Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מכונית יד שנייה ראשונה לאישה ולילד (אני על אופנוע).

הצרכים שלי הם נסיעות קצרות בעיר (לא יותר מאחת-שתיים ליום)במשך השבוע- ולצפון (עד שעה נסיעה) בסופי שבוע.

תקציב: 55-60K.

עדיפות: אמינות, חסכון בטיפולים, מוסכים ודלק. שלא תאבד ערך מהר -ובטיחות - אם אפשר.

לא קריטי: עיצוב, גודל (מסתפק באוטו קטן יחסית -אבל חייב בגאז' לעלת תינוק), אין בעיית חניה.

אני כבר מברר כמה חודשים -והעדיפות שלי הלכה לכיוון הטויוטה קורולה -אבל אז הבנתי שבתקציב הזה - אוכל לקנות

שנת 2004/2005 עם הרבה קילומטראז- אז וויתרתי.

כרגע אני מתלבט בין סובארו אימפרזה ניו-אייג' 2006-7, ליונדאי אקסנט2006-7 1400 -שתיהן עם ק"מ נמוך נכנסות בתקציב.

מי יכול להמליץ לי על מה לבחור?

כל כמה זמן צריך לעשות טיפולים לרכב? וכמה עולים הטיפולים?

מהי צריכת הדלק?

כמה ביטוח חובה? ומקיף?

האם יש הבדל גדול בין מנוע 1400 ל1600 בביועים ובמחיר החלפים וצריכת הדלק?

האם יש מכונית שמתאימה לצרכים ופיספסתי?

תודה מראש.

פורסם

מישהו?

קיבלתי הצעה מAVIS על סובארו אימפרזה ,אפריל 2007, 70K ק"מ, יד ראשונה מליסינג, 64K ש"ח.

כמה יעלה רישוי, ביטוח?

מה צריכת הדלק?

האם צריך לעשות בדיקה? (הם עושים בדיקה במכון מורשה משלהם)

האם כדאי לקנות מAVIS? קראתי פה הרבה פעמים לא לקנות מליסינג.

המחיר טוב -או יקר מדי?

פורסם

בצע שכלול כולל למחיר הרכב באחד ממחירוני הרכב - יד 2 או של לוי יצחק ותראה איפה ההצעה שלהם עומדת.

חשוב לשכלל גם איבוד ערך של בין 10-13% לרכב ליסינג -נהג יחיד או מרובה נהגים.

בכל מקרה, חובה לבצע בדיקה לפני הקניה במכון בדיקה עצמאי שאתה תבחר (במיוחד בקניה מחברת ליניסג) ולא להסתמך על בדיקת החברה.

מחירי ביטוח - ברר הצעות מחברות הביטוח בטלפון או באתר החברה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מישהו?

קיבלתי הצעה מAVIS על סובארו אימפרזה ,אפריל 2007, 70K ק"מ, יד ראשונה מליסינג, 64K ש"ח.

70K בשנתיים וחצי וקצת זה לא קילומטראז' נמוך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...