לעומת פעמיים באלמרה שהיתה אצלי לפני.(גם פאסאט לא משהו).

סיטרויין C5 נהגתי בו 4 שעות רצוף ללא שום בעיה והוא הכי נוחח לדעתי (מרצדס סידרה E לא נחשב בגלל המחיר).

עוד רכב נוח זה פיז'ו 406 ואני מאמין ש 407 גם מאוד נוח.

פורסם

גם אני הקטן מצטרף וממליץ (לאחר כ20 אלף ק"מ שאנחנו ביחד) על פורד פוקוס.

נסה למצוא את הדגם המפואר עם המנוע החזק (2 ליטר).ה1.6 עצלן למדי

אחרי 10 שעות בממוצע ביום ברכב הגב לא מצייץ,לעומת המאזדה 3 ששברה לי אותו...

איכות חומרים מצוינת.כנ"ל הנדסת אנוש (למעט מחשב הדרך שלדעתי קצת מסורבל)

חבר,אתה חופר

פורסם

יש לי פיזו 407 מודל 2007 לפני זה היה לי הונדה אקורד מודל 2004 אין מה להשוות בכלל ההונדה קצת יותר זריזה אבל הפיזו הרבה יותר נוחה אוחזת יותר טוב ואמינה

פורסם

פיג'ו 407 רכב אמין מאוד,גיר קצת מסרס,מנוע טוב,אוטו שמגיב טוב,אבל לא מצויין,לא כמו מאזדה 6 או הונדה אקורד,רכב נוח שקט,ומרווח.

פורסם

המאזדה 6 רכב עם נוחות נסיעה נוראית כל בור מורגש היטב והכסא גרוע

אקורד רכב טוב אבל בהחלט פחות נוח מהפיזו ויקר מאד לטיפול

פורסם

שלום,

כבעל C5 מזה כחצי שנה. אכן נוחות נסיעה טובה מאוד. נוחה עוד יותר בכבישים פתוחים. זה מבלי לדבר על מגוון צעצועים שמקלים את חיי הנהג בתפעול הרכב (ובכך תורמים לבטיחות) והבטיחות הכללית של הרכב (ראה ערך מבחני הריסוק ב-NCAP).

אמינות עד כה בסדר. הדבר היחיד שהחלפתי "בהפתעה" היתה משאבת מיים.

אגב, צריכת הדלק גם היא סבירה בהחלט (10.5 ק"מ לליטר)

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

רב תודות על המידע.

nakar, מאיזה שנת מודל, נפח וסוג מנוע ותיבת הילוכים הרכב שברשותך ?

יש למישהו רעיונות נוספים ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הי,

ברשותי 2005 צורה חדשה (שכבר יש חדשה ממנה ב-2009), מנוע 2000, אוטומטי רמת גימור SX.

יש את רמת הדימוק PACK המפנקת עוד יותר. תוכל למצוא כאן באחד השירשורים פירוט ההסדל בינהם.

ההבדל במחיר הוא כ-10%

You can’t really know someone until you fight them

• תוכן חדש...